Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Срђан Шијакињић рече Мени је стварно жао што живим окружен насиљем, од онога према женама, професорима, возачима аутобуса, гејевима, додати по жељи... To je ključno. I ja želim da živim u državi iz koje niko neće poželeti da ode iz ovakvih razloga. Срђан Шијакињић and Danijela је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 8 минута, Muramasa рече I Kanada je slinavo-levičarska. Zemlja koja ne poštuje pravo na posedovanje oružja, ne treba ni da postoji, a i Kanada spada u takve. То да. Али је геј френдли, и свраке су им некако лепе. александар живаљев and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Nadam se dragi Bobane da osim posmatranja veverica, mastanja o kupovini kuce i usvajanja dece i aktivizma znas i nesto konkretno da radis jer uskoro ovde, ako Bog da, nece moci da se zivi iliti parazitira od sadake. Ovde apsolutno nikoga ne zanima s kim spavas i drzis se za ruke ali nas itekako zanima i to svakim danom sve vise gde su nase pare od poreza koji samo rastu. I budi siguran da ce ljudi to jasno pitati g. Selfija uskoro, a ti iskoristi lepo vreme i spremi neki dobar zanat ako ga vec nemas. Natasa., Рапсоди, geronymo and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 11 минута, Muramasa рече I Kanada je slinavo-levičarska. Zemlja koja ne poštuje pravo na posedovanje oružja, ne treba ni da postoji, a i Kanada spada u takve. Jeste, ali ne jos dugo. Ekipa se vec okuplja i uskoro cemo se pozdraviti sa g. Selfijem, nadam se zauvek. Nisu Kanadjanini sisali vesla pa da ne umeju da prepoznaju prevare narocito kada je nivac u pitanju. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Paradoksologija рече Mnogi mu spočitavaju prodaju borbe za bitnija prava zarad vesele parade, zatim dil sa Vučićem & Co. i omogućavanjem istima da se malo 'pinkwashuju', kako se kaže kad režim koji na razne načine krši razne slobode i prava dopušta paradu pa se pokazuje kao civilizovan i liberalan Мени се чини да атмосфера насиља (нажалост) није проблем овога (или претходног усоталом) режима, и да ту Бобан греши. Кажем нажалост јер да је проблем у једној гарнитури власти, могли бисмо се надати да ће када дође нека друга нешто можда и да се промени. Међутим, ми (бар откад ја памтим за себе) живимо у једној, увек пристуној, некад мање а некад више видљивој, зони насиља и негације права и извесности. Насиље се креће од најбесмисленијег и физичког, као када се деца и тинејџери понекад монструозну малтретирају између себе нпр. или када пребијају контролоре, до правног насиља, са и без фантомки. Једна је опција да смо друштво у коме је, из неког разлога, насиље свеприсутно и скоро нико није баш безбедан, друга је опција да медији одржавају такву слику, из комерцијалних или политичких разлога. Ову другу опцију помињем јер статистике, наводно, показују стабилан пад кривичних дела са елементима насиља (рецимо има значајно мање убистава него 1990. године, наводно). Како год било, насиље је - да искористим Бобанову слику - један од већих црних облака на плавом небу Србије. zuti car, florenntina, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Народ се плашио окупације од стране Кинеза када су масовно почели да отварају радње. Онда се сами Кинези почели исељавати из Србије ка другим државама. Плашисмо се мигрантске окупације. Они по Сунцу, киши, месечини и снегу желе да напусте Србију. Сада главни геј лобиста бежи сам. Србијо, можда избегнеш да те било ко окупира, својим механизмом одбране који не може да докучи нико. Србијо, мистеријо небеска! Не може нам нико ништа, јачи смо од судбине! александар живаљев, Јанко, zuti car and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 1 минут, Muramasa рече Zemlja u kojoj se insistira na političkoj korektnosti, u kojoj se gaze konkretna prava pojedinca da bi se forsirala imaginarna prava manjina i u koja ne poštuje pravo na nošenje i posedovanje oružja jeste zemlja libtardija. Jeste ali kazem ti ne jos dugo. Vec su pocele da se pojavljuju parole "Make Canada great again" https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 12, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Некако, сви сте у праву. И Тања која употреби једну народну, Марина која с правом постави питање о потреби постављања оваквих вести на једном православном Форуму; и Ивица који ме "потврди" као новинара и Џинијус који даде свој став и Парадоксална и Ивица који подсетише на сва "померања" која су се дешавала пре овогодишњег тзв. Прајда. И Александрин став о трошењу енергије... И Тодор и Василије и Кратос и поглавица... Свако своје и пронашао бих се у сваком... Али ми некако најприближнија фишкалова (Шијакињић) опсервација... "... насиље је - да искористим Бобанову слику - један од већих црних облака на плавом небу Србије." АлександраВ, Paradoksologija, Justin Waters and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 3 минута, Милан Ракић рече Али ми некако најприближнија фишкалова (Шијакињић) опсервација Сад ће испасти ја теби војводо, ти мени сердаре, али стварно ми је генијално што користиш често овакве ретке речи, за које иначе никад не бих чуо Ronald, Avocado and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 48 минута, Тања1 рече Путуј игумане и не враћај се више. пре 47 минута, Kratos рече Sve će da žalimo za njim. пре 30 минута, geronymo рече Ne znam, što mi nije žao Bobana? Aaaaahhhh dobro je! Taman sam ovih dana pomislio da pouke nekako nisu vise pravoslavni sajt... ali vidim da je pravoslalvlje live and kickin' Милан Ракић, Ronald, geronymo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 7 минута, Милан Ракић рече Некако, сви сте у праву. И Тања која употреби једну народну, Марина која с правом постави питање о потреби постављања оваквих вести на једном православном Форуму; и Ивица који ме "потврди" као новинара и Џинијус који даде свој став и Парадоксална и Ивица који подсетише на сва "померања" која су се дешавала пре овогодишњег тзв. Прајда. И Александрин став о трошењу енергије... И Тодор и Василије и Кратос и поглавица... Свако своје и пронашао бих се у сваком... Али ми некако најприближнија фишкалова (Шијакињић) опсервација... "... насиље је - да искористим Бобанову слику - један од већих црних облака на плавом небу Србије." Nije problem toliko u nasilju... nasilja ima svuda. Problem je u legalizaciji nasilja od strane mediokritetske Srbije... po kljucu, "nasilje se desava prema nekom koga ne volim? Pa to onda nije nasilje... samo udrite braco moja... dokle god ne resite da bijete mene... a kad to resite e onda cemo da imamo ozbiljan problem sa nasiljem ali tu je onda drzava da pomogne " zuti car, александар живаљев, Ronald and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 29 минута, АлександраВ рече И мени је... Али бих више волела да своју енергију трошимо на то реално насиље којим смо окружени а не на људе који праве маркетинг од своје различитости и евентуалне угрожености... Pa da... realno nasilje... a ne nekakvo izmisljeno... Hehe... Priznajte lepo, krivo vam sto vam "jedan uteko" pa cemu nervoza? Jel znate jos koliko ih je ostalo? I-ha... bice za svakoga, bez brige! пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, cloudking рече Pa da... realno nasilje... a ne nekakvo izmisljeno... Hehe... Priznajte lepo, krivo vam sto vam "jedan uteko" pa cemu nervoza? Jel znate jos koliko ih je ostalo? I-ha... bice za svakoga, bez brige! очекивала сам више од твог коментара када сам видела да си ме квоутнуо и... чини ми се да си почео да ми персираш, брате Облаче Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Управо сада, АлександраВ рече очекивала сам више од твог коментара када сам видела да си ме квоутнуо и... чини ми се да си почео да ми персираш, брате Облаче Nemoj molim te da ocekujes mnogo od mene... to je nekad bilo, sad se samo zajebavam... nekako ti lepsi zivot kad upadnes u taj mod Ronald, Natasa. and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Ја лично бих волела да сви геј активисти и неактивисти пођу његовим путем... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука