Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 1 минут, st.anger рече pa da, i žene su ljudi E zamisli, i žena je čovek, čovek ženskog pola . Ajd sad ti to pojasni tvrdoj struji . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Управо сада, Natasa. рече E zamisli, i žena je čovek, čovek ženskog pola . Ajd sad ti to pojasni tvrdoj struji . Pri tvrdoj struji, kad zvekne, nema ni muško ni žensko, već su svi jedno u Hristu Isusu Lady Godiva and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 12 минута, st.anger рече Pri tvrdoj struji, kad zvekne, nema ni muško ni žensko, već su svi jedno u Hristu Isusu Ta struja je najtvrđa goranger је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 (измењено) пре 35 минута, Sofija_ рече Opravdanja koja se nalaze za ovakve(i ostale vladikine postupke) postupke se drugacije zove snishodljivost, sto je kancer za veru nasu, Васијан је овде објаснио, а не оправдавао (оправдава се када неко учини нешто погрешно или лоше, хотимично или нехотимично). пре 35 минута, Sofija_ рече jer da su sveti oci bili snishodljivi, ne bi bilo ni nas ni vere nase pravoslavne, Све "хард-кор" групице су редом отпадале од Цркве. Измењено Јануар 22, 2017 од Џуманџи Драшко, Милан Ракић, Paradoksologija and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 8 минута, Џуманџи рече Све "хард-кор" групице ovo je cisto etiketiranje, ja ne etiketiram nikoga, plus ne koristim engleski u srpskom jeziku Nebojš.a је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 1 минут, Sofija_ рече ovo je cisto etiketiranje, ja ne etiketiram nikoga, plus ne koristim engleski u srpskom jeziku ? Не знам баш колико могу да етикетирам групе које су нестале са историјске сцене, а да притом то буде увредљиво. Па, нисам ни рекла да ти етикетираш некога. Natasa., Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 19 минута, Џуманџи рече Све "хард-кор" групице су редом отпадале од Цркве. И на крају пинковци ће сами остати у Цркви... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 10 минута, Рапсоди рече И на крају пинковци ће У ""периоду" светих отаца"? Ваљда се види шта сам цитирала, као и то да тај цитат говори о прошлости (da su . . . bili snishodljivi - отпадале ). Нека се мој пост обрише ако је увредљиво, етикетирање, или шта већ, мада се лепо види да је спика о прошлости. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 1 минут, Џуманџи рече У ""периоду" светих отаца"? Ваљда се види шта сам цитирала, као и то да тај цитат говори о прошлости (da su . . . bili snishodljivi - отпадале ). Нека се мој пост обрише ако је увредљиво, етикетирање, или шта већ, мада се лепо види да је спика о прошлости. Ма, опусти се, шалим се мало... Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 1 hour ago, Sofija_ рече Opravdanja koja se nalaze za ovakve(i ostale vladikine postupke) postupke se drugacije zove snishodljivost, sto je kancer za veru nasu, Sestro Sofija, ako bi snishodljivost bila kancer, crkva bi odavno umrla Васијан, Јанко, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 11 минута, Рапсоди рече Ма, опусти се, шалим се мало... Ма, мени жао што се Софи нервира безвезе, стварно сам одговорила за тај период (реко' - да л' је могуће да се толико лоше изражавам ) Paradoksologija, Рапсоди and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 51 минута, Sofija_ рече ovo je cisto etiketiranje, ja ne etiketiram nikoga, plus ne koristim engleski u srpskom jeziku Na ovom sajtu "novotarci" imaju prava da uzduž i popreko etiketiraju koga im volja, dok se "starotarcima" ne samo uskraćuje to, nego se opominju za daleko manje stvari. Istina, od dolaska M. R-a na vlast to skoro da je počelo da se popravlja. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 2 минута, Џуманџи рече Ма, мени жао што се Софи нервира безвезе, стварно сам одговорила за тај период (реко' - да л' је могуће да се толико лоше изражавам ) Sofke je malo nervozna . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 Uh te žene gde god se pojave samo probleme prave.Od Adama je još tako... Rašo, RYLAH, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Јануар 22, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2017 пре 6 минута, Kratos рече Uh te žene gde god se pojave samo probleme prave.Od Adama je još tako... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука