Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Ма да, оће то. Фунционише неко време и онда одједном @Broken отвара анкету да утврди ко је крив за прељубу... A sta je preljuba, danas je to ko dobar dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Vegeta рече Đavo nemirni. А како ћеш другачије кад њене вруће хаљине миришу на малине? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 17, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече А како ћеш другачије кад њене вруће хаљине миришу на малине? Samo tako, kad joj usne gore, ljubiti do zore. Inače, ako bi mi malo na leto pomogla oko malinjaka, stvarno bi mirisala. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 Sad ti treba da se molis i ides na te liturgije redovno, a u svetu vladaju potpuno drugi zakoni, a ti moras biti deo tog sveta.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 5 минута, Ana B. рече Sad ti treba da se molis i ides na te liturgije redovno, a u svetu vladaju potpuno drugi zakoni, a ti moras biti deo tog sveta.... Па ево, знам доста црквених људи који супер уклапају и молитву и брачни живот и секс и свашта нешто. Тако да може ко хоће и жели. А има и доста оних који изводе бесне глисте, па се после чуде ”шта то би”. Као да није било очигледно шта ће бити. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Па ево, знам доста црквених људи који супер уклапају и молитву и брачни живот и секс и свашта нешто. Тако да може ко хоће и жели. А има и доста оних који изводе бесне глисте, па се после чуде ”шта то би”. Као да није било очигледно шта ће бити. Da, al liturgija ti nece pomoci da ti privices tako nekog, neko ti se svidi ili ne to nema veze sa molitvama i liturgijama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 2 минута, Ana B. рече Da, al liturgija ti nece pomoci da ti privices tako nekog, neko ti se svidi ili ne to nema veze sa molitvama i liturgijama... Наравно, то су различите ствари. Као што ти литургија неће помоћи да будеш добар математичар, бар не директно. Мораш д учиш. Тако и овде. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 2 минута, Juanito рече Наравно, то су различите ствари. Као што ти литургија неће помоћи да будеш добар математичар, бар не директно. Мораш д учиш. Тако и овде. Da i onaj kome je Bog dao matematicki mozak bolje ce se snaci u ovom svetu od onog koji je vise umetnik, iako umetnik ce moci vise da oseti Boga, al zar je to vazno? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 13 часа, Liga Džentlmena рече Ako gledas auto za porodicu najbolje je da gledas nekog karavana ili mini vena. Ima dosta prostora i vrlo su pogodni za porodicna putovanja. E sad za voznju po gradu i parkiranje nisu prakticni ali za duza jesu. u tom slucaju kupis jos jedan auto manjii auto za zenu al da bude po tvojim merilima da tebi vise odgovara, a ovaj da bude za duza putovanja. Renoov miniven Senic se dobro pokazao, onaj sa 1.5 dizel motorom. Kolega vozi taj ato vec tri godine i uopste se nije pozalio na njega. Astru H, Focus II, Megane II karavan a i Fiat Stilo nije los mada bih ga ja zaobisao,imaju ceste kvarove kompjutera, ako hoces sijalicu da zamenis u faru moras bukvalno da rasturis pola motora. Renault Grand Scenic ili recimo VW Touran. Imam već nepunih 9 godina Renault Scenic 2001. godište. Došlo vreme da se menja. Takav neki tip automobila bih najradije uzeo ali da nije Francuz. Druga stvar, pre bih dizelaša. Nikad nisam imao dizelaša i sad bih ga uzeo.Ne znam kakav je ovaj Touran ? I ona Corola Verso, nju sam pre gledao, neki stariji model. Znam d aToyota ima bolju reputaciju nego Renault. Moram pogledati šta se tu nudi. Mada, sad kad sam krenuo da gledam automobile hvata me strah jer vidim koliko zapravo ne znam šta je bitnije a šta manje bitno. Na šta da obratim pažnju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 On 16.12.2018. at 20:06, Broken рече A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru Jezim se prevara bilo koje vrste ali ubedljivo je najgore kad neko u vezi/braku jos uvek gaji osecanja prema nekoj trecoj osobi. Ta osoba se kad tad pojavi... A te emocije su najgora prevara po meni. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 17, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 Zaboravio sam da napomenem da je džaba što haljine mirišu na maline ako nisu vruće, odnosno tesne i kratke, nego su do članaka, što se nose uz prepodobnu maramu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 9 минута, Ana B. рече Da i onaj kome je Bog dao matematicki mozak bolje ce se snaci u ovom svetu od onog koji je vise umetnik, iako umetnik ce moci vise da oseti Boga, al zar je to vazno? Ух, колко се грдно вараш што супростављаш математички и уметнички мозак. Знам много људи који имају оба. Рекао бих да ја имам оба. Не знам да ли постоје две ствари у овом универзуму које више иду заједно од математике и уметности. И веруј ми на реч да те математика ништа мање не приближава Богу од уметности. Ако верујеш. Ако не верујеш, неће те ни једно ни друго приближити. Математика је предивна, предивна ствар. Natasa., Ivan1984 and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 3 минута, Vegeta рече Zaboravio sam da napomenem da je džaba što haljine mirišu na maline ako nisu vruće, odnosno tesne i kratke, nego su do članaka, što se nose uz prepodobnu maramu. Испод мире сто ђавола вире, каже наш народ. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 9 минута, Broken рече Ne znam kakav je ovaj Touran ? Odlican auto! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 17, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2018 пре 5 минута, Juanito рече Ух, колко се грдно вараш што супростављаш математички и уметнички мозак. Знам много људи који имају оба. Рекао бих да ја имам оба. Не знам да ли постоје две ствари у овом универзуму које више иду заједно од математике и уметности. И веруј ми на реч да те математика ништа мање не приближава Богу од уметности. Ако верујеш. Ако не верујеш, неће те ни једно ни друго приближити. Математика је предивна, предивна ствар. Oba imaju geniji, mislim oba bas razvijena Ivan1984 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука