RYLAH Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 15 минута, Natasa. рече Ne razumem tu volju za životom u 150oj godini kad su ti svi pomrli i samo ideš po lekarima i smaraš potomke bolestima i malom penzijom. А ко ће да пипа леб у продавници ако сви помру?! Ко ће да зауставља ред пред касом у Максију?! Оће можда демагози сами од себе да долазе на власт?! Lady Godiva, Јанко and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Управо сада, Neša_ рече Ali čemu laž? Аман бре човече, кад ти неко у почетку стави до знања да ниси ти та особа са којом жели да настави даље, по мени то није лаж. Боље тако него да те завлачи или сажаљева. Lady Godiva and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Управо сада, Muramasa рече Vidi ovaj klip Па и он је причао да је против њега завера фармацеутске мафије. Сад кад видим како су тебе обрлатили, верујем му све. Juanito and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 3 минута, Neša_ рече Lažna obećanja i lažno predstavljanje jesu laž. Verujem da su i drugi imali slična iskustva, samo su možda manje verovali, jer su imali bolju procenu. Драгана Милошевић, -Владимир- and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Боље је да те одбију него да мучите један другог. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Немој да си такав, брате. Имаш хиљаду разлога да будеш захвалан. Ако те је одбила, наћи ће се друга кад зато дође време. Стишај се и не јури к'о мува без главе по сваку цену да будеш са неком. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Па и мени пролазе. 36-та ми је на прагу. И шта треба да радим? Да се фокусирам на то и разбијам главу мислећи? Јок, бе бате. Џуманџи and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 26 минута, Neša_ рече Lažna obećanja i lažno predstavljanje jesu laž. Смањи мало доживљај, није све тако црно како теби изгледа, није исто са неким куцкати поруке на фб или форуму и видети се лично, тако да..не постоје велика разочарења, постоје само велика очекивања. Снежана and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 1 сат, Natasa. рече E briga nas za te sektaše . Koji će mi moj 150 godina života ionako . Jeste, ali moralni aspekt nije isključen jer i zivotinje pate. Za neke to možemo da vidimo, dok za biljke čak i da znamo, ne možemo da ih stavimo u istu ravan sa životinjama. Bar ako ubijaju životinje, neka to bude injektvno, medjutim teško je to za budale jer evo Natali ne znam da li znaš koliko se jedan naš covjek koji ide u svinjokolj uživljava u ubijanje, posebno kad ga nalože ovi koji ga plate. O zlostavljanju na farmama da ne govorimo, to je uzas. Možemo i mi makar da se trudimo da manje podsticemo ubijanje, što ne znači da treba druge sektaski napadati i zgrožavati se ako trebamo sjesti na kožni nameštaj ili slično. Цитат http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 5 часа, Lady Godiva рече Озбиљним људима на озбиљим темама најчешће немам шта да додам, само да лупим лајк. Hm, skromna si, a moja sposobnost zapazanja i forumsko iskustvo govore mi da je stvar suprotna, i da itekako imas stsa da doprineses forumu i ozbiljnim temama. Zato sam ti i rekla jer si krenula bas entuzijasticno da rasipas energiju... Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 2 часа, Muramasa рече Ovo je krajnja gordost, nametati sebe nekome kao da ne postoji ništa bolje. Pa to - samo Nesa na ovome svetu moze da voli i da nudi pravu ljubav, svi ostali su samo lepi, bogati i dobri ljubavnici. Данче*, Natasa., Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 5 минута, Дијана. рече Hm, skromna si, a moja sposobnost zapazanja i forumsko iskustvo govore mi da je stvar suprotna, i da itekako imas stsa da doprineses forumu i ozbiljnim temama. Zato sam ti i rekla jer si krenula bas entuzijasticno da rasipas energiju... A mozda zena dosla da se druzi i opusti jer se dovoljno bavi ozbiljnim stvarima u stvarnom zivotu. Ili mozda ima toliko energije da se tesko moze rasuti time sto se opusteno razgovara. Neka pise gde joj prija Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 2 часа, Neša_ рече Lažna obećanja i lažno predstavljanje jesu laž. Verujem da su i drugi imali slična iskustva, samo su možda manje verovali, jer su imali bolju procenu. Немој бити малодушан.Приликом оваквих упознавања стартуј промишљено,а не срцем. Оно долази касније.Знам да је то много тешко, али једино исправно.Ако те једна одкачила, имаћеш сигурно и других прилика где ћеш и са више искуства ући у то. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 52 минута, Ronald рече evo Natali ne znam da li znaš koliko se jedan naš covjek koji ide u svinjokolj uživljava u ubijanje, posebno kad ga nalože ovi koji ga plate. Не знам баш за то да људи уживају или се уживљавају у убијање животиња. пре 55 минута, Ronald рече O zlostavljanju na farmama da ne govorimo, to je uzas. Možemo i mi makar da se trudimo da manje podsticemo ubijanje, То је апсолутно тачно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Не знам баш за то да људи уживају или се уживљавају у убијање животиња. То је апсолутно тачно. Pa ljudi su jedine zivotinje koje se izivljavaju nad ljudima i drugim zivotinjama. Ako za to ne znas onda si odrasla u raju, jer toga ima koliko hoces. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука