Jump to content

Прилози о "Земља живих"- (ВИДЕО/АУДИО)


Препоручена порука

Патријаршијски радио "Слово љубве" у недељу, другог дана Божића, за госта емисије има баш "Земљу живих".

 

Исечак из програмске шеме:

Сабор Пресвете Богородице – Недеља (08. јануар 2017.)

Линк: (13:30 – Будимо људи: Божићни специјал - "Земља Живих")

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Будимо људи: Божић у "Земљи живих"

Празничну емисију посвећујемо заједници „Земља живих“ која помаже свима онима који се осећају промашеним, неоствареним, уморним, разочараним, зависницима и независницима, тужним и сиромашним у срцу, онима који болују од неког облика болести зависности. Да је излечење могуће и да је могуће поново стати на ноге, доказују и наши данашњи гости који су победили своју зависност. Андреја Јовановић, координатор Канцеларије „Земља живих“, позива оне који имају проблем да се јаве заједници, док Иван и Вук отворено говоре о својим болестима.
 
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Published on May 7, 2014 on you tube

У Србији је регистровано 170 хиљада наркомана. Процењује се да их је много више с обзиром да један зависник, у току свог века, направи 10 до 12 нових. Филм „Земља живих у долини мртвих", не само да се бави овим проблемом пандемијских размера, већ, указује и на солуцију за његово решење. Погледајте о чему је реч!

 

Published on Nov 6, 2013

Документарни филм о православној заједници за рехабилитацију и ресоцијализациу зависника од психоактивних супстанција Земља живих.

 

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

На тему сам најпре поставио пар документарних филмова о "Земљи живих". Касније сам видео серијал емисија на КЦН. Гледајући и трагајући по ју тубу видео сам, да заиста, има много документарног материјала и кратких прилога о овој заједници и на крају сам схватио да би заиста било најбоље отворити засебну тему Земља живих (видео), јер је ова тема првенствено намењена разговору. Ако је неко у могућности да овај материјал пребаци на нову тему, био бих му од срца захвалан. А и тај нови материјал са ју туба би се ту могао постављати. Хвала унапред.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 4 months later...

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...