Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

добила сам поруку од БанетаЛ да је наш брат Дејан Рајковић данас имао пожар у стану...

ево како се и сам Дејан обратио:

Помаже Бог браћо и сестре.
Имао сам поподне пожар у стану, за два сата изгорело све живо! Евакуисао сам жену и децу, да средим шта може сад, па сутра да видим шта даље...
У контакту смо!

ако је неко са њим пријтељ или има мало више информација, нека их овде достави....

да се некако органозујемо и помогнемо човеку...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Колико знам, Дејан нема стално запослење, држи приватне часове, и да, има троје деце. ( информација БанетаЛ )

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

За ноћас су нашли преноћиште... Све им треба.. хајде добри људи, свако по мало, некако да се организујемо...

и нека буду у вашим молитвама, Дејан и његова породица...

Подели на овим сајтовима

399619f14d574bb1b1fbab1c564c2223.png

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, АлександраВ рече

његова породица...

да ли неко зна имена жене и деце?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, ако сведочимо Љубав, онда је ред да помогнемо!

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

ја мислим да је он редовно долазио са породицом у цркву св Трифуна на Топчид.гробљу...да ли да се тамо рецимо организује прикупљање сваке врсте помоћи...?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Управо сам се чуо са Дејаном.

Захваљује Светом Николи, његовој слави, што су деца, њих троје остали неповређени. Мајка је била присебна, ватрогасци су били брзи.

Вечерас се сместио са породицом код кума.

Све у стану, у којем живе под кирију је изгорело.

Сада је највећи проблем 1) гардероба - зимска и 2) смештај.

Дејан ће бити у контакту са нама и јавиће у току сутрашњег дана шта је потребно, бројеви гардеробе и слично.

Хвала свима на интересовању за ову дивну породицу.

Подели на овим сајтовима

само да неко ступи у контакт са њим и договоре се за место прикупљања помоћи, као и шат је тренутно најнеопходније

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, александар живаљев рече

Сада је највећи проблем 1) гардероба - зимска и 2) смештај.

само да подигнем тему....

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, александар живаљев рече

Управо сам се чуо са Дејаном.

Александре, да ли можеш од њега добити детаљније информације где да се доноси помоћ, што се тиче гардеробе, које величине и за који пол, да ли је потребна храна...?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, АлександраВ рече

Могу да питам...

питај, молим те...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...