Jump to content

Ко ће бити председник Србије? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

Guest

Ко ће бити председник Србије?  

102 члановâ је гласало

1. 1. Ко ће бити председник Србије?

• Александар Вучић
    • Војислав Шешељ
    • Бошко Обрадовић
    • Вук Јеремић
    • Бели Прелетачевић - Само јако!
    • Саша Јанковић
    • Саша Радуловић
    • Александар Поповић (ДСС)

Препоручена порука

On 18. 3. 2017. at 6:40, cloudking рече

Samo sto nisu dosovci ulazili bagerom nego narod. Pojacana reminscencija na taj dogadjaj od strane botova i vladajuce koalicije ukazuje na paniku u redovima krezube vojske* :D

*- naprednjacko biracko telo

Expand  

Nije narod vec navijaci a medju njima i onaj sto je prekidao utakmice nacistickim pozdravom u italiji.

isti oni koji su krali slike iz skupstine ..

naroda u Srbiji ima sedam milona a nisu svi usli u skupstinu tada... ili mislis da su ove izabrali izmedju sebe zaa taj cin?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:34, Crveni Baron рече

:)) 

e, ajde pomoci malo... ja se ubih praveci te olovke ...al para nema .

daj kupi neku ako boga znas, pocrkasmo od gladi ..

P.S.

pravljenje olovaka je hobby... :)) 

Expand  

Nemoj zeljo... zajebi sarkazam...

On 18. 3. 2017. at 6:42, Crveni Baron рече

Nije narod vec navijaci a medju njima i onaj sto je prekidao utakmice nacistickim pozdravom u italiji.

isti oni koji su krali slike iz skupstine ..

Expand  

E a sad na celu drzave imamo takvog navijaca... on nacisticki pozdrav uglavnom ne koristi (mozda u sebi eventualno).

Ali ga napadaju bez ikakvig razloga, optuzuju ga da je hteobda ubije 100 za jednog a coveku to izvadjeno iz konteksta, iz snimka se jasno vidi da narucuje sto u kafani

"Konobar! Sto za jednog ako moze..."

:D:D

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:02, Crveni Baron рече

pa opozicija je trebala da se dogovori pre prijave 10 kandidata oko jednog, zajednickog.

a nisu se dogovorili jer su znali u napred da ne mogu da dobiju izbore ni ako se udruze dosmanlije opet jer da bi pobedili potrebne su im sankcije i bombardovanje da pripreme teren jer bez toga ova ekipa ne bi pobedila ni 2000- te..

Expand  

Ne znam sto se nerviras tolko zbog budala... pa ja da sam klisnuo u neku od nato zemalja, i da zivim mirno dok placam porez od kojeg oni bombarduju moje selo, ma ne bi mi palo na pamet da se zanimam za situaciju u srbiji... pusti budale bre

Eventualno zbog osecaja krivice, ali to eventualno...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:46, cloudking рече

Nemoj zeljo... zajebi sarkazam...

E a sad na celu drzave imamo takvog navijaca... on nacisticki pozdrav uglavnom ne koristi (mozda u sebi eventualno).

Ali ga napadaju bez ikakvig razloga, optuzuju ga da je hteobda ubije 100 za jednog a coveku to izvadjeno iz konteksta, iz snimka se jasno vidi da narucuje sto u kafani

"Konobar! Sto za jednog ako moze..."

:D:D

Expand  

Pravi predsednik. Znao je u ratu podmetnuti ledja za Srbiju i Srbe i u tom ratu je i pobedio zajedno sa svim Srbima. Danas to srbi slave svakog 9. januara u RS i Srbiji. Na tome mu hvala pa i da nista vise dobro nije uradio a. A jeste i jos ce dari i bokje i vise u interesu srba ali sada u miru.

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:48, cloudking рече

Ne znam sto se nerviras tolko zbog budala... pa ja da sam klisnuo u neku od nato zemalja, i da zivim mirno dok placam porez od kojeg oni bombarduju moje selo, ma ne bi mi palo na pamet da se zanimam za situaciju u srbiji...

Eventualno zbog osecaja krivice, ali to eventualno...

Expand  

Pa vidim vi svi napadate Vucica a finansirate ga porezom svakodnevno? Pa rekoh kada vi mizete da finansirate onoga koga ne volitemogu i ja da brinem o Srbiji u kojoj ne zivim .

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:48, Crveni Baron рече

Pravi predsednik. Znao je u ratu podmetnuti ledja za Srbiju i Srbe i u tom ratu je i pobedio zajedno sa svim Srbima. Danas to srbi slave svakog 9. januara u RS i Srbiji. Na tome mu hvala pa i da nista vise dobro nije uradio a. A jeste i jos ce dari i bokje i vise u interesu srba ali sada u miru.

Expand  

Ne, ne, ne... nije vucic predsednik. Nije ni tada bio. Nikolic je predsednik ali on to nikada nije izgovorio.... jbt cim covek postane gastos odma zaboravi nacionalnu istoriju, al zato sigurno u po noci znas kakve carape je nosio musolini :D

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:50, Crveni Baron рече

Pa vidim vi svi napadate Vucica a finansirate ga porezom svakodnevno? Pa rekoh kada vi mizete da finansirate onoga koga ne volitemogu i ja da brinem o Srbiji..

Expand  

Odavno nisi ista postenije napisao na forumu. Respect.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:53, Crveni Baron рече

A ti jis nisi dosao do faze da ti se nesto slicno dogodi ...

Expand  

Ma i ne nameravam.... ja svoje licemerje drzim u tajnosti, al tebi svaka cast za javni istup, kapa dole ;)

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 7:24, uros рече

Cekaj, ti imas nesto protiv Sorosa, a socijalista si. Cannot compute.. Sta je sledece? Tvrdnja da je Staljin bio izdajnik "zemaljskog roblja"? Da je Marks bio kapitalista? 

Expand  

Kakve veze. Ima soros sa evropskim socijalistima?

a vec kada pominjes staljina i ja tebi da pomenem, socijalisti su bili "menjsevici" oni koji su prvi stradali od ruke boljsevika ..

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 6:56, cloudking рече

Ma i ne nameravam.... ja svoje licemerje drzim u tajnosti, al tebi svaka cast za javni istup, kapa dole ;)

Expand  

A ti ono kada kazes " narod je usao u skupstinu" na koji narod mislis ? Na sendvicare kako nazivate vise od polovine Srba ili na neki drugi narod?

kada vec pricamo o licemerju ... 

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 8:19, Crveni Baron рече

A ti ono kada kazes " narod je usao u skupstinu" na koji narod mislis ? Na sendvicare kako nazivate vise od polovine Srba ili na neki drugi narod?

kada vec pricamo o licemerju ... 

Expand  

Zasto bi uopste mislio da je narod licemeran?

Bolje gledaj ovaj gornji video, videces tvoje junake kako planiraju da nameste zreb za pozicioniranje kandidata, pa tako krka siguran u u namestanje pozove penzionere da glasaju za Jankovica! 

Eto zasto Beli JESTE ozbijlan kandidat... pored ovih ne mozes da budes neozbiljan jer su ovi tolko podigli lestvicu da bi i mister bin bio smatran akademikom :D:D:D 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 18. 3. 2017. at 8:24, cloudking рече

Zasto bi uopste mislio da je narod licemeran?

Bolje gledaj ovaj gornji video, videces tvoje junake kako planiraju da nameste zreb za pozicioniranje kandidata, pa tako krka siguran u u namestanje pozove penzionere da glasaju za Jankovica! 

Eto zasto Beli JESTE ozbijlan kandidat... pored ovih ne mozes da budes neozbiljan jer su ovi tolko podigli lestvicu da bi i mister bin bio smatran akademikom :D:D:D 

Expand  

naravno da je Beli ozbiljan kandidat za tebe. Glasaj za Belog, pozdravljam tu odluku ...

:))  :)) 

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...