Jump to content

Учење програмирања, појања, језика итд... преко форума?

Оцени ову тему

--  

18 члановâ је гласало

1. 1. --

• Да, одлична идеја!
      16
    • Не, не свиђа ми се.
      0
    • Нисам сигуран.
      2

Препоручена порука

Ко би био заинтересован да учи програмирање овде преко форума?

Овде би имали приступ стручњацима из области да одговоре на сва питања и упуте у правом смеру, дају "домаћи" и слично. Не би био класичан "курс", већ нешто другачије - у ствари пуно боље. Уместо да седиш са двадесет људи у учионици и слушаш некога како прича, седиш кући и питаш директно све што ти није јасно.

Само има два услова:

1) Да се ради озбиљно и одговорно, нема одустајања после три дана.
2) Да приложи месечно одређену суму за одржавање сајта Поуке.

Ако сте одговорили негативно или нисам сигуран молио би коментар - зашто? Шта предлажете да се поправи?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Било би добро сада да се ови који су озбиљно заинтересовани да се прихвате посла јаве (може и приватно) да би имали неки увид колики ће бити посао са наше стране. Јер не би била само необавезна дискусија, већ би свако ко приступи "школи" имао обавезу да активно учи, ради "домаћи" итд. Хоћемо резултате.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Значи ја немам намеру да постављам некакве "лекције" па да чита ко кад оће, тј. неће, и одустане за три дана. Него тај што се пријави мора да гура из све снаге, а ја ћу помоћи да ради ефикасно, не лута и стигне до циља најбрже могуће.

Значи, супротно од "школе" у којој сви седе и блеје у плафон, а професор препричава лекцију из књиге. Код нас је ђак тај који има иницијативу, покушава, поставља питања итд. Професор је онда "тренер" који помаже.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

:aplauz: ja ocu ali nisam sad u prilici mozda za par meseci zbog vremena. U svakom slucaju podrska ideji! Samo napred! :naklon:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Grizzly Adams рече

Било би добро сада да се ови који су озбиљно заинтересовани да се прихвате посла јаве (може и приватно) да би имали неки увид колики ће бити посао са наше стране. Јер не би била само необавезна дискусија, већ би свако ко приступи "школи" имао обавезу да активно учи, ради "домаћи" итд. Хоћемо резултате.

Sto se tice programiranja, ja sam se javio odma` tamo na temi. Mene pisi za to, bez odlaganja. Ja sam, kao sto smo i pricali pre, nesto vec i poceo sam, ali ovako mi se cini da bi to moglo da ima mnogo vecu brzinu i jos vecu efikasnost.

Sto se tice ovog drugog - zainteresovan sam ako neko bude zeleo da nas uci grcki.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

да би имали неки увид колики ће бити посао са наше стране

Ја преузимам све женске, без обзира на област. Научићу и појање ако треба. 

Подели на овим сајтовима

Ко би био заинтересован да учи програмирање овде преко форума?
Овде би имали приступ стручњацима из области да одговоре на сва питања и упуте у правом смеру, дају "домаћи" и слично. Не би био класичан "курс", већ нешто другачије - у ствари пуно боље. Уместо да седиш са двадесет људи у учионици и слушаш некога како прича, седиш кући и питаш директно све што ти није јасно.
Само има два услова:
1) Да се ради озбиљно и одговорно, нема одустајања после три дана.
2) Да приложи месечно одређену суму за одржавање сајта Поуке.

Ако сте одговорили негативно или нисам сигуран молио би коментар - зашто? Шта предлажете да се поправи?

Ja.
Већ прилажем колико могу.
Кад почињем?
:)
"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Значи ја немам намеру да постављам некакве "лекције" па да чита ко кад оће, тј. неће, и одустане за три дана. Него тај што се пријави мора да гура из све снаге, а ја ћу помоћи да ради ефикасно, не лута и стигне до циља најбрже могуће.
Значи, супротно од "школе" у којој сви седе и блеје у плафон, а професор препричава лекцију из књиге. Код нас је ђак тај који има иницијативу, покушава, поставља питања итд. Професор је онда "тренер" који помаже.

Набавио неку литературу за јава 6.
Надам се да бих од вас добио циљану литературу.
Може од сутра што се мене тиче. Што пре почнем пре стигнем...

Подели на овим сајтовима

ОК, сјајно!

Прво морамо да организујемо са газдом техничке ствари. У међувремену да видимо ко ће још да се јави, а ви можете да припремите неки кратак опис шта сте радили до сада, шта знате, шта вам је јасно, шта није. Да знамо одакле почињемо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Стара гарда.

Бејзик, паскал, фортран, кобол.

Дипломски на етф-у ми био програм "Прорачун токова снага у ЕЕС преко генетског алгоритма".

Програм са 19 потпрограма.

Алгоритамски сам солидно поткован (јасна ми логика), морам да учим језик...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Јанко рече

"Прорачун токова снага у ЕЕС преко генетског алгоритма".

:skidamkapu:

Шта ја овде тражим 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...