МилошБГ Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Nasilje je problem svake drzave na svetu i u svakoj drzavi na svetu to nasilje postoji. Po tome nismo nimalo specificni u odnosu na ostatak sveta. Sto se doticnog tice, verovatno je odigrao svoju ulogu i verovatno je sviran fajront u tom pogledu, naprosto covek je deklarisan po zanimanju,veri,poslu kao gej aktivista, vidim da mediji su objavljivali jedno vreme gde putuje,letuje,odmara i siguran sam da se njemu to "nasilje" itekako dobro isplatilo. Srecno Bobi da lepo trosis te novce. Inace Srbiju svakog meseca napusti desetine i stotine ljudi, jer ne mogu da ovde zive i prezive. Broken, Milan Nikolic, александар живаљев and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, cloudking рече Nemoj molim te da ocekujes mnogo od mene... to je nekad bilo, sad se samo zajebavam... nekako ti lepsi zivot kad upadnes u taj mod што јес` јес` али ипак... стара си ти џомба, опрез никад наодмет..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Ако ћемо о насиљу, сем видљивог постоји и оно невидљиво, оћу рећи пропагандно, е то је многооооо,много опасније по нацију гледајући у глобалу . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Не слажем се баш потпуно да насиља има свуда, и да је то то. Насиља у неком облику има свуда, али није исто насиље у Данској, насиље у Србији, насиље на КиМ и насиље у Ел Салвадору. У високо развијеним друштвима, насиље је изолован случај (деси се и у Норвешкој Брејвик), од којег је просечан човек, углавном заштићен и изолован. У неразвијеним друштвима, насиље је норма понашања или чак начин на који се они који имају власт и моћ разрачунавају са противницима. У Србији не мораш да идеш у затвор ако имаш добре везе - одлагаће ти сто пута (или чак и ако имаш било какаве везе), можеш да очекујеш да ће те ученик гађати кредом или свеском, да ће ти се дете у школи срести макар неколико пута са другом децом која носе ножеве и сл (сретао се лично, иако никад нисам био нарочито проблематичан, нити у проблематичном окружењу) , да ће те зато што твој другар пева навијачку песму, у студентском дому, дечко набости сломљеном флашом у лице (десило се мом другару) итд итд. Наравно, и поред свега тога, Србија је златна када се упореди са одбрим делом остатка планете, али може то пуно боље, није баш да је то све исто и релативно и да немамо посебан проблем са насиљем... Justin Waters, Данче*, florenntina and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 13 минута, Рапсоди рече Ако ћемо о насиљу, сем видљивог постоји и оно невидљиво, оћу рећи пропагандно, е то је многооооо,много опасније по нацију гледајући у глобалу . Ma otkad ja pricam... kad ti u mraku izadje navijac s bejzbolkom, treba da budes srecna sto te nije napao lazima i propagandom... nego to ove gej seka perse vide skakavac i odma napune gace od straha jer ne znaju kolko je strasno kad ih neko napadne propagandom... to su muke bajo moj... Срђан Шијакињић, Juanito, Милан Ракић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 21 минута, Рапсоди рече Ја лично бих волела да сви геј активисти и неактивисти пођу његовим путем... То није наш народ. Нама не треба такав народ. Ми ћемо створити нови народ, бољи, јачи... Paradoksologija, Срђан Шијакињић, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 1 hour ago, Марина Савковић рече А зашто дајете простор овом чланку?! Шта мене или било кога брига зашто неки човек, ни по чему посебан за човечанство, напушта Србију. Што би то требало да буде тема овде на форуму? Што?! Да ли зато што се љуби са мушкарцем ја сад треба да читам разлоге његовог напуштања Србије? Хајде мало бирајте вести које ћете качити на форум. Чини ми се да све што се појави на нету или у новинама, неко овде одмах потрчи да окачи, да буде први. Имамо ми приступ интернет штампи, неће нам промаћи овако још једна будалаштина чијем читању ћемо дати пет минута живота. Бирајте теме, нисте новинари! Jesi ti nešto ljuta? http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 9 минута, Срђан Шијакињић рече можеш да очекујеш да ће те ученик гађати кредом или свеском или д` добијеш отказ не зато што си "гађао" ученика, но "бацио" књигу на скамију е да би га пробудио... Ronald, Јанко, Ignjatije and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, Милан Ракић рече или д` добијеш отказ не зато што си "гађао" ученика, но "бацио" књигу на скамију е да би га пробудио... Miki to ti je sindrom pomucenog razuma kad se društvo raspada i institucije štite kriminalce i ostalu ološ od ljudi. Срђан Шијакињић, Милан Ракић, florenntina and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 6 минута, Ignjatije рече То није наш народ. Нама не треба такав народ. Ми ћемо створити нови народ, бољи, јачи... То јесте наш народ , и молићемо се за њих. Али, али,али, уа за сву геј проганду која преко својих шема прети да продре у све области живота и наравно законодавство . Е том лобију треба стати ногом за врат, довести га познанију права, то је наша дужност најсветија. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 26 минута, Срђан Шијакињић рече десило се мом другару Mog drugara su izboli na Dusanovcu iz cista mira neki huligani (maloletni...), jedva je preziveo, brzo su ga operisali, izgubio litar i po krvi ukupno... Bilo je i u novinama. Jednom u stomak, jednom ga zakacili po ledjima kada je krenuo da trci. Samo mu prisli sa nozem u ruci i rekli 'sta me gledas?', on rekao 'nisam te gledao, sta je bilo?' i bam... -Владимир- and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 1 hour ago, Срђан Шијакињић рече Не слажем се баш потпуно да насиља има свуда, и да је то то. Насиља у неком облику има свуда, али није исто насиље у Данској, насиље у Србији, насиље на КиМ и насиље у Ел Салвадору. У високо развијеним друштвима, насиље је изолован случај (деси се и у Норвешкој Брејвик), од којег је просечан човек, углавном заштићен и изолован. У неразвијеним друштвима, насиље је норма понашања или чак начин на који се они који имају власт и моћ разрачунавају са противницима. У Србији не мораш да идеш у затвор ако имаш добре везе - одлагаће ти сто пута (или чак и ако имаш било какаве везе), можеш да очекујеш да ће те ученик гађати кредом или свеском, да ће ти се дете у школи срести макар неколико пута са другом децом која носе ножеве и сл (сретао се лично, иако никад нисам био нарочито проблематичан, нити у проблематичном окружењу) , да ће те зато што твој другар пева навијачку песму, у студентском дому, дечко набости сломљеном флашом у лице (десило се мом другару) итд итд. Наравно, и поред свега тога, Србија је златна када се упореди са одбрим делом остатка планете, али може то пуно боље, није баш да је то све исто и релативно и да немамо посебан проблем са насиљем... Ne znam brate kako je prosecan covek zasticen ako je taj Brejvik ubio 77 civila. Nasilje svuda postoji...do skora je vazila floskula da ne postoji npr u Americi pa onda vidimo da ipak postoji ili tako sa vremena na vreme se vade neke idealne zemlje , pa se onda opet desi i tamo nesto. Srbija nije zlatna, slazem se, medjutim to je sto je... meni je veci problem od Bobana koji izmucen i tlacen i nad kome se vrsi nasilje i tortura a letuje po skupocenim mestima , ne silazi sa tv-a i rijalitija, jeste npr nasilje ono koje se dogadja u realnom vremenu, gde trudnicu poslodavac otpusta jer je ostala u drugom stanju, gde obolelog od raka snalazi otkaz po tom saznanju i gde ljudi koji ne da nisu letovali po skupocenim mestima, nego nemaju za hleb odlaze iz zemlje u potrazi za novcem za hranu, da, za hranu, nasilje nad obicnim covekom i obicnim narodom. Sporadicni slucajevi koje si ti opisao se desavaju svuda, i ne postoji i jedna zemlja na svetu koja je izuzeta toga,ti imas po evropskim metropolama tipa Pariz,Bec...gde nije preporucljivo zalaziti u odredjene delove grada i da se to zna i da je to javno, jer ako zadjes moze da se desi da bude prebijen,ubijen,opljackan,silovan i to se godinama zna a ne sad od skora. Nazalost to je tako i cesto je to put jedan korak napred, dva koraka nazad... samo sto smo mi licimeri cesto nam se desava da stalno vadimo iz sesira samo jedne te iste stvari i to su obicno gejevi ili razlicite nvo, dok ostalo moje gore nabrojano bude onako nekad negde pomenuto i kraj ili se cak to ni ne svrstava pod nasilje. александар живаљев and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 U razvijenom svetu gej parada je žurka gde se svi zabavljaju, ovde jedan peder napusti zemlju i to postane vest. I neka je otišao, ja ne znam šta ljudi imaju toliko protiv njih. Voli čovek koga voli, ništa na silu, nikog nije prebio, ubio, silovao...šta imate svi toliko protiv nije mi jasno. OSIM mizoginih gej lobija, briga me ko je donor a ako akceptor. zuti car, Милан Ракић, lab_man and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 18 минута, Natasa. рече U razvijenom svetu gej parada je žurka gde se svi zabavljaju, ... и онако јавно голи се шетају, оргијају... Далеко смо ми од тог развијеног света још. Боље тамо да иду и нека се волу по парадама слободно и развијено. Џаба губе време у затуцаној Србији која је против слободе јавног испољавања љубави без граница. Војвода7, Рапсоди and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Ignjatije рече ... и онако јавно голи се шетају, оргијају... Далеко смо ми од тог развијеног света још. Боље тамо да иду и нека се волу по парадама слободно и развијено. Џаба губе време у затуцаној Србији која је против слободе јавног испољавања љубави без граница. Pa šta? Ovde domaćin oleši ženu i decu i to tako prođe jer je imala dugačak jezik verovatno, a tamo Bože moj imaju Prajd. Kad bi se više ljudi zanimalo za žrtve nasilja nego za šaku pedera Srbistan bi bio srećnije mesto. Uuu u p.m., imaju Prajd, videće ih deca i postati gej i svi tako kolektivno orgijati. Idi bre...koga zabole. Јанко, Paradoksologija, Срђан Шијакињић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука