Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 минут, о.Горан рече

Забавно је пратити хипотетичку демографију

Види, пријатељу, крајње је нечасно оно што сам ти више пута приговорио, а то је да ти подржаваш младу земљу, јер излазиш са мртвеним листовима патријараха, а онда избациш димну бомбу како не подржаваш децидно младу земљу. Но, јасан нам је твој морално-интелектуални профил.   

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, Heraklit рече

Znaći da je podela na rase sasvim utemeljena ima svoje uporište u genetici ;)

To je i do sada bilo jasno svakome ko gleda na svet nepristrasno a ne kroz ideološke očale.

Međutim, u svetlu savremenih otkrića, posebno ovih koje se odnose na neandertalske gene, čini se da je ta podela još dublja.

Подели на овим сајтовима

Мене интересује, која је епитимија и на колико,  (на колико деценија :smeh1:) свештеницима,  који упућују својим колегама то јест свештеницима ружне речи (па било у које сврхе) а притом се не кају, већ исто се понашају :smeh1: то јест и даље вређају своје колеге. И даље ме интересује да ли се свештеници уопште исповедају ? И даље ме интересује како су уопште још у мантијама,  када се очигледно не кају, то јест и даље остају при старом понашању то јест вређању својих колега тачније браће по мантији...:smeh1:     

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Види, пријатељу, крајње је нечасно оно што сам ти више пута приговорио, а то је да ти подржаваш младу земљу, јер излазиш са мртвеним листовима патријараха, а онда избациш димну бомбу како не подржаваш децидно младу земљу. Но, јасан нам је твој морално-интелектуални профил.   

Пре свега нисмо ми никакви пријатељи. Да би мени неко био пријатељ и ја њему тај мора да испуњава услов да није фукара. 

Друго, питање младе или старе земље је за мене формално, уопште га не сматрам толико битним као побијање еволуционих лажи и глупости. Више пута сам наглашавао да желим да створим оквир за уистину слободно размишљање о овим великим темама( у питању је мултидисциплинарност врхунског нивоа), а предуслов за то је елиминисање лажи тј. еволуције што ти дође скоро једно те исто. То није за тебе, ти ниси у скупини оних који слободно размишљају, џаба да ти ово понављам и више пута, ти си један штреберчић недорастао великим темама као што је ова, ал` бар се макни, не одузимај нам време, имамо бре ми других обавеза, а не да се бакћемо ту с тобом и твојим глупостима.

Да не причам за тебе-прво си говорио како је дарвинизам најлогичније објашњење настанка врста, па си онда скоро написао како ниси дарвиниста него креациониста, а све време потуљено држиш страну продавцима магле тј. атеистима и дарвинистима који су годинама лагали народ овде. Дакле, те приче о части продај неком код кога ће да прођу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Мене интересује која је епитимија и на колико  (на колико деценија :smeh1:) свештеницима  који упућују својим колегама то јест свештеницима ружне речи (па било у које сврхе) а притом се не кају, већ исто се понашају :smeh1: то јест и даље вређају своје колеге. И даље ме интересују да ли се свештеници уопште исповедају ? И даље ме интересује како су уопште још у мантијама,  када се очигледно не кају, то јест и даље остају при старом понашању то јест вређању својих колега тачније браће по мантији...:smeh1:     

Њихове увреде су пожељне јер су благочестиве и искључиво на духовну корист увређеном.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Натан рече

Њихове увреде су пожељне јер су благочестиве и искључиво на духовну корист увређеном.

Једино прихватљиво објашњење....:smeh1:

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Натан рече

Шта мислиш чије су увреде благочестивије ? :smeh1: И коме су више на духовну корист ?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Рапсоди рече

Мене интересује, која је епитимија и на колико,  (на колико деценија :smeh1:) свештеницима,  који упућују својим колегама то јест свештеницима ружне речи (па било у које сврхе) а притом се не кају, већ исто се понашају :smeh1: то јест и даље вређају своје колеге. И даље ме интересује да ли се свештеници уопште исповедају ? И даље ме интересује како су уопште још у мантијама,  када се очигледно не кају, то јест и даље остају при старом понашању то јест вређању својих колега тачније браће по мантији...:smeh1:     

Ја сам својевремено предлагао да дотични пише на некој другој теми на овом подфоруму управо да не би долазило до оваквих дијалога које најмање желим и сам. Никад му се нисам први обратио, а вала да гледам како лаже овај народ овде па се не покрива и да се не супротставим томе неће моћи док год сам активан учесник дискусија на овом месту.

Њему је циљ да се тема обесмисли јер скоро никад не износи конкретне аргументе него углавном иступа ad hominem провоцирајући на најнижи и најбеднији могући начин.

Такође, ја стојим иза свега што сам написао, тако да молим лепо.

Подели на овим сајтовима

За почетак....Драги мој Зоране....у наставку драги мој Горане ....покушајте (мало се шалим, ал што не би могло) :smeh1:

Подели на овим сајтовима

За оца Горана и оца Зорана :D

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Шта мислиш чије су увреде благочестивије ? :smeh1: И коме су више на духовну корист ?

Слабо пратим сада, а мало више сам некада.

Делује ми као да Зоран напада, а Горан се брани, а увреда (као и рат) је на корист и благочестива само кад је одбрамбена. =Д

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Води га кући...

Нисмо у истој парохији...што се љутите ? :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...