Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Po danu. Glasno. Po mogucstvu makadam put + dobra izdrzljiva kola za takav teren..........brmmmmm александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Jedna tema sa muzikom koju slusate dok vozite. Moze svasta dnevna nocna voznja, sta vam drzi paznju ako vam se spava a morate da vozite, moze lagane brze stvari sta ko vec voli. 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 3, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 Gradska voznja, lagano... uzivancija...jos ako volite da pevate pa vas okolo narod posmatra cudno ako ste sami u kolima.... -Владимир-, Phoebe and 3006 је реаговао/ла на ово 2 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 АлександраВ and 3006 је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 3, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2016 1 hour ago, GeniusAtWork рече јес вала најбоља 3006 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 18 hours ago, GeniusAtWork рече Нога сама по гасу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 19 hours ago, Живана рече Jedna tema sa muzikom koju slusate dok vozite. Moze svasta dnevna nocna voznja, sta vam drzi paznju ako vam se spava a morate da vozite, moze lagane brze stvari sta ko vec voli. Лепа идеја, свиђа ми се. Шта си слушала када си ловила аутобус на Новом Београду, да знам да прескочим ? (шала, надам се не претерана) Аланис може увек, одличан избор за волан. Ја се по граду обрадујем овоме: Караконџула, Sanja Т. and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Лапис Лазули, Караконџула, Светислав Павловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Muzika i suvozaci me dekoncentrisu . Da bih se skoncentrisala na voznju , tisina mora da bude apsolutna . Niko ne sme da progovori , a posebno ne da mi komanduje ... Sve cu da ih izbacim napolje ! Svi moraju da cute , mogu samo povremeno da se prekste ... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Ovo je primjer housa sa malo orijentalnih prizvuka. Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 hour ago, 3006 рече Лепа идеја, свиђа ми се. Шта си слушала када си ловила аутобус на Новом Београду, да знам да прескочим ? (шала, надам се не претерана) I'm unstoppable, I'm a porche with no breaks ..... pa me ponela pesma nisam ja kriva ...hahah zezam se nisam nista slusala ,cak nisam ni vozila verovali ili ne ugasila mi se kola i zakljucao volan...i onda sam ga pokrenula pravo u bus Sofer bio u fazonu : neee nee decko, taj ti nikad nece ... poleteti 'naci izegavaj tisinu lose utice na koncentraciju 3006 је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 4, 2016 Гости Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Muzika za manevrisanje . Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Караконџула and 3006 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука