АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 чекам одговор... Деца су мала, не би било лоше да им поклонимо неку играчку.. свеску... бојице... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 1 минут, АлександраВ рече Деца су мала, не би било лоше да им поклонимо неку играчку.. свеску... бојице... девојцице? има ли и дечака...? најважније је да знамо место достављања помоћи...мислим да је једино могу ће у парох дому св Трифуна... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, JESSY рече девојцице? има ли и дечака...? најважније је да знамо место достављања помоћи...мислим да је једино могу ће у парох дому св Трифуна... 2 devojčice i dečak...on je najmladji АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 послао ми је поруку да ће се јавити касније... има малог дечака и девојчице PredragVId and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 e sad ko ima malu decu , ako moze da izdvoji nesto od garderobe....ja nemam malu decu.. PredragVId and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Молитва Пресветој Владичици нашој Богородици "БРЗОПОМОЋНИЦИ" Преблагословена Владичице, Приснодјево Богородице, Која си Бога Реч, Који је изнад сваке речи, родила и благодат Његову више од било кога другог примила, Која си показала море божанствених дарова, преко чуда која непрестано течеш изливајући благодат на све који Ти с вером притичу, чудесној икони Твојој клањајући се молимо Тебе, свемилостиву Мајку Човекољубивог Владике: излиј на нас пребогату милост Твоју и пожури да мољења наша, која Ти приносимо, Брзопомоћнице, испуниш, јер свакоме корист и спасење припремаш. Посети, Преблага, слуге Своје Дејана, Нину и њихово троје деце благодаћу Својом, подари болеснима исцељење и савршено здравље, узнемиренима тишину, заробљенима слободу и све, који на неки начин страдају, утеши, избави свемилостива Господарице сваки град и сваку земљу од глади, помора, земљотреса, поплаве, пожара, мача и сваке друге казне привремене и вечне, Материнском Својом одважношћу одвративши гнев Божији; од душевне слабости, напада страсти и грехопада ослободи слуге Твоје, да бисмо без спотицања у свакој побожности проживели у овоме веку и удостојили се вечних добара у будућем, благодаћу и човекољубљем Сина Твога и Бога, јер Њему доликује свака слава, част и поклоњење са беспочетним Његовим Оцем и Пресветим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин. florenntina, Sanja Т., АлександраВ and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 ја имам, не знам за величину... не треба их ни натрпавати гардеробом, где ће са њом, када немају смештај... требају им паре... и помало од свега... не затрпавати их са сто јакни... боље један комад одеће али да ваља,,, као када би себи давали... нећемо да их затрпавамо, треба им прва помоћ... Драгана Милошевић, Sanja Т., PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 да, најтеже је доћи до смештаја... АлександраВ, Ненад Р., александар живаљев and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Kako se može izvršiti uplata? Izvinite ako ste negdje naveli, ali ja ne mogu naći. Mislim da bi na taj način najbolje pomogli. Hvala. PredragVId, Кратос, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, Ayla рече Kako se može izvršiti uplata? још увек немамо информације....човек је у хаосу, не зна где ће пре...али мислим да ћемо сутра све то сазнати PredragVId, АлександраВ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Невероватан је овај наш Дејан... толико пун духа, позитиван, после свега... Његове речи - Шта рећи? Слава Теби Боже живи!! Идемо даље!! Помоћ им је свакако потребна. Сутра ће рећи шта и како можемо помоћи... свако ко има неку идеју, а најбоље привремени смештај и новчану помоћ, добро је дошао. Нека нам је свима срећан празник, и нека Свети Никола победитељ народа, помогне свима нама у борби са злом, у болести, немоћи и душевној патњи. Рапсоди, Олимп, ivanaika and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Деца спавају, жена и ја долазимо себи. Мој број је 0641866011. Чујемо се сутра... Рикно сам за медаљу. Али... Нема роптања, нема кукања. Идемо даље! И... Слава и хвала Господу на свему!! Срећна слава свима... Dijasporka, Олимп, александар живаљев and 16 осталих је реаговао/ла на ово 19 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 Drž se brate.Dj neki žiro račun pa ko kolko može da pomogne... obi-wan, АлександраВ, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 пре 9 часа, JESSY рече Александре, да ли можеш од њега добити детаљније информације где да се доноси помоћ, што се тиче гардеробе, које величине и за који пол, да ли је потребна храна...? Да, поподне ћемо о свему известити. PredragVId, JESSY and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djordje.pesic Написано Децембар 19, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2016 +1 za ziro racun. Dajte bilo kakvu informaciju Ненад Р., Vladan :::., PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука