Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 1 минут, RYLAH рече

И онда долазимо до дела расправе у ком се вртимо у круг. Не утичу на Британце, јер Британци те послове не раде, сем у занемарљивом проценту.

Ok ocigledno se ne razumemo, vidim da se vrtimo u krug evo ja pokusavam jos jednom ako ne razumes sada ne znam kako da ti pojasnim
=> ja ti kazem da utice na jednu specificnu grupu britanaca ti mi onda kazes britanci ne rade ove poslove,
na sta mi ti kazes da britanci generlano ne rade ove poslove
=> ja ti ne kazem ne rade ih jer su plate nize pa im se ne isplati da ih rade, da su plate vise britanci bi radili te poslove ali ne mogu jer ih drzava cini manje konkurentnim
=> na sta ti ja kazem da britansko drustvo to prepoznaje kao problem, jer oni vide da su im ovi oborili plate i da im se ne isplati da rade te poslove koje bi inace radili al za pristojniju cenu. Ovako ostaju bez posla. 

Drugim recima svaki put kada migrant dodje u zemlju, da radi neki manuelni rad, on ostavi jednog britanca bez posla. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 16 минута, Млађони рече

Ne nego je to ateisticka propagandna glupost koju jos nisu ostavili i ne shvataju da se biblija tumaci simbolicno od pocetka, je rsu razliciti pisci imali razlicite stilove a neki simbolicne. 

I misli da je biblija za hriscanina isto sto i kuran za muslimana. A nije. 

BRATEUuu :)

To pravoslavci ne znaju a ne klaud! :D:D

Idite i zajedno otvorite temu "potop se nije desio, adam i eva nisu postojali a Isus nikada nije hodao po vodi" pa da umrem od smeha kolko ce vas iznapusavaju ljudi iz te vase crkve :D

Brate obojica ste smesni ko tramp majke mi... :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Aha... ovo sad treba da zvuci kao da sam ja to rekao... sjajno! :)

Lep ti taj covek sto si ga napravio samo ce ga oduva vetar, slama je lagana... :)

Brale, jel ti razumes da je oficijalno ucenje islamske religije da se kamenuju ateisti i da se za napustanje religije ubija? Jel razumes taj deo? Direktno ucenje, izdiktirano direktno od boga. Znacvi tu knjigu je bog licno napisao i bog licno je rekao direktno muslimanima da ubijaju onog ko napusti veru i ateiste a ostalima da naplacuje porez? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

pa da umrem od smeha kolko ce vas iznapusavaju ljudi iz te vase crkve :DBrate obojica ste smesni ko tramp majke mi... :D

Ko de da me iznapusava? 
Je l ti vidis da ovde neko nekog "napusava" zato sto misli da se potop nije desio ili zat osto veruje u evoluciju? 
jel ti shvatas da je ovo ovde - ckrva, ovo su ti ti ljudi iz crkve, teolozi. Ljudi sa kojima pricas ovde.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Млађони рече

Drugim recima svaki put kada migrant dodje u zemlju, da radi neki manuelni rad, on ostavi jednog britanca bez posla. 

Другим речима уопште не читаш оно око чега се потрудим да поставим. Ниси читао ни студију коју си сам псотавио, као што ниси ни прочитао одговор чији си један мали део сад цитирао. 

Не, не узме посао Британцу, јер Британац неће да ради те послове. Јер Британац има социјалну помоћ која је већа од тих послова, на коју право стиче самим рођењем, и не пада му на памет да уопште ради те послове. Да си читао студију на коју си се позивао, видео би да у студији пише и то да ти радници МОРАЈУ да се увозе, јер нема довољно Британаца који би то радили.

А то смањење плате у тим "најнижим пословима", које драстично утиче на британске раднике је целих два посто.

И не можемо овако да разговарамо. Ајде макар прочитај оно што сам ти поставио, немој само да испаљујеш одговоре један за другим без да било шта прочиташ или размислиш о ономе што сам написао. Ако тако разговарамо, џаба пишемо. И молим те немој да едитујеш апсолутно сваки одговор који напишеш, јер то ствара конфузију. Одговорим на једно, после видим нешто сасвим друго. Стани мало, размисли о одговору, не журимо нигде.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Brate obojica ste smesni ko tramp majke mi... :D

Ja ovde vidim samo jednog smesnog koji ne moze da prihvati fundamentalnu istinu o islamu da je je nasilna religija, koja se zalaze za formu fasistickog drzavnog sistema i da tu nema mesta tumacenju i interpteaciji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, RYLAH рече

Другим речима уопште не читаш оно око чега се потрудим да поставим. Ниси читао ни студију коју си сам псотавио, као што ниси ни прочитао одговор чији си један мали део сад цитирао. 

U redu ti si taj koji cita, ja sam taj koji ne cita, ti se trudis da postavim ja tebe ne razumem i u pravu si. Ne vredi nema poente, svako dobro. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Аурор рече

Isto važi i za ovu diskusiju sa Klaudom.

nema poente nikakve.... covek ne kapira fundamentalne eticke razlike izmedju hriscanstva i islama od samog starta tih religija. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Pa problem sa našom civilizacijom je što "prihvata razlike" umesto da se zauzme za svoje vrednosti.

Које су то вредности наше/ваше (нмг да испратим) цивилизације?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Nasa vrednost: ne kamenuj homoseksualac ima isto pravo na zivot kao i ti.
Muslimanska vrednost: kamenuj homoseksualac nema isto pravo na zivot kao i ti i to je rekao direktno alah. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Ovo je samo idiot pandur koji će verovatno biti kažnjen zbog ovoga, a pored toga sud im nikada neće prihvatiti dokaz pribavljen na ovaj način, te džabe sve ovo radi.

Sama okolnost da medicinska sestra dovodi u pitanje njihova ovlašćenja ti ukazuje na nije "skroz real-pandurska država"...

Da budemo realni, kod nas ne bi uopšte izbila frka, niko im se ne bi ni suprotstavio što to rade bez naloga...

Inače, pogledaj recimo član 286. stav 2. našeg ZKP (link). Za slučaj da nisi skontao, policija kod nas može, bez ikakvog naloga pa i bez obrazloženja, da uđe u bilo koju kompaniju ili preduzetničku radnju i zapleni koju god dokumentaciju želi:

"U cilju ispunjenja dužnosti iz stava 1. ovog člana, policija može: ... da u prisustvu odgovornog lica pregleda određene objekte i prostorije državnih organa, preduzeća, radnji i drugih pravnih lica, ostvari uvid u njihovu dokumentaciju i da je po potrebi oduzme; da preduzme druge potrebne mere i radnje."

Dovoljno je da posle kažu da su imali "osnove sumnje" da ta dokumentacija ima neke veze sa nečijim izvršenjem krivičnog dela.

Sve si ovo dobro rek`o, medjutim, posteno je da se kaze da smo mi vec 70+ godina pod komunizmom, i da kod nas i dan-danas sve uglavnom funkcionise po plemenskom principu "ja tebi - ti meni", pa donekle nije ni cudo sto kod nas ovako nesto ne bi mozda ni bilo zapazeno. S druge strane, `Murica sve to isto vreme vazi kao etalon skoro pa idealnog drustva, i u tom nekom kontekstu je i bilo ono pitanje.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Na primer, da ne možeš da ubiješ nekog zbog religije ili nemanja religije. U islamu je za napuštanje vere propisana smrtna kazna.

I sad kao da "poštujemo razlike" tu... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...