Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 9 часа, Аурор рече

Da se zahvalim bratu @cloudking što je otkrio ovo, znači u ovim ratnim danima. :)

Sjajno uradjeno! Pozdravljam svaku kreativnost bez obzira da li salje poruku koja mi nije bliska. 

Inace, nasao sam i jednog altrajt viteza! :)

Man who ripped off woman's veil while shouting "You f***ing stupid Muslim” is jailed

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/man-peter-scotter-muslim-woman-veil-ripped-off-newcastle-crown-court-sentence-brexit-result-a7822286.html?cmpid=facebook-post

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Pa mislim da to nije vredno pominjanja ni vesti :)

Nego eto, mora da se održava narativ o procvatu novog fašizma...

Ja i moja supruga smo bili zrtve slicnog napada samo nije bio na verskoj nego nacionalnoj osnovi. Napadnuti smo ispred svoje zgrade od strane pijanih ti slicnomisljenika i to zapravo bez razloga jer su greskom pretpostavili da smo "kosovari"... to je sve. 

Ja znam da je flerterima s nacizmom tesko da razumeju sledece recenice, but still... Moja supruga nije smela po hleb da ode neko vreme posle toga zbog cistog straha a ja sam morao da odvezem auto van grada kod roditelja iz konstantnog straha da ce se vratiti da ga jos demoliraju. Sve to i dalje ne mogu da opisu osecaj straha, bespomocnosti i beznadja u kojem smo bili dugo posle toga. Jednostavno, zivot nam je bio srozan u tom periodu.

A ti sad kazes nije to nista??

Zasto da ja vama budalama poklanjam jedan sekund svog zivota? Zasto da bude u redu da mi kidnapujete srecu i zadovoljstvo i meni i mojoj porodici?

Zato se ja identifikujem sa ovim jadnom i neduznom zenom, njenim sinom i suprugom a ne sa ovim tvojim fasistoidnim izgovorom za bljuvotinu od ljudskog bica. 

Kod mene ja samo bila sreca to sto sin nije bio sa nama pa sam se skoncentrisao da ostanem miran i pribran dok ne dodju panduri. A mogao je da bude i sin tu, a onda bi bilo gadno. A moglo je i da bude dozvoljeno nosenje oruzija pa da pobijem ova tvoja goveda na licu mesta i da ove redove kucam iz zatvora...

Dare. Ti si nacista. Stojim iza svake od ove tri reci i spreman sam da branim svoje misljenje ukoliko neko smatra da je neprimereno i da krsi forumska pravila jet kako ti ono volis da kazes "nazivajmo stvari pravim imenom"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Napadnuti smo ispred svoje zgrade od strane pijanih ti slicnomisljenika i to zapravo bez razloga jer su greskom pretpostavili da smo "kosovari"... to je sve. 

What the hell?

Kakve imam veze sa tim?

пре 2 минута, cloudking рече

ovim tvojim fasistoidnim izgovorom za bljuvotinu od ljudskog bica. 

Ne odobravam to što je uradio, osuđujem, samo kažem da nije za vesti.

Verovatno je isti dan u Pakistanu dignuto u vazduh 20 ljudi.

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

A moglo je i da bude dozvoljeno nosenje oruzija pa da pobijem ova tvoja goveda na licu mesta i da ove redove kucam iz zatvora...

To bi ti bila dužnost da je ta situacija eskalirala.

A čekaj, što su oni "moji"? Zato što su pijani kreteni, a kreten sam i ja, šta? :)

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Аурор рече

To bi ti bila dužnost da je ta situacija eskalirala.

A čekaj, što su oni "moji"? Zato što su pijani kreteni, a kreten sam i ja, šta? :)

Politicki ste istomisljenici zar to ne kapiras?

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Аурор рече

What the hell?

Kakve imam veze sa tim?

Neverovatno :)

Sta? Beba umrla od gladi u beogradu?! Pa sta, verovatno je negde u kini umrlo bar deset...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Аурор рече

What the hell?

Kakve imam veze sa tim?

Ili jos bolje:

"Predrag Stojadinovic pijan napao aurora, strgao mu lancic sa krstom i bacio ga u djubre uz povike "mars iz nase zenlje! Ovo je sekularna srbija pravoslavni zatucanici!"

Pa pickili bi ste dva meseca po forumu uz kuknjavu o zlocinu iz mrznje :) kukali bi ste ko deca o ugrozenim pravima i "nezapamcenom zlocinu" nad verujucom vecinom :D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Neverovatno :)

Sta? Beba umrla od gladi u beogradu?! Pa sta, verovatno je negde u kini umrlo bar deset...

To su izvestili samo jer su hteli da guraju priču o "novom fašizmu" i kako su muslimani žrtve, sam si potvrdio da se takve stvari dešavaju ovako.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...