Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, R2D2 рече

Mislim da covek misli da li je legla uplata na paypal... polako... sve ce biti ok...

Мислим да си у праву... ако је тако морам да се извиним... мало ме је изгледа стигао умор... и остало.... мало се и накострешим на било какву назнаку некаквих мувања, нарочито у оваквим ситуацијама... извињавам се још једном... одох мало да се онесвестим пар сати....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Је л' постоји неки проблем са тим пејпал рачуном, не можеш да уплатиш? Ако је то у питању, кажи јасно о чему се ради. Пошто је тема ипак озбиљна и ситуација хитна.

Примао сам уплате на њега, што се може видети из овог скриншота.

Погледајте...

slika paypal.png

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

Је л' постоји неки проблем са тим пејпал рачуном, не можеш да уплатиш? Ако је то у питању, кажи јасно о чему се ради. Пошто је тема ипак озбиљна и ситуација хитна.

Tako je. Neće da uplati. Internet mi je ok. Pre je uvek bilo ok kad sam slao na pouke. Sad pa nešto zeza.

Znači vidite da nije možda do maila, da nije možda do vas

Подели на овим сајтовима

Само да се сутра сместимо, ако Бог да, у један стан за презимљавање, па објављујем адресу за слање и доношење...

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

https://www.paypal-community.com/t5/About-Payments-Archive/How-can-I-change-what-payment-methods-I-accept/td-p/893999

https://www.youtube.com/watch?v=z8oBfnUfjK8

Ne razumem se najbolje ali mislim da PayPal nije lepo podesen. Ovo su linkovi koje sam nasao, mozda vam mogu pomoci.

Capture.JPG

Подели на овим сајтовима

Пробајте сад, браћо и сестре.

Урадио сам како каже човек у овом клипу на јутјубу, стварно није био подешен за тзв. изненадне уплате.

Сад би требало да ради.

Дакле, адреса за помоћ на Paypal-у: [email protected]

Подели на овим сајтовима

Драги пријатељи, легла је прва уплата на Paypal. Значи систем ради.

Свако добро и хвала!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...