Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 2 минута, Аурор рече

"Ne znam šta je taj alt-right, zato ću da kažem da je fašizam, pošto ne znam ni šta je to"

'Ako samo dosledno ponavljam da nisam fašista, maybe the bad word goes away'

wishing-girl.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Ненад. рече

Dokuči već jedared da ti nisi i ne možeš biti stručnjak za islamsku teologiju, jer: nisi obrazovan u tom smeru i kao posledicu nemaš odgovarajuće znanje. Ti ne možeš dati kompetentno mišljenje o islamu.

Zašto? Čitao sam Kuran, sune, islamsku istoriju...

Istraživao sam o islamskoj teologiji. Da je studiram mi naravno ne pada na pamet, a ako misliš da treba pitati islamske teologe da ti objasne, znaj da zabrana laganja u islamu nije apsolutna i da sme da te slaže (verovatno nešto o istorijskim okolnostima i slično) kad proceni da je to dobro za njihovu stvar.

Подели на овим сајтовима

Kao prvo, zato što nije dosta da pročitaš Kuran, da bi bio stručnjak za islam. Ako pročitam anatomiju u nekoliko tomova nisam lekar opšte prakse.

Drugi pasus, ROFL. A hrišćani i budisti ne lažu? Al u te akrobacije neću pustiti da me uvučeš, radije ću da nabacim još poneki mim kako ste nakaradno nazadni i mrzitelji. Biće produktivnije.

Ti ili si mnogo mlad, ili treba da nađeš neku zanimaciju u životu.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

Uopšte ne želim da idem case by case, pričam o ovom sad.

Naravno... što bi sagledao celu sliku...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ненад. рече

Ako pročitam anatomiju u nekoliko tomova nisam lekar opšte prakse.

Lekari imaju predmeta koliko hoćeš. Pored anatomije, još par desetina.

U islamu imaš Kuran (smatran Allahovom rečju word for word), sune (o Muhamedovom životu, iz njih je stvoren šerijat), siru (Muhamedova biografija), imaš islamsku istoriju u kojoj vidiš kako se to primenjivalo pre i šta su radili i možeš da vidiš danas šta se radi tamo gde se islam pita za stvari. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...