Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 2 минута, Paradoksologija рече

A mozda zena dosla da se druzi i opusti jer se dovoljno bavi ozbiljnim stvarima u stvarnom zivotu. Ili mozda ima toliko energije da se tesko moze rasuti time sto se opusteno razgovara. Neka pise gde joj prija ;)

Mislim da sam joj dala kompliment. Mislim da je nisam uvrijedila niti joj odredjivala i naredjivala gdje kako treba da pise i sta treba da radi.

Jako je neumjesna ova upadica, tj. ona je samo jedna u nizu. Da li je u pitanju seks, biblija, pristup socijalnoj zastiti i mladima, bitno je da ti imas neki kontra-argument. Mislim, jasno je da svaka teza ima antitezu... ali u filozofiji. Tvoja percepcija i moja percepcija o bilo cemu ne mora da se uklapa i poklapa. Ako pricamo o necemu iole objektivnom, makar o drustvenoj stvarnosti onda i mozes biti u pravu kad mi ubacujes kontra-argument, ali ako pricamo o necemu sto su subjektivni utisci o nekoj licnosti, to je samo kontra radi kontre.

Ili je to isto nacin da urednik ospolji svoju moc, na bivsem uredniku. 

Hvala drugovi i kolege. Nakraj sam srca ovih dana, povuci cu se dok ne prodje. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Paradoksologija рече

Pa to - samo Nesa na ovome svetu moze da voli i da nudi pravu ljubav, svi ostali su samo lepi, bogati i dobri ljubavnici.

Молим вас у пп контакт телефон од тих свих осталих. 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дијана. рече

Mislim da sam joj dala kompliment. Mislim da je nisam uvrijedila niti joj odredjivala i naredjivala gdje kako treba da pise i sta treba da radi.

Наравно да ниси... :bighug:

Није Парадоксологија мислила ништа лоше, осим овог:

пре 18 минута, Paradoksologija рече

A mozda zena dosla

Изашле су ми три боре кад сам прочитала. :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Послала. :suncanje: 

Мсм, свој бр. :1319_womens:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Lady Godiva рече

Takav je ceo svet. Ovde smo svi lepi, bogati i mnogo smo dobri ljubavnici :smeh1:. I ti si sigurno došla ovde da na'vataš nekog takvog, ipak si žensko :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Takav je ceo svet. Ovde smo svi lepi, bogati i mnogo smo dobri ljubavnici :smeh1:

Не претеруј, ипак мора да постоји нека градација, сад пусти лепо жену ( :D ) да ме изабере. :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ronald рече

Pa ljudi su jedine zivotinje koje se izivljavaju nad ljudima i drugim zivotinjama. Ako za to ne znas onda si odrasla u raju, jer toga ima koliko hoces.

Онда јесам. Мој дека је једне год плакао кад је морао да закоље свиње јер их је током целе године третирао више као љубимце него као сланину која трчи.

Знам да људи могу бити звери, али, Богу хвала, не из личог искуства.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Ja nisam došao ovde da tražim devojku. Došao sam po revniteljski gnev, a pogotovo je zabavno kad je ženski, jer je vrlo redak.

Za ženski je dovoljno samo da citiraš SP.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Natasa. рече

I ti si sigurno došla ovde da na'vataš nekog takvog, ipak si žensko :smeh1:.

Наравно, зна се шта је стално женском роду на памети. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Natasa. рече

lepi, bogati i mnogo dobri ljubavnici

пре 44 минута, Paradoksologija рече

lepi, bogati i dobri ljubavnici

Престаните више да ме спомињете и оговарате из леђа! 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Lady Godiva рече

Наравно, зна се шта је стално женском роду на памети. :smeh1:

Samo bi Tvrdko dodao i pare.:smeh1:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Дијана. рече

Jako je neumjesna ova upadica, tj. ona je samo jedna u nizu. Da li je u pitanju seks, biblija, pristup socijalnoj zastiti i mladima, bitno je da ti imas neki kontra-argument. Mislim, jasno je da svaka teza ima antitezu... ali u filozofiji. Tvoja percepcija i moja percepcija o bilo cemu ne mora da se uklapa i poklapa. Ako pricamo o necemu iole objektivnom, makar o drustvenoj stvarnosti onda i mozes biti u pravu kad mi ubacujes kontra-argument, ali ako pricamo o necemu sto su subjektivni utisci o nekoj licnosti, to je samo kontra radi kontre.

Ili je to isto nacin da urednik ospolji svoju moc, na bivsem uredniku. 

Hvala drugovi i kolege. Nakraj sam srca ovih dana, povuci cu se dok ne prodje. 

Циљ је жива дебата са правим људима, а обе сте праве, и можда ова моја порука изгледа мало заштитнички, али Ди, не буди толико осетљива, понекад си мало превише осетљива на интернету, говориш лепо, али је и теби дозвољено да пишеш оно што ти прија и игноришеш оно што ти се не свиђа. Постоји прећутан број оних који деле мишљење. Поздрав за обе.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Lady Godiva рече

Знам да људи могу бити звери, али, Богу хвала, не из личог искуства.

То је похвално да немаш личног искуства. Такође је тачно да људи могу бити звери, али шта ћемо са тим да огроман број људи једе плодове тих људи које кољу животиње.Ја спадам у ту категорију, без обзира што не могу да закољем животињу и нећу моћи то никад да урадим. У коју категорију спадаш ти?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ненад Р. рече

То је похвално да немаш личног искуства. Такође је тачно да људи могу бити звери, али шта ћемо са тим да огроман број људи једе плодове тих људи које кољу животиње.Ја спадам у ту категорију, без обзира што не могу да закољем животињу и нећу моћи то никад да урадим. У коју категорију спадаш ти?

У исту ту. Све сам већ писала, па да не понављам.

Уф, каже човек да не носи крзно и изазове лавину...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

A ti nisi kompetentna da izvlačiš zaključke o meni. 

Ако ћемо тако, нико није компетентан, јер ми доносимо закључке само и искључиво на основу тога што ти пишеш, и колико видим сви имају исто мишљење о теби, или си тролчина или си у великом личном проблему, такође, ни ти ниси компетентан, јер си отприлике у животу упознао 2,5 жене, а генерализујеш и вређаш својим писањем овде све до једне.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...