Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Управо сада, Ћириличар рече

X moze biti X samo ako je tacno ova jedna stvar, uprkos velikom broju varijacija koje u realnosti postoje.

Nema nikakve veze koliko je veliki broj varijacija koje postoje, njih bismo i zanemarili kad bismo procenjivali...

Nema nikakve logičke greške ovde.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Не контам оволико писаније око тога ко је прави муслиман, а ко не. За мене је муслиман свако ко се декларише тако. Ако је убица и терориста, треба га третирати као убицу и терористу, без обзира шта он мислио о себи. Ако је нормалан човек који нормално живи као и сви други људи, онда се опходити према њему као према било којој нормалној особи. 

И то је по мени цела мудрост.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Ћириличар рече

Ko su pravi hriscani?

Otprilike ko sledi Hrista, čini volju Božiju, sledi apostolsko učenje, Svete Oce, Božije zapovesti, ko se bori protiv greha i strasti...

Ko su pravi komunisti?

Ko sledi Marksa i Lenjina, njihovu teoriju i praksu.

Ko su pravi muslimani?

Ko sledi Muhameda, šerijat, ono što je on napisao i ono što je radio (sa svojim sledbenicima).

Npr. Muhamed je naredio da se nekoliko ljudi kamenuje zbog preljube, onaj ko to radi danas (Islamska Država) je samim tim pravi musliman. Najčistiji islam je u ovom trenutku u Saudijskoj Arabiji i na teritoriji koju drži ISIS.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Аурор рече

Rezon ispod svakog, a pogotovo tvog standarda ;)

Не капирам.

Зашто бих се ја бавио исламом, Кураном и проучавао да ли се свако ко се декларише као муслиман придржава строго правила своје вере или не? Зашто бих ја то уопште радио, чак и када би тако нешто било могуће? Ако неко за себе каже да је муслиман, ОК бре. Његовa/њена ствар. Ако неко убија друге људе, то да ли он стварно следи оно што му вера налаже или не, не мења ни за јоту чињеницу да се ради о терористи, и према таквом треба и поступати као са терористом. Ако је нормалан човек, онда је нормалан човек, као и било који хришћанин, будиста, атеиста, зороастријанац, џедај (no obi-wan puns intended :ani_biggrin: ).

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Зашто бих се ја бавио исламом, Кураном и проучавао да ли се свако ко се декларише као муслиман придржава строго правила своје вере или не?

Pa dobro, mislim, pričamo o tome šta znači biti pravi, istinski musliman...

Nećemo da idemo po kućama i ispitujemo :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

Ако неко убија друге људе, то да ли он стварно следи оно што му вера налаже или не, не мења ни за јоту чињеницу да се ради о терористи, и према таквом треба и поступати као са терористом.

A šta ćemo ako nas objektivna i duboka istraga oko teme navede na zaključak da biti pravi musliman zaista znači biti terorista?

Where do we go from there?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Where do we go from there?

Na pivo! Tamo sto posto nema pravih muslimana! :coolio:

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жика рече

Не треба мешати ове из Исламске државе са правим муслиманима. Не знам да ли су ови први уопште и верници.

Što tako, kad rade isto što i Muhamed?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...