Jump to content

Banovanje na forumu

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 часа, Jokic Z. рече

Neznam koliko sam trajnih banova dobio na roze forumu ali me briga samo napravim novi profil i ide gaaaas hehe

Jednom su me banovali sto sam bilbijao i sto sam se hvalio sto me jure udate koleginice ciji su muzevi trbuhe ko bojlere pustili a ja karakter i nediram udate i moja zena lepsa od nji

Ја сам се тамо учланио и одмах видео тему где девојка пита о ситуацији да ли да абортира. И ја лагано дам савет да постоји увек решење и да се роди дете. А мене одмах бановали заувек.

Онда сам се замислио о црницу у ком многи буквално живе и препустио све у Божије руке.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 15.11.2021. at 0:26, Ćiriličar рече

Џастине, зар заиста верујеш у то? Па немогуће је сакрити ИП, то су приче за малу децу. Ти програмчићи могу да земтну траг ИП-фајндерима и никоме другом.

У шта, да је саобраћај кроз ВПН енкриптован и самим тим сакривен и за самог интернет провајдера? Да наравно. Е сад дали они који праве ВПН софтвер имају увид гдје сурфујеш....не знам...можда као и са свим апликацијама које тврде да раде енкрипцију. Може бит, може не бит. 

On 15.11.2021. at 0:28, Ćiriličar рече

@Justin Waters Узгред, скоро сваки провајдер ти нуди опцију динамичке ИП, то јест да се она стално мења, али то је само привид за површне ИП трагаче. Провајдер увак зна ко, шта, како и одакле.

Па динамички ИП није ништа са аспекта приватности...то је само широка лепеза ИП-а која ти омогућава сталну конекцију када је много људи накачено на мрежу, што је случај са модерним интернетом.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...
  • Креирај ново...