Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Срећан празник свима!

Ево овако, оно што је сада хитно потребно Дејану су два, три човека и камион, да се избаце остаци кревета, ормана, и да се очисти, мора да се суши, све је мокро од гашења. Хајдемо момци, јавите се Дејану на 0641866011. Он је код Лиона, чека. Идемо људи, конкретне ствари које су му потребне тренутно.

Такође, потребан је човеку новац. Договор је да сада спе уплате иду на телефон пост нетом, да би могао да их подигне у било којој пошти, овако ће бити за сада. И опет, телефон 0641866011

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Док @александар живаљев не јави детаљније, ево неких смерница од Дејана.

Најважнији је смештај. Потребан је што пре, локација Звездара, ћеркица иде у ОШ Јелена Ћетковић (Лион).

Ако можемо да му помогнемо да што пре изнајми смештај, и ту је потребан новац.

Даље, потребне су ствари, за децу - дечак 3,5 година и девојчице 6 и 8.

Молим вас, само лепе очуване ствари, боље пар комада, да ваља, да не затрпавамо људе гомилом ствари. И неке играчке за децу, и за девојчицу која иде у школу биће потребан и школски прибор, вероватно и књиге, то ћемо још видети. За сада само најпотребније. Када се сместе биће им потребно све.

Људи су остали без свега, хајдемо да помогнемо, ко колико и како може. Још једном, смештај и новац.

Сада, тренутно, хитно му је потребна помоћ у људима да се избаце ствари и паре. Дејан чека код Лиона.

Телефон за пост нет 0641866011

Подели на овим сајтовима

Mi imamo decu istog uzrasta, nesto od odece i igracaka mozemo da izdvojimo, s tim sto ni mi nemamo nesto bas sjajno i novo. 

Ako neko bude imao informaciju o nacinu, mestu i vremenu prikupljanja stvari za decu, neka postavi. 

Hvala!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 10 часа, aстрофизичaр рече

Деца спавају, жена и ја долазимо себи. Мој број је 0641866011. Чујемо се сутра... Рикно сам за медаљу. Али... Нема роптања, нема кукања. Идемо даље! И... Слава и хвала Господу на свему!! Срећна слава свима...

Дејане, остави жиро-рачун што пре да пошаљемо неку донацију... свако по мало, да станеш за почетак на ноге колко-толко.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, R2D2 рече

Дејане, остави жиро-рачун

Дејан није запослен, има проблема око тог жиро рачуна и рачуна уопште... за сада може само пост нет или некако лично да му се однесе... још увек је све поприлично хаотично, док се човек снађе, вероватно могу уплате и на нечији жр, али за сада само на телефон.

0641866011

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, АлександраВ рече

Невероватан је овај наш Дејан... толико пун духа, позитиван, после свега..

:slavaaa:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@astrofizicar

Brate, ja na zalost trenutno nemam bas nicim da ti pomognem osim molitvom i recima. Odlicno znam kako se sad osecas, ne daj da te preplave nikakve crne misli, samo se drzite i gurajte napred. Dace Bog, pa ce sve da bude jos bolje nego sto je bilo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

+1 molitva.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

нешто сам мислила... да ли би наши другари иконописци желели да смештај, који ће верујем Дејанова породица ускоро решити, обогате иконама на дар :)

Подели на овим сајтовима

Јавићу вечерас каква је ситуација и шта се дешава са нама...

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, aстрофизичaр рече

Јавићу вечерас каква је ситуација и шта се дешава са нама...

Хвала, Дејане, пратићемо. Смогни снаге да даш прецизне информације о потребној гардероби и слично. Малопре смо се чули знам да си тек сада мало у постстресној ситуацији, ако је за утеху, свако од нас би био много више од Тебе.

Не устручавај се, молим Те, да изнесеш све што је вама, нашим драгим Рајковићима, потребно у овом тренутку и у догледно време.

Подели на овим сајтовима

Видела сам слике... шта да кажем... :( људи, морамо им помоћи...

Само да подсетим, ако неко може да помогне новчано, износ ко колико може, сваки динар значи, може уплатити пост нетом, за сада, а касније ћемо видети како,.. Дејанов број телефона је 0641866011

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...