Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, cloudking рече

Kakav peder... a i Milo me nervira takodje :)

ne mogu da verujem da oni sebe stavljaju na drugi kraj spektra nasuprot maheru, oliveru, kolberu i ostalima... ajd milo, on je bar pametan momak al ovaj jones je katastrofa... u stvari nije, bas tako ljudi zamisljaju prosecnog trampovog pristasu :)

Па да, они раде непристојни хумор док либерални комичари раде пристојни ( са изузетком Махера.. Маара... Мејера... како год... ). 

Брате, ти од хејта некад не видиш када треба опуштено. Миссим:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 12 минута, Аурор рече

Ti stvarno mislis da ja to ne znam?

Znam, samo me na zanima sta vam pise po tim svetim knjigama... stvarno mi nije ni od kakvog interesa niti znacaja... ono sto mene zanima je kako se ponasate prema meni i prema drustvu, to je test gde neki padnu neki ne. Moji drugari muslimani jos nijednom ni probali da mi otfikare glavu zato sto sam ateista tako da tu tvoju tvrdnju ocenjujem  kao - laz.

Znam... sad ces opet da me smaras kako nije vazno kako se ljudi ponasaju nego je vazno "sta pise"... da skratimo diskusiju, pogladaj bolje odma sam "sta pise" u starom zavetu pa da brzinski zavrsimo ovu turu... :)

Znam, znam... sad ces da me ubedjujes kako se kuran cita bukvalno a biblija ne a ja cu onda da ti dam link ka jednom forumu Pouke.org gde mozes sam da izvedes zakljucak na temu pravosalvnog citanja biblije...

Znam, znam, znam... onda ces da kazes da stari zavet kao vise "ne vazi" iako to nigde u bibliji ne pise :*

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ћириличар рече

Па да, они раде непристојни хумор док либерални комичари раде пристојни ( са изузетком Махера.. Маара... Мејера... како год... ). 

Брате, ти од хејта некад не видиш када треба опуштено. Миссим:

Ocoraveo sam nacisto od hejta! :D

Koji crni humor, sta pricas? Radi se o krvozednim manipulatorima, onaj najnizi olos od coveka koji je skapirao kako da unovci ljudsku nesrecu i glupost prosecnog trampovog biraca!

Aleks Jones je  preverant i lazov... pogledao sam neke njegove emisije bas da vidim o cemu se radi, i to sto on prica gluposti na nivou Miroljuba Petrovica je cak i najmanje debilna stvar... da ti predocim, ako je moguce:

gledam emisiju i Aleks pada u trans zbog toga sto (izvinjavam se na caps loku ali neophodan je zbog dramskog dozivljaja): STAVILI SU HEMIKALIJE U VODU! u VODOVODNI SISTEM SU UBACILI HEMIKALIJE KOJE OD LJUDI KOJI JE PIJU PRAVE GEJEVE! nAUCNICI SU PRONASLI TU SUPSTANCU I OTKRILI U EKSPERIMENTIMA DA JE OD NORMALNIH ZABA NAPRAVILA GEJ ZABE!!!! NECU BRE DA PIJEM VODU KOJA PROIZVODI GEJ ZABE! (kratka pauza da dodje do daha... zatim nastavlja normalni glasom) Sada zelim da vam predstavim jedan sjajan proizvod koji mozete poruciti putem ovih telefona ili sa mog sajta... radi se o najmodernijem preciscivacu pijace vode. Jednostavno se montira na slavinu i vise nikada ne morate da brinete o zagadjenoj vodi. Vrlo povoljna cena visok kvalitet"

Jel kapiprate kakvim se ljudima "podajete" :D Aleks Jones je teleshop... ima covke firmu i ukapirao je na sta se pale republikanci i libtardi i udara po tome kako bi vam uvaljivao smece od svojih prozivoda a vi u ljudima kao sto su on i milo vidite neke pepeove ratnike sta li :D:D:D  budale bre! Vuku vas za nos  i pokazuju svima kolko ste naivni...

Tolko ste se zaslepili da cete cak mene da nazivate hejterom zato sto coveka koji namerno pravi paniku u narodu, kako bi mu sto bolje prodao SVOJ prozivod, nazivam debilom? :)

Подели на овим сајтовима

пре 22 часа, Аурор рече

Ne pričaj bezveze, ne znaš ništa ni o toj partiji ni o njihovoj ideologiji, samo ideš okolo i mlatiš ko otvoren prozor...

Ko deca ste.

Шта то не зна о тој партији а требало би да зна? На шта конкретно мислиш?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, cloudking рече

Sada zelim da vam predstavim jedan sjajan proizvod koji mozete poruciti putem ovih telefona ili sa mog sajta... radi se o najmodernijem preciscivacu pijace vode. Jednostavno se montira na slavinu i vise nikada ne morate da brinete o zagadjenoj vodi. Vrlo povoljna cena visok kvalitet"

Антигеј филтери. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, cloudking рече

Ja iz ovoga ne izvlacim taj zakljucak... moze pojasnjenje?

Pa baš to ti piše :)

Ako hoćeš pojašnjenje, čitaj apostola Pavla, to je u Novom Zavetu posle Jevanđelja i "Dela apostolskih". Morao bi i malo da se udubiš, ne može baš ovako "forumski" (kad već nećeš da prihvatiš kad ti kažemo)...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Ono je Poslanica Jevrejima, 8. glava.

Ima i na drugim mestima.

Ma ne to, to sam naso, nego u onom isecku mi ni jedan od citata ne ukazuje nedvosmisleno na to sto pricas?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...