Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 5 минута, Neša_ рече

A na šta da potroši tu energiju? Al' ti imaš bujnu maštu.

Najpre na plazmu posle na ,kuvanje,pranje,čišćenje i ostalo bogougodne kućne aktivnosti.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Ова тема свакако је оправдала своју улогу, јасно је показала шта је троловање, поготово на овим задњим странама. Врти вас око малог прста.

Брате Нешо, свака теби част, али свака и мени. Или престани са кукњавом, или скидај тај потпис који си извукао из контекста од мене. То сам ти већ рекао, и даље се оглушујеш на то. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, БанеЛ рече

Ова тема свакако је оправдала своју улогу, јасно је показала шта је троловање, поготово на овим задњим странама. Врти вас око малог прста.

Брате Нешо, свака теби част, али свака и мени. Или престани са кукњавом, или скидај тај потпис који си извукао из контекста од мене. То сам ти већ рекао, и даље се оглушујеш на то. 

To i ja kažem, svaka mu čast. Provaljen trol, i dalje loži forumsku raju :dobro:.

Подели на овим сајтовима

Види се и даље. 

Значи, да се обрише потпис може, али кукњава да се прекине, не може. Е, па лепо. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Neša_ Нећеш ме тако лако наљутити, мада ако наставиш овако... :ljut:

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

@Neša_  Не види се. Хвала!

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 45 минута, Neša_ рече

Nemaju one vremena za procenu karaktera.

To ti je sve ispricala u trku, bezeci od tebe, prema nekom masnom bajkeru-juveliru ?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Lejdi Godiva,

greskom sam ti obrisala poruku, jer se prikazala dvaput.

Slobodno je napisi ponovo.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Драгана Милошевић рече

Lejdi Godiva,

greskom sam ti obrisala poruku, jer se prikazala dvaput.

Slobodno je napisi ponovo.

Опуштено, ништа битно. :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Дијана. рече

Mislim da sam joj dala kompliment. Mislim da je nisam uvrijedila niti joj odredjivala i naredjivala gdje kako treba da pise i sta treba da radi.

Jako je neumjesna ova upadica, tj. ona je samo jedna u nizu. Da li je u pitanju seks, biblija, pristup socijalnoj zastiti i mladima, bitno je da ti imas neki kontra-argument. Mislim, jasno je da svaka teza ima antitezu... ali u filozofiji. Tvoja percepcija i moja percepcija o bilo cemu ne mora da se uklapa i poklapa. Ako pricamo o necemu iole objektivnom, makar o drustvenoj stvarnosti onda i mozes biti u pravu kad mi ubacujes kontra-argument, ali ako pricamo o necemu sto su subjektivni utisci o nekoj licnosti, to je samo kontra radi kontre.

Ili je to isto nacin da urednik ospolji svoju moc, na bivsem uredniku. 

Hvala drugovi i kolege. Nakraj sam srca ovih dana, povuci cu se dok ne prodje. 

Ako si ono što sam napisala protumačila kao zlonamerno ispoljavanje nekakve moći, ja zaista ne znam šta da ti kažem jer ne razumem kako je to moguće tako shvatiti.

S tobom se nisam složila jedno 5-6 puta u toku čitavog forumskog života i nikada nije bilo teških reči ni sa jedne strane niti je tu bilo ma čega ličnog, bar sa moje strane. Daleko više puta sam imala neslaganja sa Juanitom, Natasom, Ronaldom i Džumandži, recimo. A nije nikakvo 'ispoljavanje moći' izraziti nepotpuno slaganje sa nekim na jednom forumu.

Sasvim sam se složila sa time da je Lady Godiva sjajan dodatak forumu - tako nešto sam rekla čim sam je zapazila. Jedino ne mislim da zbog toga treba da se oseti obaveznom da piše na 'ozbiljnijim' temama umesto da 'rasipa energiju'.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lady Godiva рече

Наравно да ниси... :bighug:

Није Парадоксологија мислила ништа лоше, осим овог:

Изашле су ми три боре кад сам прочитала. :D

Ne znam koliko godina imaš, ali ja od punoletstva sebe zovem ženom. Nema mi ništa uvredljivo u izrazu za odraslu osobu ženskog pola. 'Devojka' mi uvek zvučalo malo neozbiljno. Žena - kako to gordo zvuči :D 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Neša_ рече

A ti sigurno nisi kompetentna da izvlačiš zaključke o meni. :0201wink:

Nikakav zaključak nisam izvukla. Ništa o tebi ne mogu stvarno da znam. Parafrazirala sam delove tvojih poruka.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Paradoksologija рече

Ne znam koliko godina imaš, ali ja od punoletstva sebe zovem ženom. Nema mi ništa uvredljivo u izrazu za odraslu osobu ženskog pola. 'Devojka' mi uvek zvučalo malo neozbiljno. Žena - kako to gordo zvuči :D 

Е, то је то. Девојка је неозбиљно, незрело и неодговорно. Жена већ има неку тежину. Дође ми да се исправим и уозбиљим. :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...