Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Да додам само и ово - ствар "на терену" је компликованија од "наци против комуњара".

Са обе стране било је људи различитих уверења. Нису сви на десничарском протесту били нацисти. Људи су се окупили да протестују против уклањања споменика јужњачком генералу. Ево ја сам против тога, а нисам наци.

Нити су сви са супротне комуњаре, наравно. Али медији имају ту особину да издвоје само оне најекстремније јер то привлачи пажњу.

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Аурор рече

LoL!

Čoveče, imaju i iste zastave, ovo je iz 1932:

Antifa-Conference-1932.png

I da znas... grizli je bar reko da  su i nacisti i komunisti zli... ti samo o komunistima pricas... ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Grizzly Adams рече

Они су и започели ове последње нереде тако што су напали десничарски протест.

Protest inače zato što su levonjare htele da uklone statuu legendarnog generala Konfederacije - Robert E. Lee...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Protest inače zato što su levonjare htele da uklone statuu legendarnog generala Konfederacije - Robert E. Lee...

Па то је опет њихова патолошка опсесија да уклоне све што им се не уклапа у тоталитарну идеологију...

Вероватно посебна тема која би опет била "контроверзна" јер Грађански рат у САД гледају кроз црно-беле наочаре, а не реално.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Са обе стране било је људи различитих уверења. Нису сви на десничарском протесту били нацисти. Људи су се окупили да протестују против уклањања споменика јужњачком генералу. Ево ја сам против тога, а нисам наци.

I zato sto si nisi naci ti bi dosao na skup video ovo:

nazirally081217_8col.jpg

i onda:

- okrenuo se i otisao kuci

- pridruzio im se

?

Upravo tako... svi koji su bili na tom skupu su bili nacsiti... nema potrebe da ga sugarcoat-ujemo...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Grizzly Adams рече

Они су и започели ове последње нереде тако што су напали десничарски протест.

Ovo nije tacno... kolko ja znam ne zna se ko je "prvi poceo"... uostalom, nacisti su na skup dosli sa bakljama i naoruzani a mnogi od njih su bili pod ratnom opremom... prsluci, cizme, opasaci, uniforme... fini neki ljudi... miroljubivi... nikad ne bi reko da bi prvi zapoceli kavgu... :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

јер Грађански рат у САД гледају кроз црно-беле наочаре, а не реално.

Црно-беле, буквално. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, RYLAH рече

Lider američkog Kju kluks klana (KKK) Džastin Mur

Из које ли је канализације па овај штакор испливао...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Upravo tako... svi koji su bili na tom skupu su bili nacsiti... nema potrebe da ga sugarcoat-ujemo...

ОК, онда су сви са друге стране били комуњаре.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Ovo nije tacno... kolko ja znam ne zna se ko je "prvi poceo"... uostalom, nacisti su na skup dosli sa bakljama i naoruzani a mnogi od njih su bili pod ratnom opremom... prsluci, cizme, opasaci, uniforme... fini neki ljudi... miroljubivi... nikad ne bi reko da bi prvi zapoceli kavgu... :D

Наравно да је тачно. Протест против уклањања споменика је уредно заказан, одобрен и био је миран док нису дошли ови други и напали их. Уопште никаквих нереда није било пре тога.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

ОК, онда су сви са друге стране били комуњаре.

Ako jesu, onda su to vraski dobro sakrili, posto niti jedna jedina petokraka, zastava, uniforma ili poster...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Grizzly Adams рече

Наравно да је тачно. Протест против уклањања споменика је уредно заказан, одобрен и био је миран док нису дошли ови други и напали их. Уопште никаквих нереда није било пре тога.

Sad su barem naucili lekciju... kad nacisti izadju na ulicu ne smes da ih diras jer ce te ubiti tu na licu mesta... 

Da li su ih ovi drugi napali, ili je samo njihovo prisustvo izazvalo bes kod nacista? Valjda necemo da diskutujemo  o tome da su nacisti vrlo agresivni ljudi kojima uglavnom ne treba povod za divljanje...

Mene su npr. licno kao tinejdzera nacisti (skinhedsi) drzali kao taoca (mene i jos 20-ak ljudi) na jednoj svirci... iznervirala ih pesma koju je svirao bend pa su lepo isprebijali bend a delu publike nisu dozvoljavali da izadje napolje dok oni sami ne odsviraju pesme koje im se svidjaju...

Divni... divni... ljudi...  a ti mi pricas kako su oni planirali mirno da se setkaju sve dok ih zlikovci iz antife nisu napali... malo morgen.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...