Broken Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 пре 13 минута, Џуманџи рече Само да изрекламирам сопствену тему: Dammit woman, imaš li ti imalo obraza ?! RYLAH, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 пре 9 минута, Muramasa рече Mnogo mi je lepše kad vernici mašu neugasivim ognjem Ovo nemoj da shvatiš kao pokušaj da ti se uvlačim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 пре 12 минута, Muramasa рече Mnogo mi je lepše kad vernici mašu neugasivim ognjem nego kad ovako patetišu. Хинт: Прави верници немају потребе за тим баналностима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 (измењено) пре 18 минута, Muramasa рече Ne osećam se ja kao žrtva, nego mi se prikaki od tih prepodobnih pokušaja da me navučete u prepodobne. To je ovde prava patetika. Mnogo mi je lepše kad vernici mašu neugasivim ognjem nego kad ovako patetišu. A to za ban stoji da me čudi kako ga je Mladen dobio pre mene. Join us Muramasa, we have cookies ! Što te čudi za Mladena, ti mnogo kulturnije i inteligentnije troluješ. On je ... Измењено Децембар 5, 2016 од RYLAH Нема потребе за овим. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 Muramasa, razumem što se nerviraš kad te se ovde svojata, ali razumi i ti da su poneki aspekti tvog bivstvovanja na ovom forumu nekima od nas bliski, pa makar mi bili i vernici - dok su nam oni aspekti koji tebe najviše inspirišu za trolovanje poprilično daleki. Lično pitanje, nemoj se osećati obaveznim da odgovoriš: jesu li tvoji roditelji bili u fazonu neugasivog ognja itd.? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 пре 25 минута, Muramasa рече Nisu. Moji roditelji su "valja se" vernici. Većina roditelja je u tom fazonu i jasno je zašto je to odbojno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Децембар 5, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2016 пре 2 часа, Natasa. рече Join us Muramasa, we have cookies ! Što te čudi za Mladena, ti mnogo kulturnije i inteligentnije troluješ. On je ... Šta si ovo lanula pa Rile reagovao, hahahaha Natali mogu misliti kad ti izvuces tvoj bogat repertoar hahaha http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 23 минута, Muramasa рече Arsenija. Ne spuštaj se na taj nivo . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 21, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2016 пре 1 минут, Natasa. рече Ne spuštaj se na taj nivo . Не, он је само патетичан на Арсу. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 28 минута, Neša_ рече Bolna istina je da je ljubav ženi nebitna, a služi joj više kao pokriće za seks, kad poželi da se pravda. Odakle ti ova tvrdnja? Žena si? I u tom slučaju, govori samo u svoje ime. Ovim vrijeđaš. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 31 минута, Neša_ рече Bolna istina je da je ljubav ženi nebitna, a služi joj više kao pokriće za seks, kad poželi da se pravda. Pre će biti da je obrnuto, jer odnos žene prema nekom muškarcu zavisi od seksa, a ne od njegove ljubavi. Zašto ljudi misle da se ceo ženin život vrti oko penisa? Npr. ako je nervozna, kaže se da je nedoj****a, kao da ne postoji nijedan razlog za nervozu osim nedostatka sexa. Niko ne pomišlja da li ima neki problem, da li je maltretiraju na poslu, da li ima posla, da li je zdrava, da li joj je neko bolestan, da li je frustrirana jer ne može da reši neki životni problem...milion razloga za nervozu i frustraciju, ali ne, NERVOZNA ŽENA NA VIDIKU-OVOJ FALI K***C!!! UŽAS! Аурор, Sanja Т. and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 Hahaha Nato i za to imaju objasnjenje -sve te zivotne probleme bi lakse resila da nije nedo... Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 5 минута, Neša_ рече A zar je u redu reći " Adam je 'kaznjen' tjelesnom zavisnoscu, a zena dusevnom (jednog od drugog) " ? Ili: "muškarci su vizuelni tipovi" ? Pa neka Adam reaguje, ako se osjetio prozvanim. Ali ne, tebe je ovlastio da ti u njegovo ime popljuješ sve žene. Šta se dešava sa tobom? Ili si u žestokom problemu, ili si zaista trol. Prestani! Edit - Eva je kriva! ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 5 минута, Јелена011 рече Hahaha Nato i za to imaju objasnjenje -sve te zivotne probleme bi lakse resila da nije nedo... E samo ako ne bi . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 9, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2017 пре 8 минута, Јелена011 рече Hahaha Nato i za to imaju objasnjenje -sve te zivotne probleme bi lakse resila da nije nedo... пре 2 минута, Natasa. рече E samo ako ne bi . Odgovorila bih vam ja na taj komentar, ali ću ostati dosledna svojim stavovima i zadržaću dostojanstvo, a prvi put sam osjetila potrebu da zaista kažem šta mislim o tom zaključku, uskoumnih i uskogrudih prikaza. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука