Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 3 hours ago, JESSY рече Ja zaista ne mogu da gledam kako nam deca odlaze. Ја не могу да гледам како се муче ови који су остали. florenntina, -Владимир-, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 17, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 8 minutes ago, Grizzly Adams рече Ја не могу да гледам како се муче ови који су остали. to mu valjda dodje na isto... АлександраВ and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 40 minutes ago, JESSY рече to mu valjda dodje na isto... Мени изгледа супротно... Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Џеси, свака част на избору теме. Сви се слажемо са докторкиним речима,али је она устала да то и каже, јер зна да је на месту, одакле то може громогласно да објави. А има и доказе. Уз то и овакве. ''Младима којима смо оставили овакву земљу и све проблеме са којим се сусрећу, оставили смо и проблеме о којима не смемо да причамо, и за које не смемо да тужимо зликовце који су га створили! СРАМОТА! Оно што моје колеге и ја тражимо већ годинама је да се формира неутрална комисија (у којој ће учествовати и они који тврде да осиромашени уранијум није штетан) и испитају последице бомбардовања. И да се према резултатима истраживања заштите грађани и екосистем. И наравно да се тужи НАТО и тражи обештећење због злочина који су радили на овим просторима.'' - СВЕТСКИ ПРОСЕК ОБОЛЕЛИХ ОД МАЛИГНИХ ОБОЛЕЊА ЈЕ 2000 на 1 000 000 СТАНОВНИКА У СРБИЈИ ЈЕ БРОЈ ОБОЛЕЛИХ 5500 на 1 000 000 СТАНОВНИКА! ШТО ЈЕ 2.7 ИЗНАД СВЕТСКОГ ПРОСЕКА. - Стопа ициденце тј новооболелих расте за 2% сваке године док је у свету расла за 0,6%. Послушајте видео у коме др.Даница говори на овом сајту. http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=4&idnovost=94435&Dr-Danica-Grujicic:-Istina-o-posledicama-NATO-bombardovanja Neša_ and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Над нама је извршен планирани геноцид. - Извањавам се унапред што овај видео траје мало дуже, али вас молим да га ПОГЛЕДАТЕ и ПОДЕЛИТЕ са својим пријатељима јер је јако важно да разумете које су последице НАТО бомбародвања по сваког од нас. Пошто ниједна политичка гарнитура у последњих 17 година није хтела да говори о последицама, ја као лекар сам дужна према грађанима да изнесем ЧИЊЕНИЦЕ о последицама НАТО бомбардовања. У последњих неколико месеци у јавности су се појавили разни НВО квази стручњаци и политиканти, који тврде да осиромашени уранијум који је бачен на ове просторе приликом злочиачког НАТО бомбардовања 1999. године није штетан, а ћак постоје и оне сподобе које тврде да је лековит. http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=4&idnovost=94435&Dr-Danica-Grujicic:-Istina-o-posledicama-NATO-bombardovanja Зато докторка има право да прича о пропасти наше земље, укључујући и одлазак образованих људи, као и свих других стручњака и радника. JESSY and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 4 hours ago, Јелена011 рече Pusti to, uradi jednu sitnicu, jednu malenu dobru stvar za nekog svakog dana, jednu sitnu, nebitnu dosadnu stvar i to je vise nego dovoljno. I kad svi tako budemo ziveli ili bar oni koji sebe zovu pravoslavnima, onda nam nece trebati ni drzava ni veliki vodja niti bilo ko. Слажем се са твојим овим и следећим пост-ом, само са овим цитираним не. Мишљења сам да нама треба екстремна, појединачна промена, не на ситно и на мало (то је ок у "духовном" животу, али ми треба одмах да пресечемо неке ствари). Пример: моја мама је чекала на преглед маг.резонанцом 10 месеци (отегло се на годину и 2 месеца, небитно за ову причу). Савети/коментари које сам добијала од свих верника и неверника ( ) су се сводили на то да се потрудим и нађем неку везу. Не бих да кометаришем, ни да улазим у питање морала и светости у православних, осим да питам - а шта је са онима који не могу да нађу везу, они пак нека чекају и више? Дакле, то је тешка ствар и одлука, а ми ту вазда киксавамо, нема шта да се бунимо против система, ми га одржавамо. И не кажем да су само људи криви, свако се бори како зна и уме, али ако ми не сведочимо својим поступцима своје вредности - нема ничега осим причица за ушушкавање. АлександраВ, Ненад Р. and JESSY је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Значи, Србију је упропастио НАТО за мање од три месеца... А нису ови што нас уништавају три деценије? А докторка својим изјавама управо иде њима на руку и саучесник је у том уништавању. Јер много је мања штета од НАТО, него од ових наших домаћих злотвора. Каже Христос у Писму - не бојте се оних што убијају тело, него оних који убијају душу. А највећи проблем у Србији нису телесне муке - чак и да је тачно све то што прича. Проблем је што је народ духовно убијен у појам. Што су Срби постали безвољан, циничан народ који више нема никакве вредности ни идеале. Што је још увек "озрачен" и зрачи се крипто-комунистичким злом које му разара душу и ум. То је проблем. За разлику од докторке, ја се искрено радујем свакоме ко се исели одатле. Јер знам да га чека бољи живот, радост и мир. За разлику од оног хаоса и немира који разара све у човеку. florenntina, Јелена011, ВИЛМА and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 А шта би Јапанци требало да кажу после две атомске бомбе? Него они нису дозволили да себе сами уништавају, него су - и поред телесних мука - кренули да раде и подигли земљу из пепела. Постали једна од најбогатијих земаља на свету. А Срби само кукају... Вековима кукају. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 4 hours ago, ☺︎ Juan ☺︎ рече А која земља то "обезбеђује"? Pa obezbeđuju, da idemo redom / SAD, Holandija, Belgija, Danska........itd, itd. Kada je rekla obezbeđuje, naravno da je mislila obezbediti/ stvoriti / uslove za zaradu ako si školovan mlad stručnjak, i ako imaš šta da ponudiš .Prost ekvivalent, ti stručnost i znanje, država tebi zaradu shodnu tvojoj stručnosti. Pa ti lepo od te zarade kupiš i obezbediš sebi potrebito. A pošto naša država očigledno neće da namiriše stručnjaka. / ne da ne može / i neće da obezbedi / odnosno stvori uslove, takvim mladim stručnjacima jedino preostaje da odu preko grane i pokažu tamo negde daleko šta znaju i umeju i ta tamo neka daleka država im obezbedi / gle čuda uslove za život kakav im njihova majka / u ovom slučaju maćeha / nije obezbedila. Žena je bila i suviše jasna i nije mi jasno otkuda toliko pogrešnih tumačenja. No opet svi imaju pravo da je tumače kako im volja. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Држава "ствара" услове само толико што се склони да не смета. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 32 minutes ago, Grizzly Adams рече А шта би Јапанци требало да кажу после две атомске бомбе? Ili Nemci? WW2 je redak slucaj u istoriji ratovanja, kada je jedna zemlja morala da bude potpuno unistena da bi bila pobedjena. Pogledaj ih sad... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 12 minutes ago, Господин Дареалис рече Ili Nemci? WW2 je redak slucaj u istoriji ratovanja, kada je jedna zemlja morala da bude potpuno unistena da bi bila pobedjena. Pogledaj ih sad... Ма нема од тога код нас ништа. Једина историјска паралела са српским народом је древни Израел. И они су били вековима у ропству, једва направили неку бедну државицу, имали своје домаће лицемере који су их упропастили највише, на крају заратили са Римом (тадашњи НАТО) и уништили своју земљу тотално. За наредна два миленијума. Преживели су само захваљујући дијаспори, тј. онима који су из тог лудила отишли. То нас чека... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Мени је поређење Србије са Јапаном и Немачком непотребно. Бити лекар данас у Србији, хирург у Србији је казна Божија. Борити се са туморима и карциномима свакодневно, са тугом родбине пацијената, а да при том не можеш да помогнеш. Не хвала, никад не бих могла да будем лекар у Србији. А ова докторка, Даница, то ради сваки дан, и још је директор онколошке клинике. То разуме само онај коме је неко страдао од карцинома којег су појачале нато бомбе. Колико нам деце страда, ...туга Божија. А сада имамо и одлив мозгова, као никада до сада. Neša_, JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 Уопште не сумњам да је добар лекар и да је тај посао изузетно тежак, посебно у Србији. Ал` она овде пише о неким другим стварима које су се многима, ако не и свима, вала смучиле више. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Октобар 17, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2016 30 minutes ago, Grizzly Adams рече Држава "ствара" услове само толико што се склони да не смета. Malo li je? Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука