Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 минута, Bianca рече

Kako te nije sramota ovako nešto da napišeš? Imaš li majku ili sestru, kad iznosiš ovakve ženomrzačke generalizacije?

Ja sam doživela transfer blama čitajući ovo.

Nije me sramota jer doživeh to,al više je bila zebancija što svedoči i moj smajli na kraju.0703_read

Batali me sa tim feminstičkim bulšitom o ženomržačkoj generalizaciji

Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 23 минута, Neša_ рече

Si hteo možda da kažeš da si privlačan, pa ne moraš da budeš fin?

Privlačnost je relativan pojam,ono što je tebi privlačno možda meni nije,100 ljudi 100 ćudi,isto je tako i sa ženama.Isto kao što i muškarci previđaju neke stvari kad im je žena  privlačna tako i žene rade.Prenebregavaju se druge stvari.Ta privlačnost ne mora da bude fizičke prirode isključivo. u smislu izgleda već i same ličnosti,harizme koju neko nosi.Može da bude samo što nešto kažeš ili sam način na koji nešto kažeš.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Maja Pavlovic рече

Onu ludacku, klinacku, najjacu!

Onu koja ti dođe glave :smeh1:?

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Neša_ рече

Nisu ljudi baš toliko različiti

Ovo i ja tvrdim :smeh1:. Kao mi nešto tupimo o posebnosti, ali mislim da je to uglavnom pusta želja i ego. 

Meni su svi parovi isti :smeh1:. On sedi miran i kulira, da može da vrši fotosintezu bilo bi idealno, ona prigovara, buni se, nekad sa razlogom nekad onako...čisto da se nešto zvoca...i tako dan za danom...pa kad mi krenu o nekoj posebnosti...yaeah, sure, you're so special :)).

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Neša_ рече

@Natasa.

Blago tebi, ti si se udala i sad baš te briga. :kupanje:

Da...alah se uvalih :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Neša_ рече

Nisi se njoj lično obratio, ali ipak...

Sve je to OK, ali postoji nešto što je zajedničko većini. Nisu ljudi baš toliko različiti. Većinu privlače iste fizičke osobine.

Po pitanju harizme, već sam rekao da to nije ništa drugo do odgovarajuća kombinacija fizičkih osobina.

El ti privlačna Isidora Bjelica?Pajkiću jeste,šta ti kažeš?

Подели на овим сајтовима

Христос се роди! Свако добро!

@Neša_ борба је, чини се, непрестана :D ?

hNlxCDl.jpg

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече

@Брада Koji je ovaj indijanac? Lici na Nicea. Samo je malo korpulentniji. :D:D

Боксер Мајк Конли

http://www.cyberboxingzone.com/boxing/conley-mike.htm

Данас вероватно познатији као ''Оverly manly man'' :D.

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Neša_ рече

Vidiš kako se kreira ženska verzija muško-ženskih odnosa. Kad je neko privlačan, onda sve najlepše o njemu, a kad nije privlačan, odmah je najgori folirant.

Zašto toliko mrziš privlačne? Zar ti nikada nije palo na pamet da te ta ljubomora i negativnost koče u međuljudskim odnosima?

Подели на овим сајтовима

Ne mora on nama da odgovori, neka odgovori sam sebi - sta ocekuje od jedne devojke/zene i sta je on spreman da pruzi?

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Neša_ рече

Vas devojke/žene ne interesuje šta je on spreman da pruži i šta očekuje od devojke/žene. Nego da li je privlačan i zgodan. Ako jeste, pristajete na sve, samo da ga zadržite. Na kraju, dok vi planirate i maštate o zajedničkoj budućnosti, ladno vas otkači i možete samo da konstatujete da ste bile iskorišćene. Onda se tešite, nekakvim pričama da niste bili jedno za drugo, dok on nastavlja da ganja druge žene, ponavljajući sve na isti način, ali sa nekim drugim ženama.

Jel to hoćeš da kažeš da smo mi žene guske koje nisu u stanju da vide kakva je ko osoba pre nego što uđemo u vezu?

Šta treba da radimo, da budemo sa onima koji su nam fizički odbojni? Pre ću da budem sama.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...