Jump to content

Sto je Bog spojio covek da ne razdvaja

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, Рапсоди рече

Мени је јасно  шта траже, него ми није јасно како их бре није срамота :)

Ne znam, sledeci ko mi bude prisao, moram ga to pitati... :D

Nije ih bre blam uospte, jedan mi je rekao kako mu je super u braku, a mene muva. Pazi sto sam mu poverovala. :)))

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Рапсоди рече

Од кога срамота??? То су све шмекери и способне жене. :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

Од кога срамота??? То су све шмекери и способне жене. :smeh1:

upravo :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Рапсоди рече

Можда су се тако договорили?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Можда су се тако договорили?

Можда ако су свингери, али како се то договарају људи који су у браку да варају, и да ли је то онда брак?

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

Можда ако су свингери, али како се то договарају људи који су у браку да варају, и да ли је то онда брак?

Па ако се договоре, то онда није варање. :) Није хришћански, тачније црквени, свакако. Али ако се изузме тај део, може да буде добар и квалитетан и по многим мерилима ”пријатнији за живот” од бракова у којима нема таквог договора, али би и једно и друго радо баш то радили, а можда и раде. Таквих лицемерних бракова је највише. Најмање је чисто црквених и отворено отворених. 

Подели на овим сајтовима

Зашто лепо од теме не направимо оглас за удају, удаје, женидбу, женидбе ... :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, БанеЛ рече

Зашто лепо од теме не направимо оглас за удају, удаје, женидбу, женидбе ... :D

То би Србима сад више користило.

Подели на овим сајтовима

On 6.2.2017. at 8:42, aliluja рече

Pod pojmom zaljubljenost krije se želja da neko zadovolji potrebe za kojima nam srce tezi..da li su one duhovne..fizičke ..materijalne...zavisi u cemu zelimo da se upotpunimo i sta smo kod drugog prepoznali...Ukoliko su potrebe na duhovnoj osnovi...tu je zaljubljenost -rekla bih- najintenzivnija..jer tu prepoznjemo Boga u ovom drugom...to je takoreći...zaljbljenost kao blagosloveni kredit od Boga...za uspesnu zajednicu i dobar duhovni napredak...Sve ostalo...kako ce dvoje taj kredit iskoristiti zavisi i od primera koji smo kao deca usvojili od svojih roditelja...Verujem da su Gospodu poznate dobro teznje nasih srca kao i duhovni potencijali...dok tu je i slobodna volja koja nam je data...i nije iskljuceno da ljudi želeći vise nego sto im je dato ..skrenu sa puta...i da to skretanje poremeti zajednicu...ili je odbaci...

Tako da to..da sto Bog spoji -čovek ne razdvoji...nije pravilo..nego nesto cemu treba da težimo...da se borimo...Ako se onome koji se bori..trudi..ipak dogodi da da mu se zajednica raspadne..neka ne brine ...jer Gospod vidi trud naš...i zna kada je dosta...i oduzeće teret onog ko se trudi da i sam ne propadne...

Kada se dvoje spoje u ime Gospodnje i on je sa njima ...ostane li jedan u tome..neka i dalje veruje..jer Gospod ga neće ostaviti...

Ne možemo naći partnera koji nam 100% odgovara...jer se svi stalno menjamo..a promena je jedino sto je konstantno u nasem zivotu...Trebamo biti hrabri i odlučni ...usuditi se da odpočnemo i sa nekih 40%...i težiti da kroz život idemo prema stotki..do koje mozda necemo nikad ni stići...

Nepostoji  garancija za upešan i perfektan brak...jer jedno sto moze biti perfektno...je nas TRUD....(pa sta nam Bog da...idemo dalje)...

Ovaj mi je odgovor jedan od najboljih

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Снежана рече

То су све шмекери и способне жене. :smeh1:

Јес, јес, све шмекерице и способнице...:ani_biggrin: ма лако је бити  све то кад ставиш образ под дупе ... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Кукавице су то, Рапсо! :D

Сви би они хтели, што би се рекло, хлеба преко погаче... :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Anika рече

Кукавице су то, Рапсо! :D

Е баш тако, кукавице, реч која их најбоље описује. 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Је ли, Рапсо, да ли је легитимно опалити шамар заузетом кретену који неће да одустане? :D:ani_biggrin:

Осећам се некад као Али Мекбил, замишљам себе како их упуцавам. :)))

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Anika рече

Је ли, Рапсо, да ли је легитимно опалити шамар заузетом кретену који неће да одустане? :D:ani_biggrin:

Осећам се некад као Али Мекбил, замишљам себе како их упуцавам. :)))

Стани сестро, реци ти мени, пошто сам необавештена , чиме се бавиш ?

Но да будем отворена, јеси ли певаљка, певачица или уметница....:ani_biggrin:

Ако си уметница...уметнички му дуни  један дим у фацу :))и погледај испод ока, има да бежи од тебе и на сами помен твога имена....

И не мој бре да се превише разголиЋаваш, па после  да се жалиш какао те салећу, оће то, оће....12:smeha:

Шалим се Аника, немо да се љутиш...:) 

Сродна слика

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...