елТорнеро Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Ti ne branis Pismo I Predanje nego svoje vidjenje Pisma I Predanja. Свакако да браним, шта ту има рђаво, разувери ме. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Jos samo da naucis da je tama odsustvo Svetlosti. A, zbog cega je 'odsustvo' svetlosti kod satane ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Управо сада, Bokisd рече A, zbog cega je 'odsustvo' svetlosti kod satane ? Zato sto je ostao bez svetlosti Hrista. Zoran Đurović and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Zato sto je ostao bez svetlosti Hrista. Da, kako, kojim nacinom ? елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 3 минута, елТорнеро рече Свакако да браним, шта ту има рђаво, разувери ме. Nema nista nego da citiras gde Hristos jede kao duh? Тања1 and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Da, kako, kojim nacinom ? Bas onako kako si ti napisao. елТорнеро, Zoran Đurović and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 11 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nema nista nego da citiras gde Hristos jede kao duh? Ја сам се тек укључио, цитирај ти где Исус Христос (ово се не раздваја, јер Исус јесте Христос) једе у СЗ.? "Зар Ја једем месо волујско, или крв јарећу пијем?" (Псалтир) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 13 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Bas onako kako si ti napisao. Dobro. Onda je i kod coveka slicna situacija, jer su i andjeli i covek stvoreni sa mogucnostima izbora i nema u njima 'negativnih' stvari. Necu vise da insistiram . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 сат, Благовесник рече Ne naziva ih Gospodom,ne mešaj babe i žabe,nisi VSB. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Ne naziva ih Gospodom,ne mešaj babe i žabe,nisi VSB. Све ти лајкујем, изузев подбадања, њиме потиреш остало. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 3 минута, Bokisd рече Dobro. Onda je i kod coveka slicna situacija, jer su i andjeli i covek stvoreni sa mogucnostima izbora i nema u njima 'negativnih' stvari. Necu vise da insistiram . A telesna smrt je prepreka I zlocin koji ne dozvoljava vecnu zajedicu sa Hristom? Ili je nekako Hristos ipak zaobisa tu prepreku iako postoji? Ti si kao I Eva tebi je telesna smrt ustvari greh a ne delo udaljavanja od blagodati od koje direktno zavisi tvoje vecno zivljenje? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, елТорнеро рече Све ти лајкујем, изузев подбадања, њиме потиреш остало. Ne podbada pa kratos zaista ovde sve razume koliko I mene. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
елТорнеро Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne podbada pa kratos zaista ovde sve razume koliko I mene. Опет ме прескачеш, ко је јео теле са Аврамом? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, елТорнеро рече Све ти лајкујем, изузев подбадања, њиме потиреш остало. Mora malko i da bocnem,viš kako oni navale ko osice da bodu čim im se pojavi neko ko se ne slaže sa njihovom panteističkom teologijom,predvečnog spasenje još nestvorenog sveta. Bokisd and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 11, 2017 Пријави Подели Написано Април 11, 2017 пре 1 минут, елТорнеро рече Опет ме прескачеш, ко је јео теле са Аврамом? Tri coveka. Zoran Đurović, Ведран* and Тања1 је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука