"Tamo daleko" Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 Hvala Aleksandra za koordinisanje akcije! S obzirom da ne zivim u Srbiji, prosledicu svojoj familiji I prijateljima koji bi mogli ucestvovati pri pomoci. Sto se mene tice, mogla bih jedino novcano pripomoci, pa ako vam nije problem, poslala bih vama da podignete u banci I prosledite nasim porodicama na Kosovu! Javite dalja uputstva. Srdacan pozdrav АлександраВ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 пре 25 минута, "Tamo daleko" рече prosledicu svojoj familiji I prijateljima koji bi mogli ucestvovati pri pomoci. Sto se mene tice, mogla bih jedino novcano pripomoci, АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 (kratka napomena: ako je moguce za nedelju dana da se dogovorimo o ovome, jer necu imati pristup internetu (I Poukama ;-) do 30.3.) Do skora, zelim Vam puno uspeha pri budjenju najboljeg u nama АлександраВ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 20, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2017 1 hour ago, "Tamo daleko" рече Hvala Aleksandra Хвала Богу да можемо да помажемо једни другима. Веома је значајна твоја помоћ, заиста. Свако добро ти желим драга моја! Можемо све да се договоримо, како и када теби буде одговарало. Не морамо да журимо са прикупљањем помоћи, ако су прилике такве да успоримо, успорићемо. А прилике су такве да ми готово ништа нисмо прикупили за ових једанаесторо деце и њихове родитеље. Оно што је заиста интересантно јесте да је Грађанска хуманитарна иницијатива, група коју води наш пријатељ Марко (многи су га упознали када смо помагали Рајковићима), за само 5 дана прикупила одличну помоћ за породицу са Косова, ево можете видети како се то ради. Ми бисмо могли од грађана у тој групи веома много да научимо. Свака им част, добри људи су то заиста добро урадили. https://www.facebook.com/groups/incijativa/permalink/1599610563390398/ Интересантно је и то да они сада чекају нас како би помоћ ишла заједно за све породице са Косова, али ето... ми се не можемо похвалити нити оваквим одзивом нити количином. JESSY and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Март 20, 2017 Пријави Подели Написано Март 20, 2017 пре 15 минута, АлександраВ рече ми се не можемо похвалити нити оваквим одзивом нити количином. Bummer. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Upoznajte dve Nine, Repanović i Komatović. александар живаљев, JESSY and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Март 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2017 Prenosim poruku jedne mame, hajde da pomognemo... Мајци петоро деце су потребна колица за бебу. Другарица ми је испричала да ју је јутрос док су водиле децу у школу видела како носи бебу у наручју, није у могућности да купи колица. Ако неко има колица за бебу и може да дарује, овој мајци би то пуно значило. (мислим да беба има 5 месеци). JESSY, Lady Godiva and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 5, 2017 Пријави Подели Написано Април 5, 2017 evo, posle male pauze, uz Boziju pomoc prilkupili smo i danas popakovali pomoc koja ce otici na Kosovo i u Obrenovac...kod Vlade @Wu , nasli smo se Aleksandra, Natasa Zivaljev ( supruga Aleksandra Zivaljev ) i ja ..hvala Gospodu, te je bilo dosta odece, hrane, hemije i skolskog pribora... ali , moram da nesto napomenem...neshvatljivo je kako ljudi salju prljavu, izguzvanu, iscepanu, flekavu odecu...da ne nabrajam dalje... zamolili bi sve one koji zele da pomognu, da garderoba koju poklanjaju, bude oprana, ispeglana i slozena...ako vam je neko drugi to predao, pre nego je dostavite, prekontrolisite sta je unutra... jos jedna stvar...svi mi imamo obaveze, ali ako zelimo da pomognemo, onda je potrebno da se malo zrtvujemo...zna se gde je mesto za prikupljanje stvari...potrudite se da iste sami donesete na odrediste...ne moze Vlada ili neko drugi ici po gradu i skupljati robu...msm, nije fer... zahvaljujem na razumevanju... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 Драги пријатељи, желим да вас обавестим да смо још једну нашу акцију успешно реализовали и да смо доставили помоћ коју су прикупили чланови ЖРУ и Црква.нет, породицама Репановић и Коматовић, а такође смо доставили и помоћ породици Живановић, коју су прикупили дивни људи из групе Грађанска хуманитарна иницијатива, на челу са нашим драгим Марком Павишићем, а на основу ФБ апела оца Ивана Цветковића. Наш драги @Wu је стрпљиво чекао да се ми организујемо и све припремимо како би он то могао да транспортује, а и он сам је показао таленат да спакује пуно ствари у ауто и још остави простор да у Јагодини, од нашег драгог брата @Vladan3 преузме значајну помоћ коју су прикупили браћа и сестре у Јагодини Желим да захвалим и нашем драгом @arizan који је поново показао велику спремност да дарује и учествује у нашим хуманим делима, као и @александар живаљев @Lady Godiva @AnaLaz @Дијана. @JESSY @Срђан Шијакињић @obi-wan @Сања Т. @GeniusAtWork који су, свако на свој начин и у оквиру својих могућности, дали допринос да се ова наша акција успешно реализује. Надам се да некога нисам заборавила, а ако јесам немојте замерити. Свака реч подршке нам је значила, овога пута је требало све то организовати и истрајати због разних "ометајућих фактора" али ето, хвала Богу, успели смо @Wu је помоћ одвезао до Рашке до оца Дејана, који је даље доставио до оца Исаије који је јавио да је помоћ уручена породицама. Обрадовали смо деветоро деце и њихове родитеље. Било је још учесника и дародаваца који нису чланови форума или желе да остану анонимни, хвала свима, нека вам драги Бог свако добро да! Морам да искористим прилику и да замолим све чланове форума да узму учешће у акцијама ЖДУ, једна чоколада или стара играчка или лепа реч подршке на овој теми веома би значила. Дељење објаве на друштвеним мрежама, подизање ове теме, речи којима бисмо храбрили једни друге да будемо истрајни у добрим делима, веома су значајни за свакога ко се определио да ЖДУ буде не само конкретна реализација, него и један став и однос ка потребитима. Велику захвалност желим да изразим @Архимандрит Сава Јањић на подршци. До следеће наше акције, позивам вас да погледате фотографије наше предивне дечице са Косова коју смо обрадовали Свако добро од Бога вам свима желим! Дијана., "Tamo daleko", Goku and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 3, 2017 Пријави Подели Написано Мај 3, 2017 BRAVO ZA SVE.... idemo dalje....mozete ovde dati svoje predloge za nase sledece akcije.... АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 evo, javio se nas brat @Wu Елем, драги моји, успео сам најзад да однесем ствари и у Грабовац Добили су играчке, одећу и новац, све што је досад скупљено из Београда, Сурчина и Јагодине. Играчке су, наравно, изазвале највеле одушевљење; напумпао сам им ону сиву лопту (и једну њихову од раније) пумпом коју сам срећом имао у гепеку, и провели смо затим неких пола сата или мало више играјући се с једном од слагалица. Искрено, да није требало да стигнем кући у Шабац након тога, остао бих и дуже да се играм с њима, много су весела, позитивна и пријатна деца, живе у тешким условима, а жељни су и друштва. И вредело би им помоћи и више од једног пута. Ето, толико за данас, свако добро од Господа "Tamo daleko", Goku, AnaLaz and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 bravo za naseg brata @Wu...kako je divan osecaj usreciti potrebitog.... AnaLaz, Goku, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 8, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 Сјајно @Wu хвала, фотографије су испричале још толико тога. Идемо даље AnaLaz, александар живаљев, Goku and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Мај 8, 2017 Пријави Подели Написано Мај 8, 2017 пре 2 часа, АлександраВ рече Идемо даље Mало се расплаках. Каква дивна дјечица, жељна играчака, бојица... Дијана., JESSY, Lady Godiva and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Мај 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Мај 22, 2017 Након успешне претходне акције, мислим да бисмо могли и требали да кренемо даље. Замолила бих све драге форумаше који су у прилици да се окупимо око Милоша и његових родитеља и да покушамо да помогнемо колико можемо. Следећа акција ЖДУ била би за Милоша баку Даницу и поново за дечицу са Косова и Метохије. Молим све који желе да учествују да се јаве како бисмо се организовали око прикупљања помоћи. Свака помоћ, идеја, иницијатива и добра намера су веома добродошли. александар живаљев, Lady Godiva, "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука