Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 24 минута, Zoran Đurović рече

Можда само Боксит не види твој јад...

( ne diraj lava (i Boksita) dok spava.... :)))

sta da kazem, Gorance ima svoj stil pisanja, ja imam svoj , .... oboje nesto ne verujemo u TE,....i, nekako mi se cini da sam ja malo rastegljiviji :smeh1: u misljenju....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 1.1.2019. at 18:24, Zoran Đurović рече

Ја не знам да ли је Авраам постојао, него верујем у то. И то је потпуно друга прича од онога што ти снатриш. Такође знам да Библија пише о њему као о реалној особи. Али ми немамо објективних (ван писамских) доказа да је постојао.

А имаш ли објективних (ванливијевских (Тит Ливије) доказа) да је постојао и један римски краљ од оних који се помињу? Као и о оснивачима римске републике?

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Ivan Marković рече

Тит Ливије

Исти је принцип. Што се жестиш?

Управо сам ја твом другару, неразумном попу и суботару, изнео био податак из сумерана о дужини по не знам колико хиљада година препотопских људи, њихових краљева. Да не мислиш и ти исто? Уопште не разумем што си се уждио као хепо-коцкица...  

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Исти је принцип.

Добро. Али онда сам ја из уџбеника на факсу учио као историју нешто што је у домену вере. А нисам ишо на теологију.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bokisd рече

( ne diraj lava (i Boksita) dok spava.... :)))

sta da kazem, Gorance ima svoj stil pisanja, ja imam svoj , .... oboje nesto ne verujemo u TE,....i, nekako mi se cini da sam ja malo rastegljiviji :smeh1: u misljenju....

Boksit nisi ti lav ti si ovca..

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ivan Marković рече

Није он уопште за себе рекао да је лав, него ми се чини да си пристрасна, па тако и читаш...

Pristrasna??Molim te objasni mi tu riječ..

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Zoran Đurović рече

изнео био податак из сумерана о дужини по не знам колико хиљада година препотопских људи, њихових краљева. Да не мислиш и ти исто?

Мислиш исто ко Сумерци?

Успут, који је тачно сумерски мит у питању?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Isusovo magare рече

Vjerovatno to znači pristrana..ne_shvata

Може бити, иди на Гугл хром, у једну коцку укуцаш српски и напишеш "пристрасна", у другу рватски, па шта испадне у тој другој, то је...прво сам мислио да ме зезаш, а сад видим да стварно не разумеш реч. Ја на жалост нисам баш неки велики стручњак за тај ваш дијалекат...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...