bursach Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 Sa dvojicom drugara kao studenti krenuli peske kuci iz Cacka za Valjevo. Prepesacili oko 40 km. Pored nas vozili kao manijaci, nigde policije. Samo smo se molili da ne bude rata opet kao 1999. Muka nam je i dan danas od politike i politicara. Grizzly Adams, александар живаљев, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Октобар 6, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2016 Znate šta, kad smo "sklanjali" Slobu svi smo imali lokalnu perspektivu, okolnosti su tome doprinele... Danas ako pogledamo globalno, dotični je bio mudriji igrač nego naslednici, jer ipak nam je revolucija globalno finasnirana. Jedino što danas još plaćamo rate za tu kredu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Debora Написано Октобар 15, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2016 Ja sam bila kući pošto sam bila suviše mlada da budem u centru svog tog haosa (u Čačku), ali moji su bili na demonstracijama. Ispratila sam sve mitinge do 5. oktobra, i sećam se Sergeja Trifunovića koji je počeo govor na trgu rečima: "Zdravo slobodni Čačče" padež čovek. АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 On 5.10.2016. at 13:07, александар живаљев рече На сам дан демонстрација, жена је била у Словенији на неком стручном скупу, ја сам радио прије подне и надао се доброј "забави" послије 15 ч. Da nije možda čula da smo mi ovde u Sloveniji šaputali kako je car Vlada pustio Slobu niz vodu najverovatnije zbog toga što je slavio puč u Moskvi . Gorbačov Čaušeskua, a Vlada Slobu. Od raspada zajedničke države se ništa značajnije nije dogodilo bez blagoslova Rusa. Ništa! Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srema Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 Kući. Tek ispileo pre godinu dana. Mama podgrevala mleko u prahu kod komšinice... Good times. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 пре 1 минут, [email protected] рече saranjivao tasta,učlanio se u sps i bilo mi krivo što mi nisu dali avion sa naplamom da popalim stoku A jel si još uvek psihički bolestan ili si se bar malo zalečio u međuvremenu? RYLAH, farisejski.bukvojed, Tumaralo. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 25, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2018 Lukavo postavljena tema nema sta. Cilj da se sazna koliko su forumasi matori. farisejski.bukvojed and SerbCro је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
[email protected] Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 On 25.12.2018. at 23:52, Avocado рече A jel si još uvek psihički bolestan ili si se bar malo zalečio u međuvremenu? Bože sačuvaj,al eto to niko nije pito Šefa kad je spalio SiG...tja ,e sad ako bi i tebe..to je tvoj problem..i da dodam uaaa cenzura Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 1 сат, [email protected] рече Bože sačuvaj,al eto to niko nije pito Šefa kad je spalio SiG...tja ,e sad ako bi i tebe..to je tvoj problem..i da dodam uaaa cenzura Pa negde računam da svako ko ima želju da baca napalm na građane nije psihički zdrav pa sam se ponadao da si u međuvremenu to izlečio. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SerbCro Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 Nekim poslom bio u Bg tih dana, prije 5. okt., I dok sam video toliki narod, tu energiju, I slusao Bajagu, Ckalju, Vuka, Djindjica..., nesto se u meni promijenilo, jer sam prije toga bio za radikale, tata je bio, pa sam bio zatrovan. Radovao sam se promijenama, Djindjicu I ostalima. Kasnije sam plakao dok je Djindjic bio ubijen, a ti ostali su nazalost pokazali da nisu htjeli promene, vec samo vlast. Jos je Bradonja ostao najcistiji od svih njih, bar mislim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
[email protected] Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 6 часа, Avocado рече Pa negde računam da svako ko ima želju da baca napalm na građane nije psihički zdrav pa sam se ponadao da si u međuvremenu to izlečio. то нису грађани него издајници Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 9 минута, [email protected] рече то нису грађани него издајници A, pa to skroz menja stvar... ako si zamislio da su ljudi na koje bi rado bacio napalm izdajnici, onda si 100% normalan... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 15 минута, [email protected] рече то нису грађани него издајници Брате, јел знаш да не постоји само Стари Завет, има и Нови? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 3 часа, SerbCro рече Jos je Bradonja ostao najcistiji od svih njih, bar mislim. Надам се да не мислиш на Драшковића? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 Ја сам фотографисао тај догађај пред Скупштином, нигде нису објављене слике, чувам их све, биће једног дана вредне ко зна колико. Једна слика ми је посебна. Нека жена са иконицама, подигла их тако да се виде иза њих полицајци, посебно један полицајац који је направио посебан мрски поглед. Али све је то прошлост. Ђинђић је најавио преко радија да се скупимо од 15 часова. Дошао сам у подне и сео на клупу у парку, и гледао директно насупрот Скупштини. Обилазио ме је неки старији човек, мрштио се али није смео ништа да ми каже. А онда су полако стизали мотоциклисти и турирали и подизали моторе на задње точкове, па полако стизале колоне људи. Ето све сам то гледао полако како израста у огроман скуп и хаос. Након што је стигао камион са озвучењем и након што су пуштали неке глупе песме, дао сам свој ЦД да пусте на озвучење, и тада је почела прва ТЕХНО журка на улици у Србији. Музика је трајала док није на микрофон почео да говори глумац Љуба Тадић. Међутим, Љуба је прекинуо баш посебну песму која је својом вибрацијом довела грађане до такве тензије и храбрости, да су људи нагрнули преко озвучења, прекинули Љубу и директно се упутили на улаз у Скупштину. То је прва навала на Скупштину, уследиле су следеће, па први сузавци. Од сузавца су људи бежали назад, а ја сам морао да се повучем до зграде музичке школе у Кнеза Милоша. Врата школе су била закључана, али морао сам да из неколико пута развалим ногама и много нас је ушло унутра. Попео сам се на горњи спрат и кроз прозор сликао све што се могло. Скупштина и дим около, руља и хаос. Након тога, много нас је сишло до зграде РТС-а. Сузавци су летели до нас, али смо доносили кофе са водом из дворишта преко пута улице, те их гасили у тим кофама. Видео сам једног момка како га патрон са сузавцем директно погађа у главу, момак пада у несвест, други га подижу и односе. Након тога скупља се све већа гомила испред Скупштине, и тада се наставља највећа ТЕХНО журка у историји Србије на улици. Музика је иначе посебна, израђена од главних продуцената који су осмислити уличне журке у Берлину. Након тога огласио се Коштуница који је поручио да није време за славље уз музику и на такав начин, и тада сам схватио да Србија неће доживети ништа боље. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука