Vladan :::. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 14 минута, Bianca рече Što onda ne probaš kod devojaka neugledne spoljašnjosti, koje su u goroj materijalnoj situaciji od tebe? ти не капираш, то не постоји, нема никог ко је неугледније спољашњости и горе материјалне ситуације од њега... и како онда? Bianca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 пре 4 часа, Neša_ рече Svašta. Ko je ovo izmislio? Šta li mu znači ovo: “Ne zapuštati fizičku ljubav, naročito u srednjim godinama.” ? Na šta se to odnosi? Vladeta Jerotić ne pravi se naivan ko seoska mlada, biće da je mislio na sklekove, čučnjeve i zvibove. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Neša_ Šta će tebi žena? Поет је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 8, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2019 @Natasa. Kakvo je bre to pitanje? Da igra sa njom sah. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 Kad god se diskutovalo o stvarima koje ne shvatamo razumom, uglavnom su recene gluposti, oprostite na izrazu. Ljubav, umetnost, Bog. Ko je od Vas voleo zato sto je imao razloge ili objasnjene za to. Velike ljubavi kao i velike boli su neme. Zato i zahtevaju da se o njima uzviseno šuti. Jedno divno poredjenje, koje sam vec nekome pomenuo: ,, Traziti put do ljubavi razumom je isto kao svetiljkom u rukama traziti put do Sunca." Cisto je srce oklop najjaci, ko se pravedan bori, taj je zasticen. ,,Nijedan covek, ma koliko divan i obdaren spolja i iznutra, ne moze da se hvali kako ima ono sto ima, niti da oseca svojinu licnu sem u odrazu, kod njegove vrline, sijajuci na druge, ove zagreju, pa oni toplotu vrate onom sto je dade." Ti , bata @Neša_ , ne budes li otvorio okno na svojoj dusi u najskorije vreme da prodre u nj malo svetlosti i toplote ljubavi Bozije neces daleko dogurati sa kudjenjem sviju i svacega oko sebe. Kako ocekujes da te drugi vole, kad ti jedino sto vidis u sebi i oko sebe je trnje nedostataka, zanemarujes ruzu. ,, Budi promena koju zelis da vidis u svetu." Svaka je promena u pocetku teska, na sredini pomucena i na kraju prijatna i slatka. Imas ovde jako dobre ljude koji ce ti sigurno pruziti pomoc i podrsku. Prvi sam tu, ako ti treba nesto kazao sam ti idem u BOJ za tebe! Sto se tice zena koje kudis, ti opet o trnju na ruzama. Nemoj da si kao muha koja u polju cveca i ukusnih plodova sleti na necistotu. Snagom tvoje volje, ispravnim stavovima , verom i trudom, svakodnevnom borbom, dopreces do srca neke dame koja ce te voleti uprkos trnju i nedostacima ,koje uostalom svi posedujemo. Ne dozvoli sebi i drugima da nas to trnje nadjaca. To je odlika Bozanske ljubavi. Ljude postujemo zbog njihovih vrlina, a volimo sa svim manama. To su one dobre stvari koje se pamte. Evo prvi sam najobicniji bandit, sto ti pametujem kao nesto, mada verujem da ti to sve i znas. Ali to ti je ljudskoj prirodi, uvek je lakse savetovati i resavati tudje probleme. P.S. Javi se Nesko, da te vodi brat na pivo i da ganjamo macorke ide mesec februar. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 45 минута, Neša_ рече Pa i nemam je. Nije to bilo pitanje. Šta bi radio sa njom kad bi je imao? Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 7 минута, Neša_ рече Radili bismo ono što ona želi da radimo. Samo to? Šta je sa tvojim željama i potrebama? Umeš li jasno da ih izraziš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 16 минута, Neša_ рече Ne vidim šta je tu “samo”. Prilagođavam se prema situaciji. Čega nema bez toga se može, sem ako time nije doveden u pitanje fizički opstanak. Govorimo hipotetički o slučaju u kom bi imao devojku. Zar bi se stvarno ponašao tako, "daj šta daš"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 Управо сада, Neša_ рече Moj cilj bi bio da dokažem da je zaista volim, a njeno je da odluči šta će sa tim. Nešu plaća Amerika da širi pesimizam Natasa. and Bianca је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bianca Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 1 минут, Neša_ рече Moj cilj bi bio da dokažem da je zaista volim, a njeno je da odluči šta će sa tim. Ne znam šta da ti kažem... Mene bi veoma zbunilo takvo ponašanje, da mi muškarac povlađuje kao da nema svojih želja i potreba. BIla bih sigurna da odnos nije čist i da ima neke skrivene zahteve. Flojd, milijan75 and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 2 часа, Neša_ рече To sam već pisao. Океу, питам јер увек видим да пишеш како имаш проблем са упознавањем женскаћа. =) пре 2 часа, Neša_ рече A sa koliko žena po tebi treba muškarac da bude vanbračno, da bi stekao “potrebno znanje” i shvatio suštinu, koja je uzgred budi rečeno vrlo jednostavna? Са 0 (нула) жена до брака је идеал, који ретко ко достигне. Но, то је готово у домену бајке, тако да.. пре 2 часа, Neša_ рече Nikakvih misterija tu nema. To je samo plod ljudske želje za komplikovanjem. Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 @Neša_ Dobro bata Neso. Ima li odje na forum neka cura, kao za tebe? Doduse i kakva ti pitanja postavljaju ljudi, pomalo te i razumem. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 5 часа, Neša_ рече Radili bismo ono što ona želi da radimo, ako to ne ugrožava brak. Šečeru . Broken, Neša_ and Alegzandar је реаговао/ла на ово 1 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 пре 4 часа, Bianca рече Mene bi veoma zbunilo takvo ponašanje, da mi muškarac povlađuje kao da nema svojih želja i potreba Možda je samo hrišćanin ? Natasa. and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 9, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2019 Heraklit је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука