JESSY Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 добила сам поруку од БанетаЛ да је наш брат Дејан Рајковић данас имао пожар у стану... ево како се и сам Дејан обратио: Помаже Бог браћо и сестре.Имао сам поподне пожар у стану, за два сата изгорело све живо! Евакуисао сам жену и децу, да средим шта може сад, па сутра да видим шта даље...У контакту смо! ако је неко са њим пријтељ или има мало више информација, нека их овде достави.... да се некако органозујемо и помогнемо човеку... ivanaika, RYLAH, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Колико знам, Дејан нема стално запослење, држи приватне часове, и да, има троје деце. ( информација БанетаЛ ) GeniusAtWork, БанеЛ, PredragVId and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 За ноћас су нашли преноћиште... Све им треба.. хајде добри људи, свако по мало, некако да се организујемо... и нека буду у вашим молитвама, Дејан и његова породица... ivanaika, александар живаљев, PredragVId and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Исократима, АлександраВ, БанеЛ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 2 минута, АлександраВ рече његова породица... да ли неко зна имена жене и деце? александар живаљев and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Жена је Нина, деца не знам александар живаљев, PredragVId and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Иначе, ко не зна, то је наш драги астрофизичар GeniusAtWork, Дијана., Н И Н Е and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Браћо и сестре, ако сведочимо Љубав, онда је ред да помогнемо! Sanja Т., ivanaika, Дијана. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 ја мислим да је он редовно долазио са породицом у цркву св Трифуна на Топчид.гробљу...да ли да се тамо рецимо организује прикупљање сваке врсте помоћи...? PredragVId, АлександраВ, БанеЛ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Управо сам се чуо са Дејаном. Захваљује Светом Николи, његовој слави, што су деца, њих троје остали неповређени. Мајка је била присебна, ватрогасци су били брзи. Вечерас се сместио са породицом код кума. Све у стану, у којем живе под кирију је изгорело. Сада је највећи проблем 1) гардероба - зимска и 2) смештај. Дејан ће бити у контакту са нама и јавиће у току сутрашњег дана шта је потребно, бројеви гардеробе и слично. Хвала свима на интересовању за ову дивну породицу. Лидија Миленковић, Иван ♪♫, GeniusAtWork and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 само да неко ступи у контакт са њим и договоре се за место прикупљања помоћи, као и шат је тренутно најнеопходније PredragVId, АлександраВ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, александар живаљев рече Сада је највећи проблем 1) гардероба - зимска и 2) смештај. само да подигнем тему.... AnaLaz, Лидија Миленковић, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 4 минута, александар живаљев рече Управо сам се чуо са Дејаном. Александре, да ли можеш од њега добити детаљније информације где да се доноси помоћ, што се тиче гардеробе, које величине и за који пол, да ли је потребна храна...? Рапсоди, PredragVId, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 18, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 Могу да питам... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2016 пре 3 минута, АлександраВ рече Могу да питам... питај, молим те... АлександраВ and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука