Jump to content

Моји форумски почеци

Оцени ову тему

Препоручена порука

На овај форум сам дошао захваљујући бившем уреднику Ивану Илићу. Он је својевремено рекламирао овај форум на форуму " Савеза пчеларских организација Србије" Ту сам се ја упознао са Иваном Илићем и сазнао за овај форум. Пошто сам и до тада био члан више форума и имао сам форумског искуства, ја сам схватио већ после два дана од прве посете овом форуму да је мени место овде и после два дана сам направио налог и почео да пишем.

То је било 2013 године. Да не тражим сад по налогу, мислим да је било 25  сетембра.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 78
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Милан Ракић рече

И не треба заборавити наше упознавање, када кажем наше, не мислим само на тебе и мене, на ЖРУ Сабору у Умачрима... тада смо се баш оно упознали и те везе, без обзира на дисонанцу по многим питањима-не бледе...

Беше тад поп Иван и попадија, наш домаћин, свештеник из Умчара и попадија му, који је неактиван нажалост на Форуму. Па Драле, Данијела, Бокиша, Гоци, Милан николић, Деки са Аљаске, Иван, пмози ми брате ко је још био. Убиј ме, плава она девојка не могу се сетити мена, па професорка Јелина, па колега теолог Недић са својом женом рускињом, па ко је још био помагај... :))) Баш беше лепо...

Plava devojka je Zorica Bubalo

Bio je major Srdjan Kotur

to su bili dani

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Eeeeeeeehhhhh, moja prva komunikacija na forumu. :smeh2:Sedam i po godina proletose k'o dlanom o dlan 1324_womens

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Драшко рече

Plava devojka je Zorica Bubalo

Bio je major Srdjan Kotur

to su bili dani

pA Bila je i Danijela, onda Gordana, imali smo gosta i iz Vukovara, Mirodjija, ima slika ovde sa tog susreta mogao bi neko da je nadje pa da je okači i na ovoj temi.

Prelepo druženje i da zaista smo se tada uživo boje upoznali svi.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ja sam par puta istrazujuci ponesto nabasavala na forum i uvek se iznenadjivala slobodoumnoscu jednom pravoslavnog foruma (vidjala sam i Svetosavlje i Ihtus, cini mi se, pa mi ovo bilo skroz drugacije).

Zapazila sam pre svega nishizawu, bese li? zatim Mironosicu i Margaretu (koja je kao profilku imala Gloriju Stajnem iz mladjih dana).

Onda sam prilikom jednog izleta radi prikupljanja neke gradje 2014. primetila neku temu u koju sam morala da se umesam, i mislila sam da cu odmah biti prokazana i uvaljana u katran i perje, kad ono, mnogi se ljudi ladno slozise. Shvatih da sam konacno nasla mesto gde je moguce da kazem bas sve sto mislim, pa ostadoh :D

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Čoveče... Lepa tema... Gledam, prijavnuh se ja 7. maja 2013 godine, na nagovor komšinice moje Lidije... Prvo sam pitanjce postavio u statusima, dok su me kasnije navodili kako i šta treba...

Ne mogu da se setim ko je beše sve pisao, al eto, da nisam nagovoren, možda bi prebeg'o u adventiste, ermigir'o, ko zna :))) Dobro, forum mi možda nije rešio sva pitanja, ali se rodila mogućnost...

Najviše volim da čitam Gokua, Karakondžulu, Rapsodiju, Dijana mi je isto draga, obratila mi se par puta, baš mi je pomoglo... Ima tu dosta dobrih ljudi, kako reče, nego ja nisam tu često...

"Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."
(Mat. 9, 36)

Подели на овим сајтовима

Дођох на форум 23. новембра 2013 год. на наговор моје драге пријатељице. Иначе никад нисам била члан неког форума, Поуке су једине, зато сам и имала грдну муку да кренем да пишем на почетку, никако да се снађем, али зато су ми изашли у сусрет Никола Поповић, Ракић, Мирођија и Џеси. После њих сам запазила Караконџулу, Огла и Ајлу, читала сам њихове постове. Такође доста сам читала и постове старих форумаша, који тада нису били активни. Убрзо после тога и сусрет са некима петком у 19:00 сати. Затим сам упознала Јелину, Снежу и Сашу од Москве, после тога сам упознала пола форума :D (Данијелу, Лаписицу, Лидију, Драшка, Ивана нотног, Владимира са цртицом, Парадоксу, Јелену 011, Ракића, Срђана Котура, Вилму.. итд.) Драго ми је што сам део форума. :)

Пс. Бане супер тема! :dobro:

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Vala, ja mogu komotno reci da je meni ovaj forum postao jako bitan dio zivota jer je imao i jos uvijek ima opipljivog uticaja na moj zivot. Elem, u potrazi za religijskim argumentima o raznim temama ( nakon sto sam apsolvirao ateisticke ) potrazio sam neki vjerski forum. Ocekivao sam nekakve ikonoboracke Hristove ratnike... I nasao sam par takvih foruma na koje se nisam ni potrudio registrovati. Onda sam lajkovao Ne psuj Boga na Fejsbuku da vidim sta se tu desava i ostalo je istorija. Cim sam dosao, kao za docek istrolovao me je Aleksandar Radovanovic tako da se i danas cesem po verbalnom turu od toga :D Upoznao sam DankuM i evo ima vec 4 godine kako se znamo u stvarnosti. Imao sam tu cast da joj i "proreknem" trudnocu ali to je vec prica za sebe. Prvu veliku ljubav sam upoznao ovdje sto je rezultiralo dvogodisnjom vezom. No puklo je na kraju...because of reasons... i sada je svjeze i ( nadam se ) srecno udata za novog dragog negdje u Dojclandu :D Nije aktivan forumas ali eto, i to se desilo. A ove godine sam upoznao Dzumandzi, Paradoksologiju, Danijelu i Draska, svaki od njih jedinstven da je to cudo.

Подели на овим сајтовима

Дошао сам по задатку да се инфилтрирам и прикупљам информације. У томе сам, може се сада већ рећи са ове дистанце, био и више него успешан.

Хвала ЖРУ што ми је помогао да напредујем!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, RYLAH рече

Хвала ЖРУ што ми је помогао да напредујем!

Ubiće te sopstvene ambicije, želja za napredovanjem i potreba da zadržiš poziciju...kao i holesterol, pršuta i ljuta rakija.
Pitaš li se kada čuješ zvona - Za kim zvone?

Подели на овим сајтовима

Регистровао сам се заједно са Аквилијусом на овај форум неколико дана по оснивању да бих се расправљао са оснивачем, свештеником и креационистом који се ових дана активирао. У ствари, расправа је била наставак са Видовдана где је свештеник довео Мирољуба Петровића да буде гост-ауторитет који одговара на питања чланова о еволуцији. Бановао нас је убрзо на три месеца због проповедања безбожничке еволуције. Кад је бан истекао, форум није више био о креационизму и почео је да буде живе речи утехе. Тада су углавном писали неки други људи, од којих су многи прешли са форума Верујем који је био пред гашењем. Свашта се овде издешавало у претходних осам и по година. Многи су отишли, многи нови су дошли, а скоро сви су видљиво напредовали као личности, избрусили своје ставове, постали зрелији. Сјајно место, без сумње једно од најбољих на српском и балканском виртуелном небу. 

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ayla рече

Ubiće te sopstvene ambicije, želja za napredovanjem i potreba da zadržiš poziciju...kao i holesterol, pršuta i ljuta rakija.
Pitaš li se kada čuješ zvona - Za kim zvone?

За свима који ми се замере!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, RYLAH рече

За свима који ми се замере!

Kada sam ti poslednji put rekla koliko te cijenim, koliko si tolerantan i drag... ne postoje riječi kojima bi se opisao tvoj lik, kao ni tvoje djelo.
Živ bio, i dovijeka grmio!

Rekoh li ti da imam istu kapicu kao ti? Napravila mi je nana...dobra nana, i njoj si drag. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...