Џуманџи Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 5 минута, Muramasa рече To ti je kao kad slinavi levičar sikće na kapitalistu zato što mu je profit prvi prioritet. Тако некако. пре 3 минута, Ayla рече Izvini molim te, insistirala sam na izvinjenju u ime svih nas... Ништа; ионако не контам шта покушаваш да ми кажеш. Само велим да прозивке на основу укуса (по вољи), приоритета и сл. генерално не пролазе овде (што је добро) и ваља наставити са том праксом. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 7 минута, RYLAH рече RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 1 минут, Џуманџи рече Ништа; ионако не контам шта покушаваш да ми кажеш. Само велим да прозивке на основу укуса (по вољи), приоритета и сл. генерално не пролазе овде (што је добро) и ваља наставити са том праксом. Ni ja ne shvatam što se iznerviraste zorom. Čijeg ukusa? Čijih prioriteta? Ko je pojeo moju tortu? Jesi li za Snickers? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 50 минута, Goku рече Можда визона, па свакој по бундицу (чуо сам да жене и то воле), или шубарицу, ет лист. Неее, то није алвамужјачки стил. Могу и сама себи да купим те зезанције. пре 19 минута, Goku рече Апсолутно се не слажем. Имаш и те како. Видећемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 5 минута, Ayla рече Ni ja ne shvatam što se iznerviraste zorom. Čijeg ukusa? Čijih prioriteta? Ko je pojeo moju tortu? Jesi li za Snickers? Joj ja bih i tortu i Snikers, ali moram da smršam, kao prasence sam posle praznika . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 1 минут, Natasa. рече Joj ja bih i tortu i Snikers, ali moram da smršam, kao prasence sam posle praznika . Neka, čuvaj to. Mene ako uhvati drugi virusni talas, nemam od čega izgubiti ni gram više -.- ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 5 минута, Ayla рече Ni ja ne shvatam što se iznerviraste zorom. Тачка упућује на закључак, зато стајем овде. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Управо сада, Muramasa рече Možda nekad bio, ali ja ne bih nosio krzno, iako težim tom idealu. Volim životinje, ne podržavam nošenje krzna, mada priznajem da neki put na ženi može lepo da stoji. Ма спрдам се. Природно крзно не бих обукла у животу (за буквалисте: осим у Man vs wild ситуацијама). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Ovo je praktičnije. Lagertha, Queen of Kattegat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 2 минута, Neša_ рече Pišem na osnovu ličnog saznanja kroz direktnu komunikaciju. Piši malo i na drugim temama, ne moraš samo ovde i na sličnim o musko-zenskim odnosima. http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 2 минута, Muramasa рече Ljubav je kao pokrenut motor - dok ima ulja i goriva i dok je ispravan, radiće. Tako će i čovek da voli dok je živ i dok je psihički zdrav i dok ima šta da voli kod te osobe. Zaljubljenost je kao ono verglanje startera ili kurble. Može da upali, a ne mora. U svakom slučaju, neki uslovi moraju da budu ispunjeni da bi uopšte mogao da pokušaš da ga zaverglaš. Држи се природних наука, немој неко да те превари да узмеш да пишеш нешто љубавно са таквим поређењима -Владимир-, Џуманџи, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Држи се природних наука, немој неко да те превари да узмеш да пишеш нешто љубавно са таквим поређењима Tačnije tehničkih nauka RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 1 минут, Muramasa рече Za proleće i jesen, sasvim. Пролећна колекција. пре 1 минут, RYLAH рече Држи се природних наука, немој неко да те превари да узмеш да пишеш нешто љубавно са таквим поређењима Пише о ономе о чему зна. Замисли када би он писао: „Љубав је као цвет..." RYLAH, Paradoksologija and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 пре 8 минута, Neša_ рече To je neko formulisao za određene namene, a ljudi lako prihvate ono što im omogućava pravdanje ponašanja. "Ти неки" су нпр и врхунски теолози, овај свет, заљубљеност и љубав постоје много пре интернета. Џуманџи and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јануар 10, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2017 Управо сада, Neša_ рече A da li treba tolerisati perverzije, nastranosti, vulgarnost i lično vređanje? пре 8 минута, Neša_ рече ljudi lako prihvate ono što im omogućava pravdanje ponašanja. Ти, Боже, знаш најбоље. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука