Heraklit Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 7 минута, Bianca рече Kako te nije sramota ovako nešto da napišeš? Imaš li majku ili sestru, kad iznosiš ovakve ženomrzačke generalizacije? Ja sam doživela transfer blama čitajući ovo. Nije me sramota jer doživeh to,al više je bila zebancija što svedoči i moj smajli na kraju. Batali me sa tim feminstičkim bulšitom o ženomržačkoj generalizaciji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 14 минута, Neša_ рече @Heraklit Mislim da bi trebalo da se izviniš. Trebao bi da sam se njoj lično obratio al pošto nisam nema razloga. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 23 минута, Neša_ рече Si hteo možda da kažeš da si privlačan, pa ne moraš da budeš fin? Privlačnost je relativan pojam,ono što je tebi privlačno možda meni nije,100 ljudi 100 ćudi,isto je tako i sa ženama.Isto kao što i muškarci previđaju neke stvari kad im je žena privlačna tako i žene rade.Prenebregavaju se druge stvari.Ta privlačnost ne mora da bude fizičke prirode isključivo. u smislu izgleda već i same ličnosti,harizme koju neko nosi.Može da bude samo što nešto kažeš ili sam način na koji nešto kažeš. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 2 часа, Maja Pavlovic рече Onu ludacku, klinacku, najjacu! Onu koja ti dođe glave ? Neša_ and Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 17 минута, Neša_ рече Nisu ljudi baš toliko različiti Ovo i ja tvrdim . Kao mi nešto tupimo o posebnosti, ali mislim da je to uglavnom pusta želja i ego. Meni su svi parovi isti . On sedi miran i kulira, da može da vrši fotosintezu bilo bi idealno, ona prigovara, buni se, nekad sa razlogom nekad onako...čisto da se nešto zvoca...i tako dan za danom...pa kad mi krenu o nekoj posebnosti...yaeah, sure, you're so special . Neša_ је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 Управо сада, Neša_ рече @Natasa. Blago tebi, ti si se udala i sad baš te briga. Da...alah se uvalih . Neša_, Поет and Broken је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 46 минута, Neša_ рече Nisi se njoj lično obratio, ali ipak... Sve je to OK, ali postoji nešto što je zajedničko većini. Nisu ljudi baš toliko različiti. Većinu privlače iste fizičke osobine. Po pitanju harizme, već sam rekao da to nije ništa drugo do odgovarajuća kombinacija fizičkih osobina. El ti privlačna Isidora Bjelica?Pajkiću jeste,šta ti kažeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 Христос се роди! Свако добро! @Neša_ борба је, чини се, непрестана ? Поет је реаговао/ла на ово 1 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 @Брада Koji je ovaj indijanac? Lici na Nicea. Samo je malo korpulentniji. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брада Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече @Брада Koji je ovaj indijanac? Lici na Nicea. Samo je malo korpulentniji. Боксер Мајк Конли http://www.cyberboxingzone.com/boxing/conley-mike.htm Данас вероватно познатији као ''Оverly manly man'' . Поет and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 '' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи, чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. '' Петар II Петровић Његош Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 1 hour ago, Neša_ рече Vidiš kako se kreira ženska verzija muško-ženskih odnosa. Kad je neko privlačan, onda sve najlepše o njemu, a kad nije privlačan, odmah je najgori folirant. Zašto toliko mrziš privlačne? Zar ti nikada nije palo na pamet da te ta ljubomora i negativnost koče u međuljudskim odnosima? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 23 часа, Broken рече Možda je samo hrišćanin ? Посебно хришћанин не сме тако да се понаша. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Ne mora on nama da odgovori, neka odgovori sam sebi - sta ocekuje od jedne devojke/zene i sta je on spreman da pruzi? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 @Neša_ Bata Nesko, volis da slusas Semsu?? Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 27 минута, Neša_ рече Vas devojke/žene ne interesuje šta je on spreman da pruži i šta očekuje od devojke/žene. Nego da li je privlačan i zgodan. Ako jeste, pristajete na sve, samo da ga zadržite. Na kraju, dok vi planirate i maštate o zajedničkoj budućnosti, ladno vas otkači i možete samo da konstatujete da ste bile iskorišćene. Onda se tešite, nekakvim pričama da niste bili jedno za drugo, dok on nastavlja da ganja druge žene, ponavljajući sve na isti način, ali sa nekim drugim ženama. Jel to hoćeš da kažeš da smo mi žene guske koje nisu u stanju da vide kakva je ko osoba pre nego što uđemo u vezu? Šta treba da radimo, da budemo sa onima koji su nam fizički odbojni? Pre ću da budem sama. Mилена КШ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука