Jump to content

Владика Григорије увео жене у олтар

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 169
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Natasa. рече

E zamisli, i žena je čovek, čovek ženskog pola :smeh1:. Ajd sad ti to pojasni tvrdoj struji :smeh1:.

Pri tvrdoj struji, kad zvekne, nema ni muško ni žensko, već su svi jedno u Hristu Isusu

:)

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, st.anger рече

Pri tvrdoj struji, kad zvekne, nema ni muško ni žensko, već su svi jedno u Hristu Isusu

:)

Ta struja je najtvrđa :skidamkapu:

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Sofija_ рече

Opravdanja koja se nalaze za ovakve(i ostale vladikine postupke) postupke se drugacije zove  snishodljivost, sto je kancer za veru nasu,

Васијан је овде објаснио, а не оправдавао (оправдава се када неко учини нешто погрешно или лоше, хотимично или нехотимично). :)

пре 35 минута, Sofija_ рече

jer da su sveti oci bili snishodljivi, ne bi bilo ni nas ni vere nase pravoslavne, 

Све "хард-кор" групице су редом отпадале од Цркве. :0205_whistling:

Измењено од Џуманџи

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Sofija_ рече

ovo je cisto etiketiranje, ja ne etiketiram nikoga, plus ne koristim engleski u srpskom jeziku

? Не знам баш колико могу да етикетирам групе које су нестале са историјске сцене, а да притом то буде увредљиво. Па, нисам ни рекла да ти етикетираш некога. :D

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Џуманџи рече

Све "хард-кор" групице су редом отпадале од Цркве. :0205_whistling:

И на крају пинковци ће сами остати у Цркви...:))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Рапсоди рече

И на крају пинковци ће

У ""периоду" светих отаца"? Ваљда се види шта сам цитирала, као и то да тај цитат говори о прошлости (da su . . . bili snishodljivi - отпадале ). ne_shvata 

Нека се мој пост обрише ако је увредљиво, етикетирање, или шта већ, мада се лепо види да је спика о прошлости. :dry:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

У ""периоду" светих отаца"? Ваљда се види шта сам цитирала, као и то да тај цитат говори о прошлости (da su . . . bili snishodljivi - отпадале ). ne_shvata 

Нека се мој пост обрише ако је увредљиво, етикетирање, или шта већ, мада се лепо види да је спика о прошлости. :dry:

Ма, опусти се, шалим се мало...:)

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Sofija_ рече

Opravdanja koja se nalaze za ovakve(i ostale vladikine postupke) postupke se drugacije zove  snishodljivost, sto je kancer za veru nasu,

Sestro Sofija, ako bi snishodljivost bila kancer, crkva bi odavno umrla

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Рапсоди рече

Ма, опусти се, шалим се мало...:)

Ма, мени жао што се Софи нервира безвезе, стварно сам одговорила за тај период (реко' - да л' је могуће да се толико лоше изражавам :D:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Sofija_ рече

ovo je cisto etiketiranje, ja ne etiketiram nikoga, plus ne koristim engleski u srpskom jeziku

Na ovom sajtu "novotarci" imaju prava da uzduž i popreko etiketiraju koga im volja, dok se "starotarcima" ne samo uskraćuje to, nego se opominju za daleko manje stvari. Istina, od dolaska M. R-a na vlast to skoro da je počelo da se popravlja.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Ма, мени жао што се Софи нервира безвезе, стварно сам одговорила за тај период (реко' - да л' је могуће да се толико лоше изражавам :D:skidamkapu:

Sofke je malo nervozna :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

Uh te žene gde god se pojave samo probleme prave.Od Adama je još tako...:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...