obi-wan Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:17, Жељко рече Погледај истраживања агенција, јбг ја их пратим по дужности нон-стоп. То што ти причаш није тачно. Бели је јако мало подигао излазност али је више ушао у гласачко тело опозиције. Expand Zamisli da Beli ne postoji. Taj %, koji je sad za njega, ne bi uopste izasao da glasa = za toliko % bi bila manja izlaznost. El sad kapiras? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:22, Аурор рече Expand Стално машите Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:23, obi-wan рече Zamisli da Beli ne postoji. Taj %, koji je sad za njega, ne bi uopste izasao da glasa = za toliko % bi bila manja izlaznost. El sad kapiras? Expand Ма знам шта говориш али гледао сам ИПСОС који тврди да није био већи проценат излазности у односу на претходне године јбг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:20, Жељко рече Да се разумемо, нисам поново дошао на ову тему да ликујем, јер мени Вучић није ни у роду род ни помози Бог, дошао сам само да вам кажем да сте и даље острашћени а то сам вам говорио и на почетку теме. Моје искуство из 90-их сведочи да од тих страсти нема вајде. Да би се срушио Вучић потребан је рационалан рад, уједињење опоззиције јасан циљ и харизматичан лидер а не кокошарење по интернету. Expand Ti satro kao ne likujes, al` zato umes da vredjas... uros and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:23, Жељко рече Стално машите Expand I opet laz. I tako u nedogled. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:21, Кратос рече Bilo je više nego očigledno da će to biti...ako se gleda neostrašćeno čisto analitički...mada me iznenadio sa % iskreno... Expand Није ме изненадио, јер сам имао те податке да је у једном моменту био изнад Јанковића, тј други по реду, то сам чак овде и окачио чини ми се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:25, uros рече I opet laz. I tako u nedogled. Expand Идеш на игнор бато Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:24, Жељко рече Ма знам шта говориш али гледао сам ИПСОС који тврди да није био већи проценат излазности у односу на претходне године јбг Expand E, aj se probudi. Nije sad veci jer su neki od spavaca izasli da glasaju za Belog. Da se nije nasao Beli, ti isti ne bi ni izasli. A to znaci BILA BI manja izlaznost. Јанко and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:18, Жељко рече За мене је отржњујуће што знам да су на поукама политичке дилеје и већином присталице другосрбијанштине. Expand Не, Жељко, на поукама скоро да нема присталица другосрбијанштине. Има пар маргиналних ликова који више и не пишу. Ови што би (су) гласали за Јанковића нису другосрбијанци, него очајници који гласају против лудака. А и ви националисти и другосрбијанци сте подједнаке дилеје и огромне штеточине по своју земљу. Ви је шатро волите ко родитељи који упропасте дете ”љубављу”, другосрбијанци је отворено мрзе, а и једни и други је сарањујете чим сте докопате власти. Ви живите у прошлости, они у умишљеном левичарском балону. Али је овај лудак далеко веће зло и од једних и од других. Овај нема идеологију, чист сотонин слуга, бараба, лопов и убица, потпуни психотични манијак без трунке људског у себи. Злоупотребио је ћерку и родитеље на најодвратнији начин, WTF?!?!?! Коме се није згадио, тај је подједнако луд. А ко је гласао за њега, за мене није човек. drvce, GeniusAtWork, uros and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:25, obi-wan рече Ti satro kao ne likujes, al` zato umes da vredjas... Expand А што да ликујем? Зато што имамо на власти енглеског човека наредних 5 година. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:23, obi-wan рече Zamisli da Beli ne postoji. Taj %, koji je sad za njega, ne bi uopste izasao da glasa = za toliko % bi bila manja izlaznost. El sad kapiras? Expand Kada pogledaš prthodne izbore što predsedničke što parlamentarne videćeš da je beli povuko al patku....realno,ne zanosi se. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:26, Жељко рече Идеш на игнор бато Expand Opet i opet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:26, obi-wan рече E, aj se probudi. Nije sad veci jer su neki od spavaca izasli da glasaju za Belog. Da se nije nasao Beli, ti isti ne bi ni izasli. A to znaci BILA BI manja izlaznost. Expand Стварно те не разумем ништа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 Постоји нешто још горе и од овог. А то је да опозиција не извуче никакве поуке из свега до сада и да мисле да ће "бити боље следећи пут". А када дође то време, опет ће да буду жива смејурија и глинени голубови за СНС и екипу која ће опет да их обрише ко прљав под. А ако не буде ванредних парламентарних, смеше нам се још минимум три године под овом пошасти. https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 2, 2017 Пријави Подели Написано Април 2, 2017 On 2. 4. 2017. at 21:02, Жељко рече Пропадају обе подједнако. Само је ствар ко ће сачувати достојанство у тој пропасти. Expand Хоћеш рећи да имају достојанство? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука