Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Bianca рече

Što onda ne probaš kod devojaka neugledne spoljašnjosti, koje su u goroj materijalnoj situaciji od tebe?

ти не капираш, то не постоји, нема никог ко је неугледније спољашњости и горе материјалне ситуације од њега... и како онда?

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Neša_ рече

Svašta.

Ko je ovo izmislio?

Šta li mu znači ovo: “Ne zapuštati fizičku ljubav, naročito u srednjim godinama.” ?  Na šta se to odnosi?

Vladeta Jerotić

ne pravi se naivan ko seoska mlada, biće da je mislio na sklekove, čučnjeve i zvibove.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Kad god se diskutovalo o stvarima koje ne shvatamo razumom, uglavnom su recene gluposti, oprostite na izrazu. :) Ljubav, umetnost, Bog. Ko je od Vas voleo zato sto je imao  razloge ili objasnjene za to. Velike ljubavi kao i velike boli su neme. Zato i zahtevaju da se o njima uzviseno šuti. Jedno divno poredjenje, koje sam vec nekome pomenuo: ,, Traziti put do ljubavi razumom je isto kao svetiljkom u rukama traziti put do Sunca."  Cisto je srce oklop najjaci, ko se pravedan bori, taj je zasticen. :D

,,Nijedan covek, ma koliko divan
i obdaren spolja i iznutra,
ne moze da se hvali kako ima
ono sto ima, niti da oseca
svojinu licnu sem u odrazu,
kod njegove vrline, sijajuci 
na druge, ove zagreju, pa oni
toplotu vrate onom sto je dade."

Ti , bata @Neša_ , ne budes li otvorio okno na svojoj dusi u najskorije vreme da prodre u nj malo svetlosti i toplote ljubavi Bozije neces daleko dogurati sa kudjenjem sviju i svacega oko sebe. Kako ocekujes da te drugi vole, kad ti jedino sto vidis u sebi i oko sebe je trnje nedostataka, zanemarujes ruzu. ,, Budi promena koju zelis da vidis u svetu." Svaka je promena u pocetku teska, na sredini pomucena i na kraju prijatna i slatka. Imas ovde jako dobre ljude koji ce ti sigurno pruziti pomoc i podrsku. Prvi sam tu, ako ti treba nesto kazao sam ti idem u BOJ za tebe!  Sto se tice zena koje kudis, ti opet o trnju na ruzama. Nemoj da si kao muha koja u polju cveca i ukusnih plodova sleti na necistotu. Snagom tvoje volje, ispravnim stavovima , verom i trudom, svakodnevnom borbom, dopreces do srca neke dame koja ce te voleti uprkos trnju i nedostacima ,koje uostalom svi posedujemo. Ne dozvoli sebi i drugima da nas to trnje nadjaca. To je odlika Bozanske ljubavi. Ljude postujemo zbog njihovih vrlina, a volimo sa svim manama. To su one dobre stvari koje se pamte. :D   :D Evo prvi sam najobicniji bandit, sto ti pametujem kao nesto, mada verujem da ti to sve i znas. Ali to ti je ljudskoj prirodi, uvek je lakse savetovati i resavati tudje probleme. 

P.S. Javi se Nesko, da te vodi brat na pivo i da ganjamo macorke ide mesec februar. :D:D

• Свиђа ми се 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Neša_ рече

Ne vidim šta je tu “samo”. Prilagođavam se prema situaciji. Čega nema bez toga se može, sem ako time nije doveden u pitanje fizički opstanak.

Govorimo hipotetički o slučaju u kom bi imao devojku. Zar bi se stvarno ponašao tako, "daj šta daš"?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Neša_ рече

Moj cilj bi bio da dokažem da je zaista volim, a njeno je da odluči šta će sa tim.

Ne znam šta da ti kažem... Mene bi veoma zbunilo takvo ponašanje, da mi muškarac povlađuje kao da nema svojih želja i potreba. BIla bih sigurna da odnos nije čist i da ima neke skrivene zahteve.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Neša_ рече

To sam već pisao.

Океу, питам јер увек видим да пишеш како имаш проблем са упознавањем женскаћа. =)

пре 2 часа, Neša_ рече

A sa koliko žena po tebi treba muškarac da bude vanbračno, da bi stekao “potrebno znanje” i shvatio suštinu, koja je uzgred budi rečeno vrlo jednostavna?

Са 0 (нула) жена до брака је идеал, који ретко ко достигне.

Но, то је готово у домену бајке, тако да.. 0703_read

пре 2 часа, Neša_ рече

Nikakvih misterija tu nema. To je samo plod ljudske želje za komplikovanjem. 

:dobro:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Neša_ рече

Radili bismo ono što ona želi da radimo, ako to ne ugrožava brak.

Šečeru :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...