Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 19 минута, Аурор рече

Е о овоме вам причам.  :)

Ma hajde, trolujes ovde mesecima i nazivas sve i levo i desno komunjarama, a sada odjednom gubis sav taj smisao za politicki nekorektni humor cim se neko malo dotakne Traleta & co.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

1 hour ago, RYLAH рече

Али опет, конкретно: које су нам то Истине рекли алт деснаши, а да их пре тога просечан корисник Интернета није могао наћи било где, само да се мало потруди?

Ја нисам рекао да она није могла да се нађе. Ја мислим да онај ко заиста хоће да нађе истину (и Истину) увек евентуално дође до ње.

Поента је да она пре није била на овај начин политички артикулисана и да је успела да уради нешто.
(Можда уз изузетак Рона Пола, многи од нас су се ту прешалтали...)

15902825_1208334262577552_79383385_o.jpg

1 hour ago, RYLAH рече

И како делују те велике истине или Истине када се упрљају разним другим стварима, што на жалост није реткост

Па да, поготово ако имаш у виду који ресурси су мобилисани у ту сврху...  :)

Што рече 'Трале'  -  virtually unlimited.

1 hour ago, RYLAH рече

Десница побеђује као реакција на разне ствари

Али ово није 'десница', мислим да ме не пратиш... 'Десница' је ту друга страна истог новчића. 

Кад погледаш, Хитлер је био десничарски SJW - опседнут политикама идентитета, хтео је да збаци постојеће хијерархије моћи, кривио је мањине које је сматрао привилегованима итд.  

Још је био и студент уметности. :)

hipster-hitler_o_934937.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Paradoksologija рече

Ma hajde, trolujes ovde mesecima i nazivas sve i levo i desno komunjarama, a sada odjednom gubis sav taj smisao za politicki nekorektni humor cim se neko malo dotakne Traleta & co.

Е нек' ти буде... :)

Него, јеси ли видела снимке са нашег годишњег алт-рајт митинга?

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Аурор рече

Кад погледаш, Хитлер је био десничарски SJW - опседнут политикама идентитета, хтео је да збаци постојеће хијерархије моћи, кривио је мањине које је сматрао привилегованима итд.  

Ако ћеш већ да користиш Хитлера за било који аргумент, не би било лоше истаћи да је он социјализам имао само у имену, и то искључиво зато што се на то ложила раја коју је презирао и сматрао обичним моронима којима једино треба јак вођа, а да је озбиљно рачунао једино са војском и са крупним бизнисом. Дакле ни "с" од социјалисте није био. 

Мада је редукцио ад хитлерум испод сваког нивоа расправе.

У суштини, дошли смо до тога да је вредност алт деснице у томе што је неке теме први пут артикулисала и убацила у јавност, јел тако? Теме попут миграције, опасности од муслимана, тортура политичке коректности и слично. Је ли то оно на шта си мислио, ако сам те добро скапирао?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Juanito рече

Како да волим комуњару

Разлика између Баје Малог Книнџе и Трампа је само у томе што овај други има много пара (које је зарадио у not-so-gr8 USA)? 

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, RYLAH рече

Дакле ни "с" од социјалисте није био. 

А колико смо пута причали о овоме у претходних пар година? :) 

Уопште није тачно.

пре 7 минута, RYLAH рече

Мада је редукцио ад хитлерум испод сваког нивоа расправе.

Нисам рекао да си ти или SJW-ови Хитлер.

Они константно говоре онима који се не слажу са њима да су 'буквално Хитлер'.

пре 9 минута, RYLAH рече

Је ли то оно на шта си мислио, ако сам те добро скапирао?

Па између осталог, ај' нека буде... :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Џуманџи рече

Разлика између Баје Малог Книнџе и Трампа је само у томе што овај други има много пара (које је зарадио у not-so-gr8 USA)? 

Добро Трамп, али Бају комуњаром да називаш не можеш!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

Добро Трамп, али Бају комуњаром да називаш не можеш!

Ни један, ни други не знају против чега певуше док забављају народ, значи да је разлика само у... :D

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

колико смо пута причали о овоме у претходних пар година? :) 

Много пута. И увек је крунски аргумент "не би се партија звала национал СОЦИЈАЛИСТИЧКА" да он није био социјалиста.

пре 10 минута, Аурор рече

Па између осталог, ај' нека буде... 

Али они никако нису први у томе. Код нас Војвода прича о томе већ двадесет година, у Европи разни опскурни покрети о тим истим стварима вриште годинама, у САД нема радикалнијег хришћанског пастора или заверолога ко не прича о свему томе стално. А све то никако није занемарљиви део јавног мњења. Једино што сада те приче полако долазе на власт стицајем околности (мигрантска криза, покачање терористичких активности и све остало).

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Џуманџи рече

појела слово

Немој много, није добро за линију.

пре 30 минута, Џуманџи рече

Ни један, ни други не знају против чега певуше док забављају народ

Бају да не дираш! :)

Имам и мајицу са стихом из његове песме...

15877804_1208387689238876_1852782260_o.jpg

Песма:

пре 24 минута, RYLAH рече

Једино што сада те приче полако долазе на власт стицајем околности (мигрантска криза, покачање терористичких активности и све остало).

Па има и тога, сигурно, али далеко да је just that...

Ево шта су они додали на оној страници:

Almost Every facet of modern life has been tamed, corrupted, feminised, and made lifeless and destructive

едит: уклонио форматирање.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Немој много, није добро за линију.

Бају да не дираш! :)

Имам и мајицу са стихом из његове песме...

Шта ме цитираш, аман више?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Џуманџи рече

Шта ме цитираш, аман више?

Сад си безобразна.

Ако нећеш да те цитирам - немој ни да ми одговараш, а постоји и нешто што се зове 'игнор листа' ако ти смета моје писаније.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...