Jump to content

Najlepse zene i devojke na forumu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Пре сат времена, Nikola Stojanovic рече

@Flojd Sudbina je taka, rodjo moj. Finta je u kavi, da se skuva sa ljubavlju za najubavu zensku. :D :D

IMG_20200321_090814.jpg

IMG_20200321_090828.jpg

Ma da skuva i ona tebe kavu, ne valja kad je jednostrano. :0120_angryy:Ce te boli mlogo posle pa kud cu sas sebe, mi padnes u depresiju, pa mora i tebe da saljem na Hilandar, ko brata Antonija, da lecis slomljeno srce. :0212_rolleyes: Mada mora ti kazem da stvarno pomaze...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Дуња рече

To si sad rek'o i nikad više.  :fik:

Rakijo ljuta, ku de ces na stenu kad si pesak.:starece:

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 53 минута, Flojd рече

Rakijo ljuta, ku de ces na stenu kad si pesak.:starece:

a) Sad polako, zglobo pažljivo, vrati te pesnice ka sebi jer se sa jačim nije kačiti. Ipak sam JA ta koja zna opasne reči. Čuj, npr: 

- crni pojas

- čaklje

- kijanje

...a onda se zaledi.

Ima toga...

b) Otkad je to dunja ljuta? Uvaljuju ti neku hemiju, garant. Plaćaš danak neiskustvu.

• Радостан 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дуња рече

a) Sad polako, zglobo pažljivo, vrati te pesnice ka sebi jer se sa jačim nije kačiti. Ipak sam JA ta koja zna opasne reči. Čuj, npr: 

- crni pojas

- čaklje

- kijanje

...a onda se zaledi.

Ima toga...

b) Otkad je to dunja ljuta? Uvaljuju ti neku hemiju, garant. Plaćaš danak neiskustvu.

Pa posle kazes ne je Dunja ljuta, de nije ima je 50 gradi, izgori te dok trepnes, gora od korone, korona te izeda 14 dana da Dunja odjedama.

a) Cus ti nju zna hiljadu reci pa ja sam kucni prijatelj sa Ilijom Gromovnikom, a mu kazem dve reci cas te sprzi munjom.

b) Sa Dunjom nikad nesi nacisto il je dzbra il je preskupa za obican dzep, pa ti vidi.

Dobro dobro uvucicu pesnice a cu izvucem mac, en guarde lutenuso.  :i6d1r8:

Подели на овим сајтовима

On 20.3.2020. at 19:22, Dimitrije рече

braćo, gde su te žene,ne vidim ništa, samo neke avatare, ne znam šta ocenjujete 

Ocenjuješ svoju viziju neke članice. :D

Ove njihove fotografije i avatare nemoj da gledaš jer se tu sve "doteraju" i ne liče na sebe. To nije merodavno. :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Flojd рече

Sa Dunjom nikad nesi nacisto il je dzbra il je preskupa za obican dzep

Ništa od toga za pravog ljubitelja.

Da se podsetimo:

20200322_074318.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Broken рече

Ove njihove fotografije i avatare nemoj da gledaš jer se tu sve "doteraju" i ne liče na sebe. To nije merodavno. :D

Zato smo mi muškarci lepši uživo, čak i oni koji nismo lepi kao ti (na primer ja). Ne slikamo se našminkani, ni napućeni, ne zauzimamo poze, ne vršimo korekcije na slici, prirodni smo i dobronamerni... bar većina. :osmeh: :ok:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Bojan* рече

Zato smo mi muškarci lepši uživo, čak i oni koji nismo lepi kao ti, na primer ja. Ne slikamo se našminkani, ni napućeni, ne zauzimamo poze, ne vršimo korekcije na slici, prirodni smo i dobronamerni... bar većina. :osmeh:

Slažem se.

Kako ti podnosiš maske ? Mene nerviraju jer pokrivam najlepši deo svoga lica, bradu i senzualne usne.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bojan* рече

Zato smo mi muškarci lepši uživo, čak i oni koji nismo lepi kao ti, na primer ja. 

LOL

Tebe krasi izrazita skromnost, zato čak i Brokena po lepoti ostavljaš u oblaku prašine. Malo se Broki zajapuri na mahove od ljubomore, ali ga brzo prođe. 

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дуња рече

Da se podsetimo:

Da li si nekad razmišljala da razbiješ stereotip i siđeš sa ormara nekad ? MIslim, objektivno, sigurno je dosadno sedeti tamo gore i to u gostinjskoj sobi gde baš i nema neke dinamike ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...