Natasa. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 18 часа, Vasilije. рече neću da ulazim u veze dok sam u Srbiji. Za koju godinu idem odavde. Pa onda sa Dixie Jean . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 1 минут, Natasa. рече Pa onda sa Dixie Jean . Pa će da bude Lesi se vraća kući Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 2 часа, Биљана рече Iskreno Vaso, voljela bih da nađeš sebi djevojku i buduću, kao ti kažeš, suprugičastu suprugu Ti si fin i pristojan momak i kontam da biste baš bili srećni. Zaista ti to želim od srca, a i vjerujem da hoćeš. Pa ono, ako bude prave, balkanske tipične svadbe sa sve šatorima i pevaljkom, da nas sve pozoveš EDIT: šalim se za šator i pevaljku Ne želim. Nekada sam želeo, ali sam sa tim završio. Nisam ja čovek ni za veze, a nisam ni za kombinacije. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 49 минута, Vasilije. рече Ne želim. Nekada sam želeo, ali sam sa tim završio. Nisam ja čovek ni za veze, a nisam ni za kombinacije. Ok, ti znaš najbolje, but karma is a bitch Taman kad odlučiš kako ćeš i šta ćeš, ti se zaljubiš Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Пре сат времена, Vasilije. рече Nisam ja čovek ni za veze, a nisam ni za kombinacije. Pa za šta si onda? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 11 минута, Natasa. рече Pa za šta si onda? Ne znam. Za vezu nisam, a onda uđem u kombinaciju i počnu da se razvijaju osećanja sa obe strane. Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 Naš @Vasilije. šarmer mekog srca. Bio bi nedodirljiv macan, ali na kraju samo maca. Daj Vaske opusti se, lepo je voleti...pogotovu ljubavnicu, sa kojom si 2 godine "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 . Neverni osmeh prelece ti preko ociju kada dodjem k tebi da ti kazem: Zbogom! Cinio sam to tako cesto da mislis opet cu se vratiti.... Priznacu ti istu sumnju osecam i ja. Jer prolecni dani opet idu: pun mesec uzima zbogom i ponovo dolazi: behar se ponovo vraca i rumeni na granama iz godine u godinu tako se i ja mozda rastah od tebe, da se opet vratim. Ali cuvaj varljivu sliku neko vreme; ne goni je neljubaznom zurbom. Pa kada kazem: ostavljam te zauvek, primi to za istinu, i pusti bar za trenutak da magla suza pojaca mracni okvir tvojih ociju. A kada se ponovo vratim, osmehni se lukavo, kako ti je drago. Edmund је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 3 часа, Vasilije. рече Ne znam. Za vezu nisam, a onda uđem u kombinaciju i počnu da se razvijaju osećanja sa obe strane. Pa ti voliš dramu? Дуња and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 9, 2020 Пријави Подели Написано Јул 9, 2020 пре 9 часа, Биљана рече Nisam tebe ništa pitala Nema veze što nisi mene ništa pitala. Ne zameram ti. Дуња and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 On 9.7.2020. at 18:23, sanja84 рече Naš @Vasilije. šarmer mekog srca. Bio bi nedodirljiv macan, ali na kraju samo maca. Daj Vaske opusti se, lepo je voleti...pogotovu ljubavnicu, sa kojom si 2 godine Kažem ja lepo da ima mnogo žena, koje su bagonaklone prema bludnicima. A podržavanjem bluda umesto osudom, šalju vrlo lošu poruku muškarcima, da treba da budu bludnici. To doprinosi širenju bludničenja, a mi se kao društvo, suočavamo sa brojnim štetnim posledicama. Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 Пре сат времена, Bojan* рече Kažem ja lepo da ima mnogo žena, koje su bagonaklone prema bludnicima. Što ti onda ne budeš bludnik, pa da i prema tebi budu blagonaklone? Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 пре 1 сат, Bojan* рече Kažem ja lepo da ima mnogo žena, koje su bagonaklone prema bludnicima. A podržavanjem bluda umesto osudom, šalju vrlo lošu poruku muškarcima, da treba da budu bludnici. To doprinosi širenju bludničenja, a mi se kao društvo, suočavamo sa brojnim štetnim posledicama. Snishodljivost u ova poslednja - apokalipička vremena je nužna i prosto oslobađajuća. A ljudi koji osuđuju, kako sude, tako će se i njima suditi. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 On 9.7.2020. at 17:42, Natasa. рече Pa za šta si onda? За монаха. Да нас са крстом у руци поведе у ослобађање Цариграда и Аје Софије. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јул 11, 2020 Пријави Подели Написано Јул 11, 2020 пре 34 минута, Vasilije. рече Što ti onda ne budeš bludnik Takvi ljudi su mi na neki način odvratni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука