Jump to content

Божићна порука ЖРУ!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Мир Божји!

Христос се роди!

Ваистину се роди!

Поклањам се Богу,

и Христовом рождеству!

Подели на овим сајтовима

Ваистину се роди, свако добро свима вама драги моји!

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Резултат слика за мир божији христос се роди

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља! Богомладенац да се роди и у нашим срцима!   :sunce:

Подели на овим сајтовима

Hristos se rodi, ljudi! Nek vam je Bogom blagosloven praznik, želim vam da imate pre svega Ljubavi, a ostalo ćemo kako-tako :))) :sunce::grouphug123:

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Рођењем Твојим, Христе Боже наш, засија свету светлост разума, у којој, они који се звездама клањаху, од звезде научени беху да се поклоне Теби - Сунцу Правде, и да познају Тебе са висине Истока; Господе, слава Ти!

Мир Божији - Христос се роди!

Ваистину се роди!

Благословен празник драги пријатељи :sunce:

ZvKoycAXHmZQuZzNsVNS_07_5399bd4720603b72

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ваистину се роди!!!

Здравље, љубав, мир и радост од Бога свима вама!

Слава на висини Богу, на земљи мир, добра воља међу људима! :sunce:

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ваистину се роди!

Нека вам мали Исус испуни све жеље, у ваш дом унесе само здравље и весеље. У срцима вашим нека топлина влада, најбољи пријатељ нека вам буде ЉУБАВ, ЗДРАВЉЕ, СРЕЋА И НАДА.

Слава Богу на небесима, а на земљи више доброте и љубави.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pre 2017 leta darova nam GOSPOD BOG za spasenje duša nasih, ISUSA HRISTA , sina svog. Rodio se ISUS HRISTOS da nam bude Put i nada, da nam veru propoveda, da vaskrsne kad postrada. BOŽIĆ danas proslavljamo rodjendan od našeg SPASA, molitveno i s radošću uskliknimo iz sveg glasa: HRISTOS SE RODI - VAISTINU SE RODI!!!

M.R.

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Zaista se Hristos rodi! Jagnje Bozije, nas mili spasitelj!

Od srca svima vama zelim mir u dusi, zdravlje i medjusobnu ljubav, a mom narodu srpskom(kako u Srbiji i sirom planete), da se slozi, obozi u umnozi!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...