Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 5 минута, Natasa. рече

Bila bi fora da je @Neša_ lepotan pun para :smeh1:.

Draga , Nataša, ne shvata Neša da ljeota i novac ne znače ništa. Sve se to može imati i izgubiti, ali ono što je kod čovjeka najbitnije, i što ga krasi, kupit se ne može. 

Подели на овим сајтовима

Оооо, па какве су то новине код Неше??? Еволуирао је у својој огорчености, прво су (јеванђеље по Твртку 1.1) жене интересовале само паре, онда је проширио на (твртко 2.1) жене занимају само богати и лепи; да би дошли до (твтко 3.1) жене интересује само секс...наравно све се крију иза лажних прича о љубави...ц,ц, биће да нам је Неша налетео на неку коју не занимају ни новац ни лепота, па сад нашао ново оправдање 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Neša_ рече

Evo, izvinjavam se svim forumašicama kojima je ljubav zaista najvažnija.

Опа, зрео за бан! Попљује све, а извињава се овако? Шта велите?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Жене не воле мушкарце који се извињавају :)
То је знак слабости. ТЕ вели да је у женској природи да бирају јаке алфа мужијаке :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Goku рече

Жене не воле мушкарце који се извињавају :)
То је знак слабости. ТЕ вели да је у женској природи да бирају јаке алфа мужијаке :)

Извињење не мора да буде кукање уз сузе.

Ето може да улови по бизона за сваку женску особу коју је увредио.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Neša_ рече

Neće biti. To, da žene interesuju samo pare, stavili su na moj račun ili Ronald ili Juan, a onda su se ostali primili. Ono što sam ja napisao, nije se menjalo, a to je da žene favorizuju bogate i fizički privlačne muškarce, ne obazirući se mnogo na njihove ostale osobine, a osnova za "vezu" nije ljubav nego seks i to možete videti i u pisanju mnogih forumašica koje priznaju da ljubav dođe tek kasnije (a možda ni tad) i da predstavlja nekakvu veliku žrtvu. Novac pruža široke mogućnosti muškarcu koji ga ima, naročito u pogledu tzv. muvanja. U očima žena takvi muškarci imaju veliku vrednost, pa nije slučajno da često menjaju seksualne partnerke i kao takvi još više okupiraju pažnju žena, kao simpatični "osvajači" ženskih srca.

Каква генерализација, Мурамаса бр.2. 

Прво, форумашице ти нису репрезентативан узорак. 

Друго, љубав није исто што и заљубљеност.

Треће, на основу овог писања, немаш ти појма.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Каква генерализација, Мурамаса бр.2. 

Прво, форумашице ти нису репрезентативан узорак. 

Друго, љубав није исто што и заљубљеност.

Треће, на основу овог писања, немаш ти појма.

Четврто, лик је трол обичан.

Толеришемо га на оваквим и на другим опуштеним темама, све док не оде на неке озбиљне теме и крене да смара, или док се неко/нека не пожали да је смара. За сада поштује неписани споразум, па не примењујемо никакве мере против њега.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Lady Godiva рече

Ето може да улови по бизона за сваку женску особу коју је увредио.

Мислим да на свијету не постоји толика популација бизона :) 
Можда визона, па свакој по бундицу (чуо сам да жене и то воле), или шубарицу, ет лист. :)

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...