grigorije22 Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 Kada na nekom forumu dobijete ban, kako da taj forum ponovo bude vidljiv? Mislim da li može da se gleda sa istog računara na kome je bio kreiran nalog? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 ... црни Григорије па где те то бре бановали..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2021 Na roze forumu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2021 Kao treba da se obrišu Cookies vezan za uređaj koji koristim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 пре 30 минута, grigorije22 рече Kada na nekom forumu dobijete ban, kako da taj forum ponovo bude vidljiv? Mislim da li može da se gleda sa istog računara na kome je bio kreiran nalog? Ако су ти бановали ИП адресу, онда пробај са ВПНом. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2021 Управо сада, Justin Waters рече Ако су ти бановали ИП, адресу, онда пробај са ВПНом. Da, najverovatnije da su banovali IP jer forum nije vidljiv. A kako da probam to što mi predlažeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 пре 10 минута, grigorije22 рече Da, najverovatnije da su banovali IP jer forum nije vidljiv. A kako da probam to što mi predlažeš? Skineš program, zove se nord VPN ili hide.me. Ima lh više ali ova dva znam, a ja koristim nordVPN. Instaliraš ga, napraviš nalog, uloguješ i biraš zemlju kroz koju će te spojiti i naravno sakriti IP adresu da ni internet provajder ne zna koja ti je. Vrlo se jednostavno koristi. Ima verzija i na telefonu. E sad verzije koje se plaćaju imaju ne znam 30 raznih zemalja, besplatne samo jednu.. Vidi kako ti paše. 2 godine pretplate na Nordu je oko 50 evra što nije puno. grigorije22 је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Август 29, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Август 29, 2021 пре 4 минута, Justin Waters рече Skineš program, zove se nord VPN ili hide.me. Ima lh više ali ova dva znam, a ja koristim nordVPN. Instaliraš ga, napraviš nalog, uloguješ i biraš zemlju kroz koju će te spojiti i naravno sakriti IP adresu da ni internet provajder ne zna koja ti je. Vrlo se jednostavno koristi. Ima verzija i na telefonu. E sad verzije koje se plaćaju imaju ne znam 30 raznih zemalja, besplatne samo jednu.. Vidi kako ti paše. 2 godine pretplate na Nordu je oko 50 evra što nije puno. Onda ta opcija najverovatnije može da se koristi i kada je fejsbuk u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 29, 2021 Пријави Подели Написано Август 29, 2021 пре 13 минута, grigorije22 рече Onda ta opcija najverovatnije može da se koristi i kada je fejsbuk u pitanju. Врло могуће, то не знам. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Новембар 14, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2021 On 29.8.2021. at 18:17, Justin Waters рече Skineš program, zove se nord VPN ili hide.me. Ima lh više ali ova dva znam, a ja koristim nordVPN. Instaliraš ga, napraviš nalog, uloguješ i biraš zemlju kroz koju će te spojiti i naravno sakriti IP adresu da ni internet provajder ne zna koja ti je. Vrlo se jednostavno koristi. Ima verzija i na telefonu. E sad verzije koje se plaćaju imaju ne znam 30 raznih zemalja, besplatne samo jednu.. Vidi kako ti paše. 2 godine pretplate na Nordu je oko 50 evra što nije puno. Ako deliš licencu sa još nekoliko ljudi, da li oni imaju uvid u tvoje aktivnosti? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 14, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2021 Imate tor browser. Duck duck go.... I cia za vratom. ronin је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 14, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2021 On 29.8.2021. at 18:17, Justin Waters рече i naravno sakriti IP adresu da ni internet provajder ne zna koja ti je. Џастине, зар заиста верујеш у то? Па немогуће је сакрити ИП, то су приче за малу децу. Ти програмчићи могу да земтну траг ИП-фајндерима и никоме другом. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Новембар 14, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2021 @Justin Waters Узгред, скоро сваки провајдер ти нуди опцију динамичке ИП, то јест да се она стално мења, али то је само привид за површне ИП трагаче. Провајдер увак зна ко, шта, како и одакле. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Новембар 15, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2021 пре 16 часа, Tumaralo. рече Ako deliš licencu sa još nekoliko ljudi, da li oni imaju uvid u tvoje aktivnosti? Не би знао рећи с техничке стране. Колико површно знам сврха ВПН је да тотално сакрије твоју активност на интернету, значи сам програм не сакупља историју сурфања. Има само лог активити у коме биљежи конекције на разне сервере који се одаберу, и ако с неким дијелиш лозинку и корисничко име онда тај може само да види да се неко конектовао на сервер у некој тамо Грчкој, Турској, Вијетнаму и итд..што је ирелевантнo за саму приватност. Ја имама инсталиран исти сфотвер на десктпу и телефону са истим налогом, и са једног или другог урежаја не могу да имам преглед икакве историје претраживања јер софтвер то не нуди. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Новембар 16, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2021 Koji vam je to roze forum? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука