Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па јесте огромна. Један је интелигентан, вредан, завршио факултет, ради озбиљан посао.

Овај други има три разреда школе и није могао да нађе други посао осим да седи и блеји по цео дан.

Интелигенција и образовање баш и немају много везе са тим да л ће неко да пукне и побије људе. “Унабомбер” је доктор математике и геније... 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

Значи "будалаштина" је да образован човек са факултетом носи оружје, а није будалаштина да све њих разоружамо и доведемо једног дилеју са три разреда школе и дамо му пиштољ...

Pa znaš šta, to što neko ima fakultet ne znači da zna/želi/može i da kroji i da kuva i da se bavi stolarskim radovima..... i da barata naoružanjem. A taj delija sa tri razreda škole, ako je obučen da barata pištoljem, to treba i da radi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Интелигенција и образовање баш и немају много везе са тим да л ће неко да пукне и побије људе. “Унабомбер” је доктор математике и геније... 

Не причамо ту о нападачима, него о "чуварима".

Бранки је проблем да наставник буде наоружан, а сасвим ОК да има "наоружаног чувара". Никако ми није јасно шта је ту проблем и како се разликује... Ако ништа друго, наставник је образованији итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Branka62 рече

Pa znaš šta, to što neko ima fakultet ne znači da zna/želi/može i da kroji i da kuva i da se bavi stolarskim radovima..... i da barata naoružanjem. A taj delija sa tri razreda škole, ako je obučen da barata pištoljem, to treba i da radi.

Па не треба факултет за баратање пиштољем. :)

То је веома једноставна справа, учи се за један дан. И има пуно људи разних професија, па и наставника, којима је то хоби и веома су спретни.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Па не треба факултет за баратање пиштољем. :)

То је веома једноставна справа, учи се за један дан. И има пуно људи разних професија, па и наставника, којима је то хоби и веома су спретни.

O tome i pričam

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Не причамо ту о нападачима, него о "чуварима".

Бранки је проблем да наставник буде наоружан, а сасвим ОК да има "наоружаног чувара". Никако ми није јасно шта је ту проблем и како се разликује... Ако ништа друго, наставник је образованији итд.

Знаш шта је овде проблем? Што теби (ај њима који су рођени тамо и не знају да постоји ишта ван, ал теби) није уопште сама та идеја бизарна. Ја сам ишао и у државне и приватне школе разних типова и тотално ми је суреалан свет у коме наставници носе пиштоље да ме бране од лудака. 

ОК, мора тако у САД? Али онда реци наранџастом морону да сте ви тамо дивљачка шитхол кантри и да престане да каки по другим земљама ако већ не зна како своју да доведе у ред без овако екстремних мера. Јер је то све потпуно болесно да нема даље. “x + 2 = 5” и вири му пиштољ испод сакоа...

@Милан Ракић

Носе ли војници-професори оружје на часовима у војној академији? 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Неки тамо рече

Шта није јасно? Свако ко жели може (и мора) да буде обучен да барата оружјем као и тај чувар.

Samo što nastavnici nisu želeli, a i nije im posao, da  barataju pištoljima ( bar ne u školi ) a čuvaru jeste.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Знаш шта је овде проблем? Што теби (ај њима који су рођени тамо и не знају да постоји ишта ван, ал теби) није уопште сама та идеја бизарна. Ја сам ишао и у државне и приватне школе разних типова и тотално ми је суреалан свет у коме наставници носе пиштоље да ме бране од лудака. 

ОК, можда сам неки мутант... :)

Мени та идеја уопште није бизарна. Свет је такав какав јесте, ја не могу да га променим. Зло постоји, људи морају да се обезбеђују и бране.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...