Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече По мом мишљењу, она. Zašto ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Lady Godiva рече По мом мишљењу, она. Где си бре, Годивице! Нема те ко жене у Нешином животу. Broken and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Juanito рече Где си бре, Годивице! Нема те ко жене у Нешином животу. Si video kako sestrica trezveno razmišlja ? Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 22 минута, Broken рече Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove. Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa. I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao. Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža. Šta vi mislite poštovani forumaši ? читао сам неке анкете или истраживања где се видело да жене више боли емотивна а мушкарце физичка прељуба, испада по томе да је твоја жена или изузетак или неће између редова да пошаље поруку попустљивости ако се негде случајно оклизнеш по овом снегу и леду... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 7 минута, Vegeta рече Ja sam junaku predložio da neke stvari raspravimo mačevima, ali slaba vajda. http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&highlight=ekumenisti&pid=59905#post_59902 Malo je ovde pravih junaka. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Управо сада, Broken рече Zašto ? Зато што је то за њу далеко значајније, интимније него обичан секс. пре 1 минут, Juanito рече Где си бре, Годивице! Нема те ко жене у Нешином животу. Ево, Хуанито, нешто се досађујем, нема ништа на тв, не смем да пиратеришем па навратила да видим шта ви радите. Juanito је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Lady Godiva рече да пиратеришем Zasto?! „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 4 минута, Lady Godiva рече па навратила да видим шта ви радите. Неша_ домаћин отишао на зимовање па можемо опуштено да се глупирамо и филозофирамо о м/ж односима... Брада and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 29 минута, Broken рече Gledali žena i ja neki film, ne mogu sad da se setim kako se zove. Uglavnom, dvoje su u braku. Jedne noći dok je muž bio sa poslovnom partnerkom n aputu, sexao se s njom. A žena, njegova, istog dana sretne muškarca sa kojim je ranije imala vezu ( i prema kome očigledno i dalje ima jake emocije) i izađe s njim na večeru. I te iste noći kad je njen muž imao sex sa koleginicom ona provede veći deo sa tim bivšim gde bude svega od ljubljenja, preispitivanja njihovog ranijeg i trenutnog odnosa do tog da su zagrljeni spavali ali bez sexa. I posle filma žena i ja se sat i po vremena raspravljali ko je počinio veću preljubu. On koji se napalio na koleginicu koja je btw. premijer liga ili ona koja gaji ljubav prem asvom bivšem i uradila j esve ono što sam napisao. Ja sam naravno bio na strani muškarca a moja žena na strani žene koju je prozvala skoro pa mučenicom...za razliku od "djubreta" kako je nazval atog njenog muža. Šta vi mislite poštovani forumaši ? evo, našao sam trailer Обоје. Рекла бих прво она. Међутим, њега правдам само ако му жена није прилазили без разлога. А ако је знао за жену, а похотно имао и другу-и он је погрешио. Заборавио је на жену исто колико и она на мужа, пуштајући прошлост да оживи. Значи обоје. Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Vladan :::. рече Неша_ домаћин отишао на зимовање па можемо опуштено да се глупирамо и филозофирамо о м/ж односима... Zaboravio si da sam mu ja zamena. Sad sam u prvom timu dok on greje klupu. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Ево, Хуанито, нешто се досађујем, нема ништа на тв, не смем да пиратеришем па навратила да видим шта ви радите. Навраћај чешће, немој заборавити старе другаре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 Kakav si tvrtkanluk sinoć propustila. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 9 минута, ronin рече Zasto?! Ti mislis da je lako voziti cun po Dunavu i prepadati posten narod piraterijom? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 3 минута, Liga Džentlmena рече Zaboravio si da sam mu ja zamena. Sad sam u prvom timu dok on greje klupu. боље вежбај да мењаш вегету када овај није ту можда ти се нешто од његових препорука и залепи па престанеш да возаш самог себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 16, 2018 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2018 пре 1 минут, Vladan :::. рече вежбај да мењаш вегету Ne može to od mene, nego mora direktno od Boginje da apsorbuje mudrost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука