Jump to content

Najlepse zene i devojke na forumu

Оцени ову тему

Препоручена порука

35 minutes ago, Anika рече

Ми смо се расписале, а мислим да би овде ипак мушкарци требало да се изјашњавају...

Док се не огласе блудници (пошто се так'и разумеју у жемске) не признајем ништа. :945729:

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јелена011 рече

Fatamorganaaaa :D

Sama sam se namestila, znam. PoJenta je bila da ne uzimam nista drugo u obzir, neeee da nema niceg drugog :D Ako ce ti biti lakse, sto se ostalih karakteristika, sve sa foruma ste sjajne, ALI stikle vam ne oprastam :D:)))

Jedino nista ne smem da kazem za Danijelu, ona je opasna, njoj moram oprostiti i stikle ako zelim ziveti :D:)))

Videla na fejsetu, a nisi poslala zahtev? Juuuu pa i ti si opasnaaa :D Kad sam imala ljudsko oblicje :D

Ma kad bi se ja za to sekirala ehaa...nego kakve stikle meni?Ja i stikle smo zakleti neprijatelji! :bu:

Sto se fejsa tice,nije da nisam opasna odma da se razumemo1324_womens ,al to sam slucajno negde jednom naletela pojma neznam ni kako ,neciji komentar iskocio, tamo vamo , slike,kad op Jela iz mladjih dana ,zeMska avion :) i to pretrcim ko pravi deKtektiv al posle nisam znala gde da te nadjem da te dodam :(

A za kung fu Dacu isto sve samo najlepse:))),s buretom piva ili bez ,ne bih se ja salila :D:smeh2:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Рапсоди рече

ja.jpg.9314ab4a8fd28e6da7fdadc951a36afa.   Леди Ди /  продуховљена лепота / претходна фотка на профилној  много, много лепа....сагласје  духа, душе и осталог ..

И наравно све горе наведене форумашице ...

Али ајде да издвојим  Лепу Хелену / Лаписицу / драгу, као  и врло занимљива и необична лепота Александре В. 

Lejdi Di je prava lejdi :sunce:kao i nasa poezija plavetna Rapsodija :sunce:harp0509_music

A Aleks nisam sigurna da se secam slika ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Makedonsko devojče je najlepše:sunce:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Vidi stvarno, nema nijednog muskog da se izjasni :D

CCCCC....

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, Danijela рече

nema nijednog muskog da se izjasni

tesko im da se odluce....:D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Aham :D

giphy.gif

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Све су лепе, али ако већ морам да бирам JESSU

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

28 minutes ago, Ненад. рече

Све су лепе, али ако већ морам да бирам JESSU

Bas me zanima kako Jessy kako izgleda.

Jessy posjeduje duhovnu ljepotu a onaj ko je duhovno lijep mora da bude i fizicki.

Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Danijela рече

Vidi stvarno, nema nijednog muskog da se izjasni :D

CCCCC....

koga nema, nece ljudi da guraju nos dje mu niej mjesto, najljepsi muskarac na forumu je kordun, to je poznata stvar, isto ko sto je poznato da je vecina naroda glupa sto se estetike tice pa to ne prepoznaje ispravno i nema tu vise nista da se dodaje ni oduzima

Подели на овим сајтовима

26 minutes ago, kordun рече

koga nema, nece ljudi da guraju nos dje mu niej mjesto, najljepsi muskarac na forumu je kordun, to je poznata stvar, isto ko sto je poznato da je vecina naroda glupa sto se estetike tice pa to ne prepoznaje ispravno i nema tu vise nista da se dodaje ni oduzima

E pa da si na temi najlepsi muskarci sa foruma mogao bi biti ovako si ispao najlepsa zena sa foruma :D  al dobro bolje ista nego nista,ja te podrzavam,dajem svoj glas za najlepsu forumasicu kordunu :)))

Malo jos samo poradi na izrazavanju znas i to je to :D

Подели на овим сајтовима

5 minutes ago, *Jелена* рече

E pa da si na temi najlepsi muskarci sa foruma mogao bi biti ovako si ispao najlepsa zena sa foruma :D  al dobro bolje ista nego nista,ja te podrzavam,dajem svoj glas za najlepsu forumasicu kordunu :)))

Malo jos samo poradi na izrazavanju znas i to je to :D

zensko, musko, isto je to, cavke ionako vode porijeklo od muskog rebra, meni kad neko pomene zene prva asocijacija mi je mutirano musko rebro, sad zavisi u kom smjeru je osla mutacija, iz biologije znamo imamo negativne i pozitivne efekte

Подели на овим сајтовима

Samo bih pomenuo i nepravedno zapostavljenu Biljanu (sjećam se one jedne hq slike na temi slike forumaša). Naravno, tu je i jedna od meni omiljenih forumašica (a uz to i generacija) Sanja T. I da ne zaboravim i našu buduću nevjestu Marinu Savković. Ostale su, koliko vidim, uglavnom spomenute. Izvinjavam se ako sam još nekoga (tj neku) zaboravio.

Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...