SerbCro Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 34 минута, Вилер Текс рече Надам се да не мислиш на Драшковића? Ne, mislim na deda Mraza. : D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 27, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2018 пре 2 часа, Milan Nikolic рече Након тога скупља се све већа гомила испред Скупштине, и тада се наставља највећа ТЕХНО журка у историји Србије на улици. Музика је иначе посебна, израђена од главних продуцената који су осмислити уличне журке у Берлину. Након тога огласио се Коштуница који је поручио да није време за славље уз музику и на такав начин, и тада сам схватио да Србија неће доживети ништа боље https://www.vreme.com/cms/view.php?id=508272 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 29, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2018 Mnogo kompromisa, "praznog hoda" i proče beše tada... Na pređašnje pisanije svoje da dodam još jedan "propust" (po meni). Msm. da bi mnogo bolje dalo rezultata nekih da su tada, kao zločinačke udruge ZABRANJENJA teroristička udruženja pod imenom SPS, SRS i JUL farisejski.bukvojed, Драшко and Avocado је реаговао/ла на ово 2 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
[email protected] Написано Децембар 30, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2018 и шта каеш мој Жељане овде све националисти а? све то ЧеГеварина деца Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука