Jump to content

Бобан (најпознатији српски геј активиста): Ево зашто сам напустио Србију!

Оцени ову тему

Милан Ракић

Препоручена порука

пре 18 минута, Ronald рече

Pa konkretno sam mislio na taj čin koji si navela posle ulaska i izlaska iz prodavnice itd., Zato sam stavio ili, jer mi se svidja molitva unutrašnja, ali ne i non stop da se neko krsti, ja to nisam vidio ni kod nekih staraca.  

I kako ti možeš da kažeš da sam dokon, na osnovu čega?

После сваке молитве се осенимо крсним знаком (прекрстимо). Докон на основу што се овде сада доказује да нисам рекла да се крстим нон стоп већ имам непрестану молитву, а то не значи  само да се непрестано молим, већ да се сећам и осећам Бога пред собом. Не занима ме колико се пута тамо неки старци крсте, њихова воља и воља њиховог Творца. Нисам ништа рекла колико пута на дан. Свако добро, јуначе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Тања1 рече

После сваке молитве се осенимо крсним знаком (прекрстимо). Докон на основу што се овде сада доказује да нисам рекла да се крстим нон стоп већ имам непрестану молитву, а то не значи  само да се непрестано молим, већ да се сећам и осећам Бога пред собом. Не занима ме колико се пута старци крсте, њихова воља и воља њиховог Творца. Нисам ништа рекла колико пута на дан. Свако добро, јуначе.

U redu je unutrasnja molitva neprestana, Isusova, nego je mene  zanimao fizički pokret jer mi je to čudno, da neko ima potrebu da se prekrsti posle nekog izlaska iz prodavnice ili ulaska negdje. Nemam ja ništa protiv toga, nego se meni lično to ne svidja. Nisam ti ja nikakav junak, daleko od toga:DPozdrav i tebi, sve najbolje.:)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ronald рече

U redu je unutrasnja molitva neprestana, Isusova, nego je mene  zanimao fizički pokret jer mi je to čudno, da neko ima potrebu da se prekrsti posle nekog izlaska iz prodavnice ili ulaska negdje. Nemam ja ništa protiv toga, nego se meni lično to ne svidja. Nisam ti ja nikakav junak, daleko od toga:DPozdrav i tebi, sve najbolje.:)

Не мислим да си недоказан, али поновићу да се прекрстим на пример из продавнице нема везе са продавницом и са вратима на продавници :) него са молитвом ма где се затекнем.  Све најбоље.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Тања1 рече

Не мислим да си недоказан, али поновићу да се прекрстим на пример из продавнице нема везе са продавницом и са вратима на продавници :) него са молитвом ма где се затекнем.  Све најбоље.

Ali opet si podebljala slova da mi  jasno dokazes, bez obzira što nisam nedokazan.:DSalim se, pozdrav.:D

Подели на овим сајтовима

:))12:smeha:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Muramasa рече

Ako je njemu lepo, on će tu da živi (ako će), a ne ti.

Neće. Fora je da pokaže selu da ima para sad da sazida najveću kuću u kojoj nikad niko neće živeti. Potomci će mu se asimilirati u nemačko društvo i neće im pasti napamet da dolaze, a i zašto bi. 

Ajdeeeee da ga merimo-to je jedina fora sa kućerinama i gipsanim lavovima kupljenim od njemačkih para.

Kolika god da je seljanija i bilo mi muka to da vidim, poštujem tu žrtvu da odeš odavde i kopaš kanale da bi porodici i kasnije potomcima bilo bolje.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, -Владимир- рече

Гипсани, не камени. Зато је и кичерица. Кад хоћеш да се види да си газда али да се не истрошиш много.

More ako nisu betonskii sa 14-icom unutra to ne vredi dva dinara , ali men se svidja . Jedino mi se ne svidja diskriminacija ostalih zivotinja

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Kad se od ovog porodica odrekla sto bi ga narod sazaljevao. Napunio se para raznih NVO za ljudska prava, lgbt i drugih organizacija, pa moze da ode gde hoce. Letos je kukao kako je opet napadnut i zbog tog nekaznjenog napada ide. Srecno ti bilo i samo putuj u jednom pravcu.

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6040X уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...