Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 5 часа, Икар Губелкијан рече

U kom univerzumu je bolje da je na političkoj poziciji džiberan nego profesionalni političar?

Па у сваком.

Шта је то уопште "професионални политичар"? Човек који никад у животу није имао поштен посао, нити радио већ само продавао маглу.

"Професионални политичари" су највећа пошаст овог света. То би све требало да буду привремене функције после којих се враћаш на свој нормалан посао. Нешто слично је у Швајцарској.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Парламентарна демократија је идеја да грађани између себе бирају најбоље и најпоштеније да их привремено заступају. Људе који су се показали као такви у свакодневним односима са другима - у породици, на послу итд.

А не да постоји посебна каста професионалних политичара од којих бирамо себи господаре... То је потпуна перверзија парламентарне демократије. Зато имамо ово што имамо - шачицу лажова и лудака који се се само смењују и немају никакву одговорност.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Grizzly Adams рече

Шта је то уопште "професионални политичар"? Човек који никад у животу није имао поштен посао, нити радио већ само продавао маглу.

То јесте тако код нас, само ја мислим да је под тим подразумевао људе који имају искуства у дипломатији и/или који имају завршене неке школе око тога . А професионално политиком не би смели да се баве људи који никада ништа друго нису радили у животу, само погледати Србију и Балкан уопште шта су такви способни да направе.

Подели на овим сајтовима

dokle god vi progresivca i njegove želje i ideju kako bi svet trebalo da izgleda ne tretirate kao legitimnog sagovornika (a i legitimne želje), pomoći vam nema

Да би неко био "легитиман саговорник" прво мора да се квалификује за то тиме што покаже елементарну логику и познавање бар елементарних ствари на овом свету.

Ко лупета највеће глупости које се супроте основним законима економије, биологије итд. попут данашњих прогресиваца не може да буде "легитиман саговорник".

A sa druge strane kritikujete (isti ti konservativci) onda razne Wikilieakse i Snowdene, koji su vam narušili ORDNUNG a gurnuli civilno društvo u akciju

Ево на пример:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

Па у сваком.

Ovde završavam. A za ostalo što si imputirao neću ni da se trudim. Samo ti i dalje neguj tu svoju 'neideološku', 'racionalnu' personu, a druge nazivaj degeniricima i slično, i daleko ćemo dogurati. 

Srećno.

P.S.: Evo ti džiberana u Srbiji, čeka te da se vratiš, pa da ga oceniš da li je bolji/lošiji od prethodnika.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Да би неко био "легитиман саговорник" прво мора да се квалификује за то тиме што покаже елементарну логику и познавање бар елементарних ствари на овом свету.

Ко лупета највеће глупости које се супроте основним законима економије, биологије итд. попут данашњих прогресиваца не може да буде "легитиман саговорник".

A to se meri po tebi? Ti si neko merilo za normalnost i legitimnost? A i stručnjak si za ekonomiju i biologiju. Koje si to studije objavio u kojim žurnalima? Ili je uspeh da si ubo neki kul posao preko bare?

Bolje se poklopi, reci bobu bob i reci jednostavno da ti smeta, da je tvoje ideološko stanovište takvo i takvo, jer ovakva schöne seele presvlačenja u šatro neku ja-sam-iznad-vas spiku nisu ukusna. Za Aurora se barem zna da je nacista, i to ne krije, ti si drugačija voćka. Man'te više da trujete narod, neka svako živi kako mu je volja.

U svakom slučaju, ovaj diskurz mi kontaminira svakodnevnicu, tako da vi slobodno nastavite, inače će bez vaše velecenjene intervencije LibTardi da preuzmu svet!

283b787328326a6beec130e4f3994c4d--gym-me

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Наравно, јер су конзервативци сви доктори биологије. Једино економију у просеку знају боље од левичара, у свему осталом су далеко гори. А Трамп је шампион необразованости, буквално не зна реченицу да састави и лупа као максим о свему. Па вам ке опет "озбиљан саговорник". 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zabole me, pun mi je samo đoka predstavljanja jasnih ideoloških stanovišta kao neideološko 'prirodno i racionalno stanje'. Sve u svemu, to maligno tkivo sečem iz svog života, jer sam se istog za jedan život sasvim dovoljno nagledao i naslušao.

Подели на овим сајтовима

Пази кад ти другима приговараш за "надменост" итд., а гледај како се обраћаш саговорницима... Комедија. :)

пре 1 минут, Икар Губелкијан рече

A i stručnjak si za ekonomiju i biologiju. Koje si to studije objavio u kojim žurnalima?

Замена теза. Нисам рекао "стручњак" него да познаје "елементарне" ствари.

На пример да је пол одређен биологијом, а не како се коме ћефне.

пре 5 минута, Икар Губелкијан рече

Bolje se poklopi, reci bobu bob i reci jednostavno da ti smeta, da je tvoje ideološko stanovište takvo i takvo, jer ovakva schöne seele presvlačenja u šatro neku ja-sam-iznad-vas spiku nisu ukusna.

Ако ти имаш комплекс ниже вредности то није мој проблем. Ја нигде нисам рекао да сам "изнад" било кога већ се увек трудим да лепо и аргументовано објасним свој став.

пре 6 минута, Икар Губелкијан рече

Za Aurora se barem zna da je nacista

Немој да лажеш и клевећеш људе.

пре 7 минута, Икар Губелкијан рече

neka svako živi kako mu je volja.

А шта ја причам овде цело време? Да свако живи како му је воља.

пре 8 минута, Икар Губелкијан рече

U svakom slučaju, ovaj diskurz mi kontaminira svakodnevnicu, tako da vi slobodno nastavite, inače će bez vaše velecenjene intervencije LibTardi da preuzmu svet!

Па што читаш и јављаш се онда?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Икар Губелкијан рече

Zabole me, pun mi je samo đoka predstavljanja jasnih ideoloških stanovišta kao neideološko 'prirodno i racionalno stanje'. Sve u svemu, to maligno tkivo sečem iz svog života, jer sam se istog za jedan život sasvim dovoljno nagledao i naslušao.

Да бре, људи који овде разумно и смирено разговарају годинама су "малигно ткиво", а ти који си разуларено улетео да свима покажеш ђоку си паметан и рационалан...

Све си реко. Иди сад.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Juanito рече

доктори биологије

Нико није говорио о "докторима биологије", него о познавању елементарних чињеница о овом свету.

пре 17 минута, Juanito рече

Једино економију у просеку знају боље од левичара, у свему осталом су далеко гори.

Нешто нисам тог дојма...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Икар Губелкијан рече

Why so mad, bro?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...