Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 16 минута, cloudking рече

Ako jesu, onda su to vraski dobro sakrili, posto niti jedna jedina petokraka, zastava, uniforma ili poster...

:)

Само ниси видео јер медији не приказују. Они редовно носе петокраке, срк и чепић, совјетске заставе и остале комунистичке симболе.

antifa-thug-communist-huntington-2.jpg

1*yAHMcicPLOajF3cckNgfYQ.jpeg

km2rl8ffysyx.jpg

DB_1isiXgAAdPci.jpg:large

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 23 минута, Grizzly Adams рече

Наравно да је тачно. Протест против уклањања споменика је уредно заказан, одобрен и био је миран док нису дошли ови други и напали их. Уопште никаквих нереда није било пре тога.

Какве везе има бели супрематизам са уклањањем споменика? Замисли да, на пример, уклоне споменик неког домобрана који није био усташа и онда изађу усташе да вичу "Србе на врбе". Да ли би тада рекао да је то миран протест и "нису ту баш сви усташе"?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Какве везе има бели супрематизам са уклањањем споменика. Замисли да, на пример, уклоне споменик неког домобрана који није био усташа и онда изађу усташе да вичу "Србе на врбе". Да ли би тада рекао да је то миран протест и "нису ру баш сви усташе"?

Шта год да су викали и које год симболе да су приказивали (који се мени наравно гаде) - они нису никога физички нападали.

Кад кажем "миран протест" то не значи нешто фино и лепо, него без физичког насиља.

Знаш и сам да је слобода говора у САД апсолутна чак и за највеће будале. Они имају право да изађу, носе и вичу шта год им падне на памет.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, cloudking рече

Valjda necemo da diskutujemo  o tome da su nacisti vrlo agresivni ljudi kojima uglavnom ne treba povod za divljanje...

А ови други су бољи?

Па зар ниси видео шта БЛМ и остале комуњаре раде у САД већ годинама? Беркли?

У мом граду су бре људима скакали на ауте, извлачили напоље и тукли... само зато што су белци. Нациста има све укопно дваес и нису никакав фактор, а ових има на хиљаде и свуда.

пре 33 минута, cloudking рече

a ti mi pricas kako su oni planirali mirno da se setkaju sve dok ih zlikovci iz antife nisu napali...

Ја не знам шта су они "планирали". Знам да су уредно пријавили протест по закону, зна се зашто су протествовали и никог нису дирали док их нису други напали.

И сад теби наравно није јасно како ја то "браним нацисте". Не разумеш да их не браним. Критикујем њихове идеје из све снаге, гаде ми се, повраћа ми се од њих.

Али не могу сад да измишљам и претпостављам нешто што се није десило... Да ли су мирно протествовали? Јесу. Да ли их је антифа напала и изазвала неред? Јесте.

Можда су они то једва чекали, можда им је то био и циљ. Али хбг. онда мораш мудро са њима. Њима би најгоре било да су их сви пустили на миру и нико им није посветио никакву пажњу. Овако су најсрећнији. На свим вестима наци заставе... Бесплатна реклама.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Хоће ли ико да прокоментарише Трампову неспособност да поступа разумно и in his self interest? Чекам од јутрос. :D

На шта конкретно мислиш?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

На шта конкретно мислиш?

Писали смо јутрос, нмг сад да нађем, не сећам се стране. Углавном: зашто је (/би ико) лагао да га је звао лик из Boy scouts-а и нахвалио га како је одржао најбољи говор евр? Та лаж му апсолутно није допринела ни на који начин. Па ето, размишљамо о чем' се ради. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

зашто је (/би ико) лагао да га је звао лик из Boy scouts-а и нахвалио га како је одржао најбољи говор евр?

А како знамо ко ту лаже?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ево да видимо рационално:

President Donald Trump told the Wall Street Journal that after his controversial speech at the Boy Scouts National Jamboree in West Virginia, the head of the Boy Scouts called him and told him it was "the greatest speech that was ever made to them." But the organization told TIME they are unaware of any call from national leadership placed to the White House.

http://time.com/4883422/donald-trump-boy-scouts-wall-street-journal-transcript/

ОК, значи од тврди да га је неко од руководилаца позвао и рекао му то. Онда је Тајм контактирао некога из те организације ко је рекао да "није свестан" да је обављен такав разговор.

Шта одатле можемо да закључимо?

Да ли је могуће да је неко из те организације приватно позвао Трампа, а да је Тајм разговарао са неким другим? Осим тога, та особа није рекла "није тачно", "нико није звао". Рекла је - "ја нисам свестан тога". Тј. он не зна да ли је неко други можда позвао.

Закључак медија - Трамп лаже!

Браво... Логика за 10.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Grizzly Adams рече

А како знамо ко ту лаже?

Пуче ми нет, на фону сам. Не знам како знамо, зато вреди 'претрести' "случај" па дати мишљење. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Пуче ми нет, на фону сам. Не знам како знамо, зато вреди 'претрести' "случај" па дати мишљење. :)

Ево у претходној поруци моја анализа, ако си превидела.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Ево да видимо рационално:

President Donald Trump told the Wall Street Journal that after his controversial speech at the Boy Scouts National Jamboree in West Virginia, the head of the Boy Scouts called him and told him it was "the greatest speech that was ever made to them." But the organization told TIME they are unaware of any call from national leadership placed to the White House.

http://time.com/4883422/donald-trump-boy-scouts-wall-street-journal-transcript/

ОК, значи од тврди да га је неко од руководилаца позвао и рекао му то. Онда је Тајм контактирао некога из те организације ко је рекао да "није свестан" да је обављен такав разговор.

Шта одатле можемо да закључимо?

Да ли је могуће да је неко из те организације приватно позвао Трампа, а да је Тајм разговарао са неким другим? Осим тога, та особа није рекла "није тачно", "нико није звао". Рекла је - "ја нисам свестан тога". Тј. он не зна да ли је неко други можда позвао.

Закључак медија - Трамп лаже!

Браво... Логика за 10.

Taj "head of boyscouts" se javno izvinio zbog Trampovog govora... tesko da ga je pre toga zvao da mu kaze da je "najbolji ikada"

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Taj "head of boyscouts" se javno izvinio zbog Trampovog govora... tesko da ga je pre toga zvao da mu kaze da je "najbolji ikada"

Фора је што Бојскаутс имају пуно "глава", тј. старешина. Сасвим је извесно да су многи од њих Трампови симпатизери.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...